Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben yandim siz yanmayin
faruk abi geçmiş olsun. geçen sene bu üzücü olayı yaşadığını duymuştum. çalanın ya da çalanların "elleri kırılsın".
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:faruk abi geçmiş olsun. geçen sene bu üzücü olayı yaşadığını duymuştum. çalanın ya da çalanların "elleri kırılsın".
Sagol Hakan,sen en guzelini yapiyorsun,tekneyi goturup-getiriyorsun.Aslinda en temizi senin yaptigin,ama biz biraz kolayina bakiyoruz.
Bul
Faruk abi çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzücü bir olay.Maalesef bizim bölgede de çok rastlanan bir olay bu hırsızlık.Özellikle sakıza kaçmak için 20HP ve üstleri burada çok çalınıyor.Açıklalayıcı ve bilgilendirici paylaşımınız için çok teşekkürler, ellerinize sağlıkAlkisYeni motor taktırmamız dolayısıyla bizlere de çok faydası olacak.Bir daha böyle kötü olaylarla karşılaşmamanız dileklerimle...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Faruk geçmiş olsun. Ben de bunu hep merak ederdim.Limanlarda bağlı teknelerin güvenliği nasıl sağlanıyor diye. En iyisi getirip götürmek ama o da biraz zahmetli.
Allah bir daha göstermesin.
Bul
oncelıkle gecmıs olsun ınsallah bı daha olmaz bızım burdada boyle bı hırsızlık oldu gorenler tekneyle gelıp caldıkları tekneyı kendı teknesıne bağlayıp goturuyorlar o anda gordun gordun yoksa arada bulasın
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzücü bir olay.Maalesef bizim bölgede de çok rastlanan bir olay bu hırsızlık.Özellikle sakıza kaçmak için 20HP ve üstleri burada çok çalınıyor.Açıklalayıcı ve bilgilendirici paylaşımınız için çok teşekkürler, ellerinize sağlıkAlkisYeni motor taktırmamız dolayısıyla bizlere de çok faydası olacak.Bir daha böyle kötü olaylarla karşılaşmamanız dileklerimle...
Sen yeni motor derken hemen ,benim 25lik geldi aklima,sen al tedbirini ondan sonra ALLAH muhafaza...tesekkur ederimGulumse

ufuktan26 yazdı:Faruk geçmiş olsun. Ben de bunu hep merak ederdim.Limanlarda bağlı teknelerin güvenliği nasıl sağlanıyor diye. En iyisi getirip götürmek ama o da biraz zahmetli.
Allah bir daha göstermesin.
Bizim birada limanlarda tekneler(bir koruma yok) Allah`a emanet,getirip-goturmek en garantide,senin dedigin gibi zahmeti var..cok sagol hocamGulumse

harun77 yazdı:oncelıkle gecmıs olsun ınsallah bı daha olmaz bızım burdada boyle bı hırsızlık oldu gorenler tekneyle gelıp caldıkları tekneyı kendı teknesıne bağlayıp goturuyorlar o anda gordun gordun yoksa arada bulasın
Tesekkurler Harun.. dedigin gibi giden-gittigin gun gidiyor..ne yapalim A llah baska sakatlik gostermesin..eksiklik mis dedik
tesekkurler Erol(fotokopici)...dedigin gibi tedbirini alacaksin
Bul
faruk geçmiş olsun tedbiri elden bırakmamak lazım her türlü pislik mevcut insan oğlunda.
Bul
faruk abi geçmiş olsun. almış olduğun önlemler gerçekten çok güzel gayet iyi düşünülmüş. bundan sonra artık yapacak bir şey yok. birde limana yada nereye bağlıysa tekne kamera sistemi konabilir. bizim tekneyi bağladığımız yerde kamera sistemi var biraz daha emniyetli bir yer Affet
Bul
dincobey yazdı:faruk abi geçmiş olsun. almış olduğun önlemler gerçekten çok güzel gayet iyi düşünülmüş. bundan sonra artık yapacak bir şey yok. birde limana yada nereye bağlıysa tekne kamera sistemi konabilir. bizim tekneyi bağladığımız yerde kamera sistemi var biraz daha emniyetli bir yer Affet
tesekkur ederim dincobey..fakat bu adamlardan benim gozum korktu....bu sene gene caldilar7-8 motor..bunlar kamerayi da calirlar,hem bizim imaret limani pek o kadar aferin bir liman degil,ama idare ediyoruz iste.artik (tedbirimizi alip)Allah evvela canimizi,sonrada malimizi korusun diyoruzAffet
Bul
maalesef alınteri işine giremeyen kısa yoldan köşeyi dönerim diyen hırsız olup çıkıyor.ama bilmiyor ki fitil fitil çıkacak bir yerlerinden.
Çaldıkları mallar inşallah hayır getirmez.Affet
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi