Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masraflar Benden.
hayırlısı olsun şimdiden bu para adamı delirtir beea.
Bul
fish or die yazdı:ayın avcısı abi bu yaw shimano makine - kamış rapala seti ve yanında mustad iğne serisi yılın avcısına tekne ve motor daha ne olsun Siyirdim
o paranın 1 dakikalık faiziyle şhimanonun tüm makinelerini alırsın murat nasıl muhasebe yapıyorsun sen Siyirdim1 aylık faiziylede Türkiyedeki tüm shimano makineleri hatta 2. ellerin tamamını bile alırsın Happy
Bul
sana her hafta bi takım simano muratım Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ilerleyen aylarda değişiklik yapacaz tabiki bu başlangıç için yaw varmayın üstüme böyle ama Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
haydi arkadaşlar bu gün yani perşembe çikiliyor dimi valla bn kazanamazsam bu siteden ihitiyacı olan birinin kazanmasını can-ı gönülden isterim vallaa
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
valla ye ye bitmez güzel demiş masraflar bizden çıkarsa.
Bul
Oyunuzu bana verirseniz, her üyeye bir tekne beee.

Yok bu oy işi değildi, oy için bu sıralar böyle sesler çıkıyorya kafam karıştıSmile

Bana çıkarsa her üyeye bir tekne, artı kendisi olta atmaktan geri kalmasın diye bir kaptan, artı ne olur ne olmaz diye bir de tayfa, bütün bunların yanında da, olaki balık tutulamazsa üyeler aç kalmasın diye içi yarıya kadar doldurulmuş bir adet tekne buzdolabı (yarıya kadar çünkü, balık tutulacak olursa bu seferde tutuklan balıklara yer kalmaz).

Teknenin çapası, motoru, kürekleri vs. tam teşkilat olacağı gibi, ayrıyetten tüm teknelere akşamları çekilecek yer ve sezon sonu konaklama imkanı, hepsi tarafımdan ayarlanacaktır.

Bütün iş toto oynamaktaSmile Bu kadar vaatten sonra bana çıkması kaçınılmaz sanırımSmile

Oynayacak olursam burada belirtirim, başkası boşa oynamasınSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:Oyunuzu bana verirseniz, her üyeye bir tekne beee.

Yok bu oy işi değildi, oy için bu sıralar böyle sesler çıkıyorya kafam karıştıSmile

Bana çıkarsa her üyeye bir tekne, artı kendisi olta atmaktan geri kalmasın diye bir kaptan, artı ne olur ne olmaz diye bir de tayfa, bütün bunların yanında da, olaki balık tutulamazsa üyeler aç kalmasın diye içi yarıya kadar doldurulmuş bir adet tekne buzdolabı (yarıya kadar çünkü, balık tutulacak olursa bu seferde tutuklan balıklara yer kalmaz).

Teknenin çapası, motoru, kürekleri vs. tam teşkilat olacağı gibi, ayrıyetten tüm teknelere akşamları çekilecek yer ve sezon sonu konaklama imkanı, hepsi tarafımdan ayarlanacaktır.

Bütün iş toto oynamaktaSmile Bu kadar vaatten sonra bana çıkması kaçınılmaz sanırımSmile

Oynayacak olursam burada belirtirim, başkası boşa oynamasınSmile

Serday Bey farketmez ha sana çıkmış ha bana ikimizde Tokat'lıyız.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Eyvallah hemşehrim, benim açımdan da farketmez. Zaten beni bilen bilirSmile

Gerçi bu forumda birebir tanışma fırsatı bulabildiğim arkadaşım maalesef olmadı ama o da olur inşallah.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde 6'yı 2 kişi bildi. Kuponlarını Bursa-Nilüfer ve İstanbul-Beylikdüzü'ndeki bayilere yatıran talihliler 24 milyon 908 bin 903'er TL kazandı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir yarışmada benden olsun LeVrEkCi 51 5,115 14-12-2009, 00:58
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi