Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8/7/2007avım
Nihatcım tebrikler,
sezon açılışını yapmışsın.

hersey gönlünce olsun,
livarın balıkla dolsun... salih
Bul
salih abi daha önceki avlarımı görmedin sanıyorum sezonu açalı baya oldu büyük bir levrek ispendekler lüferler baya bi balıkla açtım daha önce sezonu .teşekkürler
Bul
Nihatcım,
bizim buralarda maalesef lüfer falan olmuyor.
ekim - kasımı bekliyoruz çupra almak için.

hava o kadar sıcak ki sırtı bile yapamıyoruz.

işte sizin gibi kardeşlerimizin yakaladığı balıklarla teselli buluyoruz Smile

sezon açılışı için diğer mesajlarını şimdi inceleyeceğim.

izmir den sevgiler
Bul
işte bu be abicim..yine dayanamadın çıktın denize dimi..balığınıda almışsın..balıklarda çok güzel..bugün bakıcazmı abi rapalalara...millet o biçim rapala alıyor,kaşık alıyor...kalmaz hemen almamız lazım..tebrikler...saygıalr..rastgele..AlkisAlkis
Bul
ozan nereye gidelim nereye bakalım zıpkın palet falanda aalıcam arabayı beşiktaşa bırakayım diyorum karaköydeki otoparkta yer olmayabilir oradan geçerim karaköye ne dersin veya kadıköyde olurmu üsküdar kadıköy dersen oraya gelirim sen ne dersen o ben 1-2 saate kadar çıkıcam çıkarken ararım seni sen ne zaman müsaitsin
Bul
nihat abi bu tarafa gelirsen bir çayımı içmeye bekliyorum ozan adresi biliyo
Bul
tamam onur ozana baglıyım ne derse ona uyacagım başka zaman çayını içerim inşallah
Bul
LeVReKCi yazdı:ozan nereye gidelim nereye bakalım zıpkın palet falanda aalıcam arabayı beşiktaşa bırakayım diyorum karaköydeki otoparkta yer olmayabilir oradan geçerim karaköye ne dersin veya kadıköyde olurmu üsküdar kadıköy dersen oraya gelirim sen ne dersen o ben 1-2 saate kadar çıkıcam çıkarken ararım seni sen ne zaman müsaitsin
abi karaköy e gidicez..ben burdan çıksam 1 saatde oradayım..ona göre haber veririsen iyi olur nihat abi..arabayı da dediğn gibi yap..burası genelde dolu oluyor..kadıköy tarafında zıpıkıncı varda çok kalite bizim aradıklarımızı anca karaköy civarı bulabiliriz..ben müsaitim..akşam 8 e kadar..saat 3 de karaköy isklesinde buluşalım..
Bul
tamam ozan ben daha erken çıkıcam çıkınca seni ararım biraz işlerim var ben de o arada o işlerimi halledeyim
Bul
LeVReKCi yazdı:tamam ozan ben daha erken çıkıcam çıkınca seni ararım biraz işlerim var ben de o arada o işlerimi halledeyim

tamam abi görüşmek üzere..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi