Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Merhaba Hüseyin abi;
biz bundan 1 ay önce kadar kaynarpınar limanından kaptan Yılmaz ile açıldık(uzun boylu renkli gözlü 35 yaşlarında bi arkadaş) kaynarpınarlı isen onu herkes tanıyor anladığımız kadarıyla.
120 ytl dedi ama biz pazarlık yapmadık. belkide pazarlık payı koymuştur gerek duymadık. anlaşmamız sabah 06:00 oltalar suda olacak akşam hava kararınca döneceğiz fiyatta bence normal abi. Yılmaz abide hiç mera saklamıyor geçen gittiğimiz yerde adam başı 4 er 5 er kilo fangri mercan yakalattı bize verdiğimiz paraya deydi..
Yorumları: 457
Konuları: 15
erdal tomakin yazdı:Merhaba arkadaşlar ben stenize bu gün üye oldum beraberimde bir arkadaşla birlikte ve hatta arkadaşlarla birlikte organizasyonlarınıza dahil olmak istiyoruz.Ancak böylesi amatör balık avı organizasyonlrında bu miktardaki ücrenlendirme bizim için yüksek olduğu gibi,amatör ruhunada ters.Biz arkadaşlarla daha büyük guruplar halinde daha makul organizasyonlar yapıp Foçada balığa çıkıyoruz.Bize uyacak organizasyonlarınız olursa sizlere katılmak sizlerle tanışmak ısteriz.
Sayın izmirli-Erdal arkadaş öncelikle aramıza hoş geldiniz. Aradığınız ve araştırdığınız tüm konuları dilerim burada bulabilirsiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Foça'nın ortamını gayet iyi bilirim, fiatlandırılmasını da.
Yorumları: 457
Konuları: 15
bucalı yazdı:siz bizim kar amaçlı falan mı organizasyon yaptığımızı düşünüyorsunuz ya.. çok yanlış düşünüyorsunuz. ayıp sizin yazdıklarınız. Muharrem abiyi ben çok iyi tanıyorum. ne onun nede benim 3-5 kuruşa ihtiyacımız yok. ben şimdiye kadar sitelerde benim teknem var gelin balığa çıkalım diyen birini görmedim hep tekne kiraladık. karaburun/kaynarpınardada tekne fiyatları 120 ytl'dir. isteyene teknecilerin telefonlarını özelden atabilirim. müşteri gibi arayıp fiyat öğrenebilirler. saygılarımla..
bucalı yazdı:Merhaba Hüseyin abi;
biz bundan 1 ay önce kadar kaynarpınar limanından kaptan Yılmaz ile açıldık(uzun boylu renkli gözlü 35 yaşlarında bi arkadaş) kaynarpınarlı isen onu herkes tanıyor anladığımız kadarıyla.
120 ytl dedi ama biz pazarlık yapmadık. belkide pazarlık payı koymuştur gerek duymadık. anlaşmamız sabah 06:00 oltalar suda olacak akşam hava kararınca döneceğiz fiyatta bence normal abi. Yılmaz abide hiç mera saklamıyor geçen gittiğimiz yerde adam başı 4 er 5 er kilo fangri mercan yakalattı bize verdiğimiz paraya deydi..
Barış şu anda savunma yapmanın veya polimiye girmenin hiç gereği yok.
Fıserman ve site yönetimi kendi aralarında aldıkları kararların açıklanmasını bekliyelim.
Eğer ; bir toplum da, bir ortam da ve bir grup da alınan kararlar var ise ve bunu tüm üyeler uymak zorunda ise elbette bizde uymak zorundayız.
Yorumları: 5
Konuları: 0
bucalı yazdı:Merhaba Hüseyin abi;
Yılmazı tanırım kaynarda en iyi avlak bilenlenlerdir.
Hüseyin abi senden bi ricam var Yılmaz abiden bi fiyat alırmısın denk geldiğinde veya sorarmısın bize kaç para fiyat verdi. sayın yönetimin yazdıkları moralimizi bozdu onlarda öğrensinler biz kar amaçlımı yapıyormuymuşuz bu organizasyonu.
yarın gittiğimde sorar pazartesi günü yazarım.Ayrıca kafanı takma böyle şeylere Mordoğanda yarım güne 90 YTL alıyorlar.Hatta siteleri de var isteyen www............com adresine girip görebilir.
ilgine çok teşekkür ederim Hüseyin abi 3. Haziranda oralardaysanız sizinle tanışmak isterim.
Teşekkür ederim.3 Haziranda büyük bir ihtimal ile oradayım.İşlallah görüşürüz.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
levrekci yazdı:Fisherman yazdı:Arkadaşlar zaten organizasyonlarla ilgili yönetimce yeni kararlar aldık ve kurala bağladık. Yarın bunları yayınlıyacağız
tamam yayınlarız da ben fikrimi yazmak istedim bana ters oldugunu belirtmek istedim teknesi olan varsa çagırır digerlerini hepberaber gidilir balıga ege organizasyonu aşagı yukarı 15 gündür konuşuluyor belkide daha fazladır ilk seferlerde ben fiat falan konuşuldugunu hatırlamıyorum siteyi ticari amaçlı kullanmıyacagız diye prensip kararımız var biz kullanmıyacaksak başkalarıda kullanmamalı tabiki üyeerimiz para kazanmak amaçlı yapmıyor ama sonuçta birileri para kazanıyor bu bana ters yoksa düzenleyenler iyi niyetli olabilir ben birileriyle balıga çıkacaksam gelin dostlarım teknemle giderim yderim yada hiç sesimi çıkartmam bucalı sanada cevap olarak yazmış oldum inşallah anlayışla karşılarsınız bana ters olması yanlış anlamına gelmesin belki yanlış bişey yok ama bana ters zaten belirttimde yönetimle alakası yok dedim kendi fikrim dedim ki yarından itibaren butip konulara tedbir olarak gerekli kuralları açıklayacagız saygılar
arkadaşım bu olay sana ters gelebilir ama birde şöyle düşün muharrem arkadaşımız cebinden 120 ytlyi verise sadece balığa gidilecek gelem isteyen var mı diye duyuru yapsaydı ve bizde hiç bir ücret ödemeden o balığa gidersek vicadnımız rahat olur mu? siz fiyattan yeni haberim oldu demişsiniz muharrem arkadaşımız bunu 18 mayısta yayınlamış ilk msj gönderen de siz olmuşsunuz şimdi fiyat listesini nasıl yeni gördüm diyorsunuz? bence bu olay siteye aykırı bir olay değilidr keşke herkesin kendine ait teknesi olsa ama herşeyin bir bedeli var sayın yöneticiler lütfen böyle yargıısz infaz yapmayınız
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bucalı yazdı:siz bizim kar amaçlı falan mı organizasyon yaptığımızı düşünüyorsunuz ya.. çok yanlış düşünüyorsunuz. ayıp sizin yazdıklarınız. Muharrem abiyi ben çok iyi tanıyorum. ne onun nede benim 3-5 kuruşa ihtiyacımız yok. ben şimdiye kadar sitelerde benim teknem var gelin balığa çıkalım diyen birini görmedim hep tekne kiraladık. karaburun/kaynarpınardada tekne fiyatları 120 ytl'dir. isteyene teknecilerin telefonlarını özelden atabilirim. müşteri gibi arayıp fiyat öğrenebilirler. saygılarımla..
bu gece cevap yazmayacaktım birtek sizin mesajınızı okudum ve yazma geregi duydum öncelikle lütfen benim herkese davrandıgım şekilde hitab edilmek isterdim ayıp sizin yazdıklarınız şeklinde yazı hoşuma gitmedi ben sadece fikrimi beyan ettim vede gayet güzel bir şekilde hitab ettim teknesi olan davet eder dedim gelin ozaman bende herkesi antalyadaki turlara davet ediyorum adam başı 80 ytl böyle davet olmaz.size para kazanıyorsunuz demedim birileri para kazanıyordan kastım tekne sahipleriydi okişilerin para kazanmasıylada sorunum yok burası aracılıgıyla para kazanmaları bana ters geldi.bende buradan hadi gelin balıga davet ediyorum ama 30 ytl diyen ilk sizi gördüm nasıl davet şaşırdım amacım kimseyi kırmak degil kırmamda ama sizin üslubunuz bence kırıcı oldu biraz .
bucalıfikret bey ben size gidin parasıyla av yapın demedimki bizde gittik organizasyon yaptık kimsenin vizdanı rahatsız olmadı olayları lütfen başka yerlere çekmeyin o fiyatlandırmayı ben görmedim 19/5/2007 tarihinde mesaj yeniden düzenlenmiş sanırım sorun ondan çıktı görseydim tepkimi hemen verirdim ki başka görmeyenlerde olmuş.
sonuç:lütfen saygı kuralları dahilinde forum sohbeti yapalım bir süre olmıyacagımı belirtmiştim bişey yazarsanız ne zaman gelirsem cevabını yazarım ama şunu bilinki ben iyi niyetli yazdım yazılarımı hala daha iyi niyetli yazıyorum tarihin degiştigini görünce çok daha degişik yazabilirdim .
yörükefe anlayışın için teşekkür ederim kurallara uyuldugu takdirde dostlugumuz abi kardeşligimiz daha saglam olacaktır saygılarımı sunuyorum
kıyak lütfen sitede link verme.
herkese saygılar