Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamış dayama üç ayağını digital fotoğraf makinesi ayaklığına çevirdim(resimli)
ustam61 yazdı:Tebrikler alper.çok kullanışlı olacağı kesin.Kayık yapımına gelince:önce 120/150 cm çapında 3 metre boyunda sağlam bir ağaç bulmalısın.içini keserle 1 aydamı oyarsın 1 yıldamı bilmem o senin çalışmana bağlı.iki ucundan 30 ar cm bırak oy içini.oturacağın yerleri accık yüksek bırakki yere bağdaş kurmak zorunda kalmayasın.2 tanede fırıncılardan bulacağın ,onların işine yaramayan ,yarısı yanmış ekmekci küreği.saplarını 1 er metreden kes,2 tane halka ile bağla gövdeye.50 metre kadar çelik çamaşır telleri var onlardan al.bir ucunu kayığa öteki ucuna bir tırmık.aha buda çapası.oy oy oy ne kayık oldu İster göle açıl ister denize .Haa kayığın arkasına da tebeşir takki gittiğin güzergahı işaretlesin geri gelirken yolu kolay bulmana yardımcı olur.:=))
bitirdin beni hayrettin abimHappy tebeşirHehe abi eğer öyle bi kayık yaparsam açılırım da geri dönermiyim bilmiyorum herhalde yunanistandan faruk abinin yanından mesaj atarım artık sizeSiyirdim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
harun77 yazdı:alper fıkrın ve aklın sayesınde cok guzel bı calısma cıkarmıssın elıne sağlık aklınla yasa emı Alkis
teşekkür ederim harun abicim...
Bul
Abi bir türkün aklı her derde deva valla. Yoktan neler yapıyorlar. Tebrik ederim çok harika bir icat olmuş.Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Krizoberill yazdı:Abi bir türkün aklı her derde deva valla. Yoktan neler yapıyorlar. Tebrik ederim çok harika bir icat olmuş.Alkis
teşekkürler ahmet abi...
Bul
alper tebrikler Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:alper tebrikler Alkis
teşekkürler erden abi...
Bul
alper güzel olmuış ama o ayak bana çok oynuyor gibi geldi kullananlar var gördüm.
Bul
ha ha güzel ama kullanmaya yürek ister bide makinan iyiyse balıkyakalıyacağım derken makinadan olmayalım Nayirolamaz
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
alper, elinden herşey geliyor, maşallah. çok güzel olmuş. iyi günlerde kullan.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ha ha güzel ama kullanmaya yürek ister bide makinan iyiyse balıkyakalıyacağım derken makinadan olmayalım Nayirolamaz

kamil abi yere montajı iyi yapmak lazım uçları sivri, dere kenarı, gölet kenarı toprak zemine iyice gömdük mü ayakları sorun olmaz sanırım beton zemindeyse kamışları dayamayız sadece çekim için kullanırız...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazlık kamışından, dikiş makaralı, telli el yapımı kamış olta alperburdur 44 18,409 30-05-2012, 23:13
Son Yorum: AmatörBalıkcı19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi