Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çok önemli
kabul ettimiki babacım aynı bilgisayardan 1 den fazla kabul etmez diye biliyorum ellerine sağlıkAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:kabul ettimiki babacım aynı bilgisayardan 1 den fazla kabul etmez diye biliyorum ellerine sağlıkAlkisWink

Yaşa Arap , şimdi aklıma geldi diğer bilgisayar virüsü kaptı Siyirdim Şimdi yeni IP ile yeniden oylayabilirim he he Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
araphüso26 yazdı:kabul ettimiki babacım aynı bilgisayardan 1 den fazla kabul etmez diye biliyorum ellerine sağlıkAlkisWink
Evde kızımın diz üstü bilgisayarıda varGulumse
Bornova - izmir
Bul
süpersiniz valla bende 1 tane var.. nedim yeniledin galiba pc yiSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Bizi barbar diye tanıtanları, dünya biliyor. Erkek, kadın, çocuk demeden katlediliyor. Bana öyle bir toplum söyleyin ki kadına ana şefkati ile bakan, ona saygı gösterip mal gözüyle bakmayan, erkek misafire kapılarını açıp ekmeğini paylaşan, bir çocuk ağladığında onunla birlikte ağlayan. Dünyada varmı böyle bir toplum, benim atalarımdan başka NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Bul
Biliyorsun 2 tane var , birisine virüs bulaştığında bakıma veriyorum.Bu sefer devreye ikinci giriyor Smile Bu oylama da tam böyle zamana denk geldi Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Biliyorsun 2 tane var , birisine virüs bulaştığında bakıma veriyorum.Bu sefer devreye ikinci giriyor Smile Bu oylama da tam böyle zamana denk geldi Siyirdim
ellerine sağlık dostum Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
noya devam huseyın dedıgın gıbı burdakı arkadaslarada soyledım adresı onlarda yazacaklar %76 no %23 evet demısler
Bul
Ne demek Arabım , keşke bileklerimiz kopana kadar oylasak da , işe yarasa Wink
Bul
araphüso26 yazdı:oy kullanan tüm arkadaşlara teşekkürler

Hüseyin Bey bilgilendirme için teşekkür ederim.Aslı astarı olmayan bir şeyle yıllardır oyalanıyoruz.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkler için çok önemli lütfen dikkate alalım arkadaşlar!!! Atakan_YeniFoca 116 15,195 14-02-2011, 07:14
Son Yorum: yycolak
  melen de oksijensiz kalan balıklar önemli !!! LeVrEkCi 11 2,383 18-09-2008, 16:05
Son Yorum: Uzun_ahmet
  önemli bir haber(istanbul için) SerenaY66 15 3,747 05-05-2008, 11:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Önemli Uyarı (Sağlık) SerenaY66 13 2,599 13-12-2007, 09:54
Son Yorum: istavritci
  27/08/2007 önemli bir gün instinct 10 2,238 27-08-2007, 15:33
Son Yorum: kılçık
  Acil Ve Önemli darıcalı 24 4,028 06-08-2007, 01:31
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: