Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palamut ve çinekop 29 ekim 2008
Can dostlar yorum ve güzel sözleriniz için teşekkürlerBiggrin
Bul
thunderbolt yazdı:Yalnız Ozan'cım aklıma sonradan geldi ; klips yazan yerde fırdöndü gerekmiyor mu ? Yani şoklanmış 40 lığın kurşun tarafında Gulumse
Nedim klipsten sonra 2 tane fırdöndü biri kurşuna diğeri rapalaya kurşunun ipi min15 max 25 cm olmalı diğer detayları Ozan gayet başarılı anlatmış
Bul
harunum şoklanmış misina ne demek ben anlayamadım...cahilliğim için özür dilerimMahcupSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:harunum şoklanmış misina ne demek ben anlayamadım...cahilliğim için özür dilerimMahcupSiyirdim
Hüseyin şoklanmış misina demek misinayı ilk aldığın zaman makineye sarmadan önce nofrost buzdolabına koyup güzelce bir donduruyorsun buz kesmiş misinayı mikrodalgada buzlarını çözdükten sonra misina şoklanmış oluyor haydin rast gele Smile Smile

Hemen kızma yaw inceten şaka yaptım hehe

Dostum makineye 0.30 veya daha riskli 0.25 misina sarıyorsun bu misinaya 0.40 misina ekliyorsun kamış açık vaziyette makinenin bobinine 2-3 tur 0.40 ı sardıktan ve kamışın ucundan
(çapari yapacaksan 1 karış ,rapala vs. at çek yapacaksan kamış boyunun 4te 1i kadar )
0.40 ı indirip ana klipsi bağlıyorsun bu şekilde 100-125-150 gr kurşunu atarken 0.40 kurşunun baskısını alıyor kurşun havada uçarken 0.30 un hafifliği rahat boşalması ve daha az sürtünmesiyle daha ilerilere gidiyor
Bu sistemi makinasının çift kafası olan için tavsiye ederim bu sistem uzak atımlar ve takılmıyan yerler için ideal takımı takma anında 0.30 un gücü neyse odur yani takılmalarda risk daha fazladır
Benim makinada 2 kafa var birinde 0.30 var uzak atışlar için diğerinde 0.45 var kısa ve yemli atışlar için
Bul
Harun'cum çok teşekkür ederim Gulumse Yem olmasa da şansımı denemek için çok güzel bir takım bu Smile Biz de buralarda "sıyırtma" dışında kurşun filan kullanmıyoruz balıkları ürkütmemek için Smile .Sıyırtma kurşununun da en ağırı 86 gr. cvarında oluyor.Onu da simli iğnenin 2 kulaç önüne bağlıyoruz .Tekrar teşekkürler her ikinize de Alkis Avın çok güzel olmuş , çok fena palamut yahnisi çekti canım Bobo Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
tarif için teşekkürler harunum bende no frost varda mikrodalga yok misinayı aygazda ısıtsam olurmu...

anlatım çok güzel olmuş.. şimdi anladım teşekkür ederimWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Maşallah Harun abi güzel av olmuş ellerine saglık.
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
abi tebrikler güzel av yapmışsın. kurşunu ve rapalayı ne şekilde bağlıyorsun? sıralaması, aralarındai mesafe ve at çek sırasında nelere dikkat ediyorsun? benim çok zorlandığım bir konu. aydınlatırsan sevinirim...

kusura bakmayın. şekilli anlatımı atlamışım. paylaşım için teşekkürler...
bilgin şaşmaz
Bul
thunderbolt yazdı:Harun'cum çok teşekkür ederim Gulumse Yem olmasa da şansımı denemek için çok güzel bir takım bu Smile Biz de buralarda "sıyırtma" dışında kurşun filan kullanmıyoruz balıkları ürkütmemek için Smile .Sıyırtma kurşununun da en ağırı 86 gr. cvarında oluyor.Onu da simli iğnenin 2 kulaç önüne bağlıyoruz .Tekrar teşekkürler her ikinize de Alkis Avın çok güzel olmuş , çok fena palamut yahnisi çekti canım Bobo Afiyet olsun Seerf

neymiş canı palamut yahnisi çekmiş git tut kardeşimSiyirdim yazıyı okuyanda benim gibi çölde yaşıyon zannedecek.Hi.benimde canım çekti yav napsamki acaba ufffffffffff ufffffffffffffffffffffBoboBobo
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Harun tebrİk ederİm İyİ balik almiŞsin 29 ekİmde bende saray burnundaydim resİmde gÖrÜnen yabanci yolcu gemİsİ kalktiĞinda bende oradan ayrildim bende palamuta baktim ama bİrŞey alamadim balik oynak yapip durdu benİm Çaparİllerde bİr sorun vardi herhalde senİ tebrİk ederİm
ahmet beşiktepe
maltepe/istanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14.11.2016 sarikanat cinekop avı BALIK and OZAN 17 1,929 29-12-2016, 16:32
Son Yorum: ufuktan26
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,871 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,145 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,462 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,149 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,829 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  palamut bereketi 23/11/2012 makineci 17 3,203 30-11-2012, 22:49
Son Yorum: ssevdim
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,511 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  18 Ekim Avcılar rusan 19 3,114 23-10-2012, 08:35
Son Yorum: mariner8
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,766 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi