Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
harika mırmır yemi
oguz golcuklu yazdı:slm bu mırmır yemı ney

oğuz aramıza hoş geldin .tanışma odasında kendini tanıtırsan sevinirizAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
iyi fikir zaten sahte yemlerin bazılarında simlidir ama hem yemin kokusu hem parlaklık balık yemez yanında yarar herhalde o zamanda hiçbiişey tutamayız herhaldeGulumse
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
tenay yazdı:arkadaşlar dün mırmır konusunda az çok bildiklerimi yazdım ama yazdığım msjdan sonra yine mırmıra çıktık fakat bu sefer çok farklı bişey gördüm ve denedim 1 tane kiloluk 2 tanede 300 . 400 grlık mırmır aldım denediğim şey çok ilginç paylaşmak istedim mutlaka sizde deneyin yem olarak kuru boru kurdu ve 1 adet elişinde kullanılan tüp sim iğneye taktığımız yemin üzerine bu altın sarısı yapışkanlı simi sıkıp atıyoruz sim suda çıkmıyor yemin üzerinde kalıyor ilginç bir şekildede parlıyor ben verim aldım vede paylaşmak istedim şimdiden rast gele

Arkadaşım konuyu resimlesen daha iyi anlaşılır zannediyorum. Bu şekilde pek anlaşılmadı takımı nasıl hazırladığın. Baby
Bul
güzel denediysen bizimde denememiz lazım iyi netice verecektir bencede.ama kurutulmuş boru kurdu nasıl elde edeceğiz.
Bul
Alkisçok güzel bir taktik gibi denemek isterim en kısa zaman da . paylaşım için teşekkürler.
Bul
bunun vıdeo su veya resım yukleme yapsan daha ıyı olurdu benım gıbı acelı balıktılar konuya bıraz uzak kalabılır
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mırmır için ege kıyılarında tavsiye lütfen. blue_zaire 7 3,040 12-09-2007, 19:04
Son Yorum: sobreviviendo
  İzmarit, İspari , Mırmır Boğaziçi 10 4,048 12-11-2006, 01:37
Son Yorum: pasalı_mug

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi