Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 /4.2007 mercan raporu
yıldırıms74 yazdı:bahri dediğim gibi yanında ustan yani ben olmadan tutamassın Smile
tut sen ben bıyıklarımı kesip sakallı olarak siteye resmimi koyacağım
ama tutamazsan sende saçını kestireceksin siteye kel resmini koyacaksın Smile
yok sukru senle iddiaya girmem sende laz inadi var hahahah
sen rusvetede gelmessin ,levrek isi kismet blue eye cod a girerim valla ama ne zaman gitcegim belli degil havalara bagli ,bir haftadir bakmadigim site kalmadi burda herkes yakaliyor ama onlarin tekneleri buyuk ,beniki ile kotu havada ancak 5 km cikarim ,ondan otesi hava cok duzgun olmasi lazim
Bul
yaww beyler o levrekler gerçekten hormonlu falan olmasın nasıl yaşamışlar o kadar bravo valla tutanlara yaww bahri hiç durma başla levrekçilige 1 tane tut zaten oldun sende levrekçi düşünsene 30-35 no misina ile tutuluyor bu balıklar kalın misina oldumu ürküp kaçıyor misinanın çekeri 7 kg balık 10 kg 15 kg e tabii zorlamaman lazım heyecana bak yani tavsiye ederim arkadaşlar deneyin 1 tane tutun yeter o zaman beni daha iyi anlıyacaksınız
Bul
bahri ozmen yazdı:
yıldırıms74 yazdı:bahri dediğim gibi yanında ustan yani ben olmadan tutamassın Smile
tut sen ben bıyıklarımı kesip sakallı olarak siteye resmimi koyacağım
ama tutamazsan sende saçını kestireceksin siteye kel resmini koyacaksın Smile
yok sukru senle iddiaya girmem sende laz inadi var hahahah
sen rusvetede gelmessin ,levrek isi kismet blue eye cod a girerim valla ama ne zaman gitcegim belli degil havalara bagli ,bir haftadir bakmadigim site kalmadi burda herkes yakaliyor ama onlarin tekneleri buyuk ,beniki ile kotu havada ancak 5 km cikarim ,ondan otesi hava cok duzgun olmasi lazim

sendede tatar inadı var bahri
sende pes etmezsin bilirim
inat et yakala sende Smile
yakala ki ben sakallı bıyıksız resim çektireyim Smile
Bul
levreğin çok mücadeleci olduğu ve zevkli bir avı olduğu söylenir ama ben tutmadım hiç
inşallah tutarsam buraya yazarım hissettiklerimi
tatlı su balıkçılığıda güzeldir
hele bıyıklı yakalamak o ap ayrı bir zevk
levrek ve bıyıklının mücadele vermesini benzetirler biraz
bıyıklı bazı yörelerde bekir de denir
nihat bey biraz da tatlı suyu deneyin biz de sizden deniz balıkçılığını öğrenelim
Bul
levrekci yazdı:yaww beyler o levrekler gerçekten hormonlu falan olmasın nasıl yaşamışlar o kadar bravo valla tutanlara yaww bahri hiç durma başla levrekçilige 1 tane tut zaten oldun sende levrekçi düşünsene 30-35 no misina ile tutuluyor bu balıklar kalın misina oldumu ürküp kaçıyor misinanın çekeri 7 kg balık 10 kg 15 kg e tabii zorlamaman lazım heyecana bak yani tavsiye ederim arkadaşlar deneyin 1 tane tutun yeter o zaman beni daha iyi anlıyacaksınız
valla denicem nihat ,degisiklik olur banada ,demirleme yapip yemleme yapmayi dusunuyom ,bizim yorede dedigim gibi en mesgur yeri levrek konusunda ,o kadar da buyuk rasgelmez ama bellimi olur belki hic denkgelmez ,hic balik tutmaya gitmedigim bir irmak ,
karagoz filan garanti diyorlarda ,midye cifliklerin yaninda cokmus ,bos gelirsek bol bol resim cekerim irmaktan ,benim niyetimde o zaten degisiklik olsun ,mercanlara ara vercem bir iki ay
Bul
neyse ben sizlerden müsaade isteyeceğim
arkadaş aradı kapının önündeyim in aşağı diye yemleri falan herşeyi hazırlamış
sazan yakalamaya gideceğiz
Bul
yıldırıms74 yazdı:neyse ben sizlerden müsaade isteyeceğim
arkadaş aradı kapının önündeyim in aşağı diye yemleri falan herşeyi hazırlamış
sazan yakalamaya gideceğiz

hadi rastgele size.
bahri çapa atıp levrek yakalamada ya karedes teke kullanabilirsin yada canlı yemi sırtından takıp salacaksın gezerek avlanmada ise agızdan takacaksın.
bende müsade istiyim pazar pazar dükkan açtım gelen giden yok gidiyim bi sahil boyu bakiim neler var ne tutuyo millet hadi akşama devam kolay gelsin
Bul
Bahri tebrikler her zaman olduğu gibi balığı yine boğmuşsun. Tekneyi atıp çekme yerine bayıldım. Yıllardır Foça'da söyleleye söyleye dilimizde tüy kalmadı inşallah bizim denizlerimizdede böyle yerler görücez
Bul
xxl üstad yazdı:Bahri tebrikler her zaman olduğu gibi balığı yine boğmuşsun. Tekneyi atıp çekme yerine bayıldım. Yıllardır Foça'da söyleleye söyleye dilimizde tüy kalmadı inşallah bizim denizlerimizdede böyle yerler görücez
abim o yonden cok sansliyiz , ben zaten o konuya sasiriyordum ,kizakli tekne sahipleri turkiye de nasil suya indirdikleri ,burada adamlar butun limanlara sagolsunlar tuvaleti ,temisleme yerleri ,cop kutulari hepsi mevcut ,sadece amator balikcilar icin hemde
sagolsun cinlilerin odedikleri cezalar bosa gitmiyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  palamut ve mercan avımız. bucalıfikret 32 4,696 03-10-2012, 19:06
Son Yorum: LeVrEkCi
  çanakkale kırmızıları (mercan) efese 30 6,111 29-04-2011, 18:03
Son Yorum: efese
  3.3 kg mercan maliyeci51 33 4,803 07-12-2009, 16:59
Son Yorum: u_boy
  7 mercan 7 karagöz erdekli yücel 46 5,038 16-11-2009, 22:11
Son Yorum: MaVrUşGiL
  30-9-2007 Dikilitaş gece avı 006 23 4,202 28-10-2009, 16:39
Son Yorum: beyez
  bu 2007 nin son levreği tahsinmersin 30 5,251 21-05-2009, 23:40
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  mercan ve istavrit erdekli 24 3,931 20-03-2009, 01:30
Son Yorum: adem77
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,595 01-01-2009, 19:45
  mercan marmaris uğur 18 2,667 20-11-2008, 17:40
  ksedes av raporu ksedes 24 3,418 15-03-2008, 07:57
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi