04-12-2012, 22:14
orhanekmekci yazdı:Uğurlamada lüfere uygun olmuşafiyetle Cahit bey
Teşekkürler ediyorum Orhan Bey.Vedam hüzünlü oldu ama böyle olmalıydı.Sağlıcakla kalın.Sevgiyle ve sevdiklerinizle mutlu kalın.
Prenslere veda..
|
04-12-2012, 22:14
orhanekmekci yazdı:Uğurlamada lüfere uygun olmuş Teşekkürler ediyorum Orhan Bey.Vedam hüzünlü oldu ama böyle olmalıydı.Sağlıcakla kalın.Sevgiyle ve sevdiklerinizle mutlu kalın.
04-12-2012, 22:17
FuRkAn * yazdı:Eerken veda olmuş gibi Cahit Ağabey, Rapala avcılığı çok çok iyi biliyorum ama limiti doldurdum artık.Hemen hemen iki aydır Lüfer avlıyorum.Onlarca raporumu yazmadım.Bıraktım.Sen devam et! Şansın bol olsun.
04-12-2012, 22:26
BALIK and OZAN yazdı:vaybe cahit abicim üzüldüm şimdi...ama sen kendini çok iyi bir şekilde programlamışsın..şimdi başka bir keyif aldığın avla meşgul olacaksın.buda çok güzel..harika avlara imza attın busene zevkle takip ettik..bizde bu hafta sonu inşallah levrek kovalamaya gidicez inşallah tekirdağ taraflarına..saygılar abicim..inşallah koca koca levrekleri ve torikleri koyarsın şuraya.. Evet sevgili Ozan,Lüfer için limiti doldurdum.Harika avlar yaptım ve zevkimi fazlasıyla aldım.Hem avcılığıyla,hemde lezzetiyle.Seneye Allah kısmet ederse,yine buluşacağım,onlarla.Şimdi Çananakkale,Balıkesir ve Saros Levrek avlarım başlıyor.İnşallah Lüfer'de bulduğum bereketi,Levrek ve Torik avlarımda da bulurum.Sağlıcakla kal...
05-12-2012, 16:17
Cahit abi kapanışı muhteşem yapmışsın
![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
05-12-2012, 21:04
MaVrUşGiL yazdı:Cahit abi kapanışı muhteşem yapmışsın Serkan,her amatör nerede ve ne zaman bırakacağını bilmelidir.Bende öyle yaptım.Seneye buluşmak üzere... Benimle paylaştığın her raporum için,gönülden teşekkürler... ![]()
11-12-2012, 10:27
cahit abi güzel bir veda seramonisi olmuş afiyet olsun
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
12-12-2012, 09:42
fish or die yazdı:cahit abi güzel bir veda seramonisi olmuş afiyet olsun Teşekkürler ediyorum Murat.Sağ ol.Sana bereketli avlar diliyorum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|