Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beşiktaş Çarşıdan ALTAYLI geçti :)
yycolak yazdı:tamam işte anlatan değil dinleyen olacak.Siyirdim

tabii yaaa mavrışa kızdık bizde,adam içmekten değil gülmekten kaçırmamak için gidiyormuş SiyirdimHappyBobo
Bul
orhanekmekci yazdı:Yakışmazmı kaptanımSeerfbu foto rakıyı sek içen arkadaşımı aklıma getirdi,o da su niyetine beyazlamış rakıdan götürürdüSiyirdimmasada su ve rakılar karışmıyorduHappy
Tabi Kaptanım 76neme lazım karışır marışırHappyHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:tabii yaaa mavrışa kızdık bizde,adam içmekten değil gülmekten kaçırmamak için gidiyormuş SiyirdimHappyBobo
YaaaaSmile bak şimdi hatırladım Siyirdimneydi o öyle fır fır WC'ye gitmelerHappy
Bul
ALTAYLI yazdı:Ah be abicim fıkralara zaman mı kaldı. Sadece 1 tane sohbetin orta yerine denk geldiğinde yapıştırdık. Hani kiraladığımız teknede Kaptan eksikleri bir türlü tamamlayamamış sonunda TAVA bekler dururdukBobo UMUT işte Svitlena'nın temelin mezar başındaki halini hoca görmüştü yaHappyHappyHappy

ercan abi birkaçtane anlattın yaww uçmuşsun son zamanlarda demekki Siyirdimsahildeki çaycıyı hatırlıyormusun pekii Siyirdimhaa birde sarışını Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ercan abi birkaçtane anlattın yaww uçmuşsun son zamanlarda demekki Siyirdimsahildeki çaycıyı hatırlıyormusun pekii Siyirdimhaa birde sarışını Siyirdim
Girme abicim oralaraSiyirdim işimize geleni hatırlıyoruzHappyneme lazım değil mi76
Bul
LeVrEkCi yazdı:ercan abi birkaçtane anlattın yaww uçmuşsun son zamanlarda demekki Siyirdimsahildeki çaycıyı hatırlıyormusun pekii Siyirdimhaa birde sarışını Siyirdim
HappyHappysen 03 e kadar olanların hatırlıyon ya sonrasıSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:HappyHappysen 03 e kadar olanların hatırlıyon ya sonrasıSiyirdim

abi en son serkan aradı sağsalim eve vardınmı dedi dişlerimi fırçalıyorum dedim sonrası yok zaten bayılmışım Siyirdimercan abi ne yapmıştır onu o anlatsın Siyirdimen son yanımızda bi araba durdu aldı ercan abileri Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi en son serkan aradı sağsalim eve vardınmı dedi dişlerimi fırçalıyorum dedim sonrası yok zaten bayılmışım Siyirdimercan abi ne yapmıştır onu o anlatsın Siyirdimen son yanımızda bi araba durdu aldı ercan abileri Gulumse
ArabamıSiyirdimTaksi abicim taksi heheehe evde tek cilaya eşim karşı çıkınca tumba yatakWink
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi en son serkan aradı sağsalim eve vardınmı dedi dişlerimi fırçalıyorum dedim sonrası yok zaten bayılmışım Siyirdimercan abi ne yapmıştır onu o anlatsın Siyirdimen son yanımızda bi araba durdu aldı ercan abileri Gulumse
Gecenin sonu daha bi gizemli olmaya başladıSeerfkaptanıııım gecenin sonunu hatırlıyonmuBobo
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Gecenin sonu daha bi gizemli olmaya başladıSeerfkaptanıııım gecenin sonunu hatırlıyonmuBobo
Ah be Kaptanım biz nicelerin adamıyız bazen de gecelerinHappy Dedim ya tumba yatakSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALTAYLI'nın bursa mudanya keyfi. yycolak 15 2,419 02-12-2012, 23:29
Son Yorum: ALTAYLI
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,965 27-04-2012, 08:51
Son Yorum: Cahit Acun
  ALTAYLI yine Yalova'ya uğradı.. Lakerda 17 3,916 18-05-2011, 22:44
Son Yorum: yalova tatar
  ALTAYLI   (Ercan Mertbilek) ve Ben H.A.R.U.N 16 3,791 09-07-2007, 16:27
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü: