Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
--mart ayı ayın avcısı 2009--
08/03/2009 Çatalca Raporu

Erdemle birlikte dun havanın kotu olmasıyla erteledıgımız balık avımızı bugun gerceklestırdık ve sabah çatalcaya gıttık. Otobusten ındıkten sonra uzun bır yuruyus bızı beklıyordu neyse kı bır araba durdu ve bızı gıdecegımız yere kadar goturdu.Vardıgımızda kımse yoktu. Sular son bır kac haftada o kadar cok dolmus kı gozlerımıze ınanmadık. Neyse attık olataları fakat balıktan eser yok. Ogleye dogru baskları da gelmeye basladı.Hatta baya kalabalık oldu.Fakat tek bır balık alan bıle yoktu.Yemlere bıle dokunmuyordu balıklar.Ogleden sonra canımız ıyıce sıkılmaya basladı ve bızde gole dogru ılerlemeyı ve uygun bıryerden olta atmayı dusunduk. Saatlerce yuruduk. Artık yorgunluktan bıtmıstık kı bıraz daha yuruyup uygun bır yer bulduk.Zaten yagmur , camur ve yol bızı cok yormustu. oltalarımızı attık ve dınlenmeye basladık kı bır vurus oldu ve zor da olsa balıgı almayı basardık ve baska da vurus alamadık. Hava da kararmadan gerı donmemız gerektı cunku yolumuz saatler surecektı. Zaman yuzunden orda da cok duramadan gerı donmek zorunda kaldık.Yıne de o kadar yolu yurumemıze degdı bır balık da olsa bızı cok mutlu ettı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
LeVrEkCi yazdı:sabah öglene kadar olabilir birol büyük ihtimalle gelirim.

Tamam Nihat. Seninle hiç yanyana balık tutamadık, inşallah busefer güzel bir av yaparız.
Bul
balikoltasi yazdı:Tamam Nihat. Seninle hiç yanyana balık tutamadık, inşallah busefer güzel bir av yaparız.
inşallah birol Gulumse
Bul
balikoltasi yazdı:Tamam Nihat. Seninle hiç yanyana balık tutamadık, inşallah busefer güzel bir av yaparız.

birol bende seninle balık tutmak vede tanışmak isrerim birgün nasib olur inşallahAlkis
nihat gelmesse ben gelewyim.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:birol bende seninle balık tutmak vede tanışmak isrerim birgün nasib olur inşallahAlkis
nihat gelmesse ben gelewyim.Siyirdim

Tamam Fikret Bey sizde gelin cuma. hep beraber istavrit tutarız.Smile
Bul
Balık güzelmiş Ruşan.Tebrikler.Yine almışsınız bir tane de olsa.Afiyet olsunSeerf
Bul
evet arkadaşlar yeni ve daha verimli olan bu avımıda koymak istiyorum herkese bol şanslar avınız bol olsun

BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
nasıl katılacagız bu ayın evcısı olayına balıklar ortada

Bul
tamam işte katılmışsın bile Gulumse ayın son günü anket açacagım 3 gün oylama yapılacak sonucunda en çok oy alan kişi 1 ay vip üye olacak ve isminin altında ayın avcısı yazacak.resimleri göndermen yeterli olmuş.herkesin oy kriteri farklı kimi balık degerine göre oy veriyor kimi balık çokluguna kimi av şeklinin zorluguna kimide raporun detayına göre oy veriyor.
Bul
Bu mercan insani delirtir
8:45 Ayhan ile fener limani tekne indirilme noktasinda bulustuk,ve teknemizi suya indirdik...71
10:00 Meramiza vardik,capamizi attik ve kahvelerimizi yaptikKahve.Daha ilk oltalari atmistik ki ,ayhan ilk mercani cikardi.Devami gelmeye basladi,aralikli olsada devamli mercan cikiyordu.Keyfimize diyecek yoktu.Mercanlar 16 tane kadar olmustu.
12:00 Etrafimizda 4-5 tane yunus belirdi,o anden itibaren mercanin vurmasi durdu,herhalde dedik yunuslar baliklari kacirdiSnifsinf
13:00 Tamam dedik bu is buraya kadar,kacalim.8er mercan kisi basi yeterli dedik.El oltasini topladim,kamisi toplamak icin elime aldigimda,uzerinde tutuluk mercan vardi..OhyandanDurum boyle olunca yeniden avlanmaya basladik.Yine esit araliklarla sabahki gibi balik geliyordu,bu arada hafiftende yagmur baslamisti.
14:00 Bir ara baliklari saydim ,fotograf cektim..26 tane idiler..Ayhan ile yeterli dedik,baliklari ikiye paylasip posetlere koyduk.Suda atili olan oltalarimizi toplarken uzerinde (4 oltanin)2 mercan daha vardi..bizim balik sayisi 28 e cikti.
14:30 Limanin yolunu tuttuk..eger daha dursaydik,daha balik vuruyordu.
Tutulan balik:28 mercan
oltalar:hirsiz kancali,ikili normal 4 no
yemler:cuma gunden mamun(iyi durumda sayilir)
hava:bulutlu,hafiften yagmurlu...4siddetinde gundogusu

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,415 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,824 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,584 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  temmuz ayın 1. si LeVrEkCi 35 5,228 11-08-2012, 11:14