Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazan nasıl temizlenir
orhanekmekci yazdı:Harunum gözün kapalı kalsın Kamil ağa sürpriz yapabilir.Happy
evet arkadaşlar kamil 6 aydır piyasada yok belliki yayın ziyafeti çekecekSiyirdim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:evet arkadaşlar kamil 6 aydır piyasada yok belliki yayın ziyafeti çekecekSiyirdim

İnşallah manayla bizde bu sene yayının tadına bakarız..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ahmet abi hüseyin abi,paylaşım için teşekkürler...benim hemşerilerim hamarattır,hemde kral ahçıdır,erdektede değişik balıklarla ahçılığınızı deneriz artık Smileyamağınız ben olurum...saygılar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ahmet usta eline saglık teknigine uygun sazan temizliyorsun ,bilgi için sagolasın
Bul
abi tam benim sazanı tamizlediğim gibi yapıyorsunuz ben biliyordum ama belki başkabirileri bilmez oyuzden iyi bir konu açmışınız elinize sağlıkAlkisha bu arada balıklarıda yığmışınız heSiyirdimSmileSmile
Bul
Bizde aynen böyle tulum çıkarırız. Bilmeyenlere faydalı olacağına eminim. Çekim ve anlatım harika olmuş. Ahmet & Hüseyin Bey elinize, ağzınıza sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi hüseyin abi,paylaşım için teşekkürler...benim hemşerilerim hamarattır,hemde kral ahçıdır,erdektede değişik balıklarla ahçılığınızı deneriz artık Smileyamağınız ben olurum...saygılar..

Sağol aytekin teşekkürler, inşallah ordada olacak yeterki muhabbetimiz daim olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
adembaba yazdı:ahmet usta eline saglık teknigine uygun sazan temizliyorsun ,bilgi için sagolasın

Adem reis teşekkürler, yalnız ben sadece videoya çektim gerçek kasap arap elinden bişey kaçmaz..
balıkcı uğur yazdı:abi tam benim sazanı tamizlediğim gibi yapıyorsunuz ben biliyordum ama belki başkabirileri bilmez oyuzden iyi bir konu açmışınız elinize sağlıkAlkisha bu arada balıklarıda yığmışınız heSiyirdimSmileSmile

Sağol uğur kardeş ellerine sağlık, sazanı değişik değişik temizliyolrlar demekki senin temizleme tarzında aynıymış..
kılçık yazdı:Bizde aynen böyle tulum çıkarırız. Bilmeyenlere faydalı olacağına eminim. Çekim ve anlatım harika olmuş. Ahmet & Hüseyin Bey elinize, ağzınıza sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Rast gele.

Vedat reis sağolun teşekkür ederiz..inşallah faydalı olur..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kırklareli - Edirne Sazan Avı ve Salımı Avcı Altan 15 4,043 21-03-2015, 05:15
Son Yorum: Avcı Altan
  Bu nasıl çapari, bu nasıl balık tutma? :) 34lonely 11 3,861 22-07-2013, 22:01
Son Yorum: ishak BALLICA
  sazan video (hemde oldukca büyük) tinca 5 5,969 21-09-2009, 14:39
Son Yorum: Albatros-gr
  BÜYÜK ORHAN SAZAN AVI hulusi türk 16 5,916 13-02-2008, 10:28
Son Yorum: harslan1978
  suda oltanız takılırsa nasıl kurtaracaksınız ? emrah78 12 3,383 02-07-2007, 15:55
Son Yorum: LeVrEkCi
  Çiğ Balık Nasıl Yenir tatarozkan 11 3,536 02-04-2007, 18:09
Son Yorum: bahri ozmen
  Vezirköprü Altınkaya Barajında sazan avı darkdream1977 14 7,532 12-03-2007, 14:11
Son Yorum: harslan1978
  bu nasıl bir yaratık harslan1978 16 4,462 22-02-2007, 18:19
Son Yorum: tito_adnan
  kalkan balıgı nasıl kesilir LeVrEkCi 8 3,852 18-02-2007, 20:30
Son Yorum: kılçık
  altınkayanın ustalarından sazan videosu berkcan55 6 3,449 10-02-2007, 11:58
Son Yorum: RIFAT YAMAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi