Yorumları: 2,512
Konuları: 82
orhanekmekci yazdı:Harunum gözün kapalı kalsın Kamil ağa sürpriz yapabilir.
evet arkadaşlar kamil 6 aydır piyasada yok belliki yayın ziyafeti çekecek
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
istavritci yazdı:evet arkadaşlar kamil 6 aydır piyasada yok belliki yayın ziyafeti çekecek
İnşallah manayla bizde bu sene yayının tadına bakarız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ahmet abi hüseyin abi,paylaşım için teşekkürler...benim hemşerilerim hamarattır,hemde kral ahçıdır,erdektede değişik balıklarla ahçılığınızı deneriz artık

yamağınız ben olurum...saygılar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 364
Konuları: 9
ahmet usta eline saglık teknigine uygun sazan temizliyorsun ,bilgi için sagolasın
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Bizde aynen böyle tulum çıkarırız. Bilmeyenlere faydalı olacağına eminim. Çekim ve anlatım harika olmuş. Ahmet & Hüseyin Bey elinize, ağzınıza sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi hüseyin abi,paylaşım için teşekkürler...benim hemşerilerim hamarattır,hemde kral ahçıdır,erdektede değişik balıklarla ahçılığınızı deneriz artık
yamağınız ben olurum...saygılar..
Sağol aytekin teşekkürler, inşallah ordada olacak yeterki muhabbetimiz daim olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
adembaba yazdı:ahmet usta eline saglık teknigine uygun sazan temizliyorsun ,bilgi için sagolasın
Adem reis teşekkürler, yalnız ben sadece videoya çektim gerçek kasap arap elinden bişey kaçmaz..
kılçık yazdı:Bizde aynen böyle tulum çıkarırız. Bilmeyenlere faydalı olacağına eminim. Çekim ve anlatım harika olmuş. Ahmet & Hüseyin Bey elinize, ağzınıza sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Rast gele.
Vedat reis sağolun teşekkür ederiz..inşallah faydalı olur..