Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aylar sonra ilk sazan raporu
tebrikler hüseyin usta.
balık çok yakışıklı çıkmış. göl kamışıyla bu balığı kıyılatmak zor dur değilmi?
(o o)
Bul
hayırlısı olsun kardeşime.oda katılacak demekki bizim kervana.Alkis
Bul
Hüseyin abi, sırf senin muhabbetine Smile orada olmak o sessizliği sakinliği dinlemek Seerf için orda olmak isterdim Alkis ha gayret dahada irileri gelecek Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Canım arkadaşlarım, tatlı su, kamp ve balık, çok harika görüntüler. Ama eksik çok teneke kapama, kara çaydanlık. Teyzemin ellerinden öperim, afiyetler olsun.Alkis
Bul
Siteye giremiyordum ama Face'te cepten gördüğümde İŞTE ARAP BUDUR dedim. Şimdi haklı olduğumu görüyorum Uzun'la beraber tam bir ekipsiniz. Kardeşlerimi tebrik ediyorum afiyetle ve bereketle76
Bul
monawar yazdı:arap abi baligi yakalama yeri cok heyecanli yazarken bile heycan gecmemisHappyguzel bir av ve iyi bor kafa dinleme olmus fotograflara baktimda o suda oyle balik gelsin inanamadim
heyacan geçse zaten bu balık yakalama işi bırakılır herhalde orada daha ne danalar varda tutabilecek kabiliyet bizde yokWink
Dr.Güner yazdı:tebrikler Hüseyin,tek ama güzel parçaAlkis
teşekkür ederim hocam
yalova tatar yazdı:arabım bereketli olsunn güzel olmuşş ama ramazanda çekilmiyo bee pek AlkisSmileWink

ne yapalım tatarım bayram sonrası çocuğu okula kayıt falan derdi var belki gidemem.izini değeerlendirmeye çalışıyoruzSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
turna yazdı:Çok güzel av olmuş, hikayeside çok güzel, ellerine sağlık, avların daim olsun.
teşekkür ederim mehmet ağabey Sefiom
ufuktan26 yazdı:Arabım tebrik ederim.Sazan da tam sazanmış hani.Ellerine sağlık. Tabi uzunuma da koca bir alkış yolluyorum.AlkisAlkis
Birlikte gittiğimizde nasip olmadı şöyle bir kuzu yaw.
Yahu bu efendi Ahmet i tanıyamadım vallahi.Değişmiş mi ne Siyirdim
eyvallah hocam yanarım yanarım sen varken tutamıyorum ona yanarım..efendi ahmete söylerim sana kendini tanıtır.
ANTALYALI07 yazdı:maşallah eskişehir team tebrikler,ramazan ayında yılmayıpta oruçlu iken güneşin altında balık avlamak, gerçekten kutluyorum sizi,ahmet abimin kaçırdığı balıklara üzüldüm.yakalanan balık çok yakışıklı.herkese çok selamlar,afiyetler olsun. şansınız bol olsun.paylaşım için teşekkürler.
eyvallah kardeşim zamanı değerlendiyoruz işte
bahriyeli yazdı:arabım tebrikler ekibi kutlarım balık yakışıklıymış afiyetler olsun.uzun ahmet ağaçlar arasında ne yapıyor öle sanki koşar adım balığa çekmeye gidiyor gibi selamlarımı ilet sizleri seviyorum rasgeleyin.:alkis

bizde seni seviyoruz bahriyelim.. Sefiomahmet arabanın yanına çıkıyordu bende çektim merak uyandıracak biliyorum o yüzden ekledim. teşekkürler
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
muratcoskun yazdı:tebrikler hüseyin usta.
balık çok yakışıklı çıkmış. göl kamışıyla bu balığı kıyılatmak zor dur değilmi?
normal sarıp dolaştırabileceği bir yer yoksa zevkle kıyılatırsın çalılık yerlerde biraz zor oluyor.ozamanda işin içine takımın önemi çıkıyor
MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin abi, sırf senin muhabbetine Smile orada olmak o sessizliği sakinliği dinlemek Seerf için orda olmak isterdim Alkis ha gayret dahada irileri gelecek Smile
sen gelde irileri suda kalsınn teşekkürler
murki yazdı:Canım arkadaşlarım, tatlı su, kamp ve balık, çok harika görüntüler. Ama eksik çok teneke kapama, kara çaydanlık. Teyzemin ellerinden öperim, afiyetler olsun.Alkis
teşekkür ederim muratım eyvallah dostum hayırlı yolculıklar
ALTAYLI yazdı:Siteye giremiyordum ama Face'te cepten gördüğümde İŞTE ARAP BUDUR dedim. Şimdi haklı olduğumu görüyorum Uzun'la beraber tam bir ekipsiniz. Kardeşlerimi tebrik ediyorum afiyetle ve bereketle76

çok teşekkür ederim ağabey bu grup ile seni ağırlamak şeref olacak bizlere Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Çok güzel bir av olmuş.AlkisAlkisRastgeleSmileSmile
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Sevgili Arap,
Soluk soluğa okudum, fotoğrafları da görmediğimden, acaba sonunda Ahmet abininkiler gibi bu da mı kaçtı acaba dedim.
Ama mutlu son. Tebrikler her ikinize de.
Bence avda en önemli, olmazsa olmaz nedir sorusuna cevabım tek;
İyi bir eküri-ortak, avdaş-
Siz de bu ortaklığı her yönüyle çok iyi yaşıyorsunuz.
Herdaim keyifli avlara kardeş.
Sevgi ve selamlarımla...AlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,706 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  uzun bi aradan sonra çinekoplarla buluşma robinson987 11 2,569 08-01-2015, 11:13
Son Yorum: serdal76
  biga sazan avı. bahriyeli 15 3,551 10-09-2013, 09:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,784 06-09-2013, 00:33
Son Yorum: Albatros-gr
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,943 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,707 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Ömerli Barajı sazan avı muhammed tr 22 7,804 06-09-2012, 16:53
Son Yorum: YaKaMoZ
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,956 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  sazan avı. bahriyeli 25 3,581 13-08-2012, 21:26
Son Yorum: Dr.Güner
  Gerede sazan avı; murki 41 8,650 30-07-2012, 09:45
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi