05-04-2009, 00:12
Aretlik VİP ayın avcısı üyeliğin hayırlı olsun 

Zıpkın işine gelince bırak aretlik o spora bizden gençler baksın

Bu tesekkuru kabul edermisiniz
|
05-04-2009, 00:12
Aretlik VİP ayın avcısı üyeliğin hayırlı olsun
![]() ![]() ![]() ![]()
05-04-2009, 01:12
vip üyeliğin hayırlı olsun faruk abi
05-04-2009, 02:58
alperburdur yazdı:vip üyeliğin hayırlı olsun faruk abi zıpkında da çok iyi olduğuna eminim teşekkür edişine de teşekkürler abicimtesekkurler Alper...o zipkinda iyi olusumuz tarih kitaplarina karisti ![]() neyse zaman gelsin, bir gayret gosterecegiz ![]()
05-04-2009, 02:59
adem77 yazdı:vip üyeliğin hayırlı olsun faruk abitesekkurler adem ,sizlerede rastgele ![]()
05-04-2009, 03:03
mariner8 yazdı:Aretlik VİP ayın avcısı üyeliğin hayırlı olsuntesekkurler arakadasim ![]() birak o isleri deme ,bir kere soz verdik...sende geleceksin foto cekmeye...artik...bir seyler yapacagiz...ne olursa..ya alkislayacaklar ![]() veya bir yuuuuuuh sesi duyacagiz ![]() ![]()
05-04-2009, 09:48
yalova tatar yazdı:faruk kaptan teşekkür ne demek vede en önemlisi geçmiş olsun msj imiş ne alaka kendeni zorlama sen lazımsın bir dost olarak ALLAH göstermesin aşa VİP üyeliğin hayırlı olsun tekrarErden dun sana cevap yazmadim,cunku org.oldugunu biliyordum. Ben cumartesi o ise baktim.Ilk olarak carsiya ,kendi urettikleri zeytinleri satmaya gelen 2 ureticiye sordum...oyle bir seyden haberdar olmadiklarini soylediler. Daha sonra fide(fidan )satan yerlere sordum ,boyle fidan yok dediler. Son olarak tarim muhendisi olan iki genc kardesimiz var,ziraat ilaclari satiyorlar ve fidanda satiyorlar...onlardan kesin ve dogru cevap alirim dedim...malesef oyle bir fidan yok dediler..yardimci olamadim ,kusura bakma.
05-04-2009, 09:54
faruk abi vip üyeligin hayırlı olsun.hazirandaki zıpkın raporlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
![]() ![]() ![]()
05-04-2009, 10:07
izmirli erdal yazdı:faruk abi vip üyeligin hayırlı olsun.hazirandaki zıpkın raporlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.tesekkurler Erdal..sizlerede rastgele ![]()
05-04-2009, 11:22
Benim yeğen de zıpkıncıdır. Anlatır dı "agoşan" v.b teknikleri. Suyun altını görerek gezerek av yapmak da bir başka güzel.Ben de bir ara yaptım ama sinüzitim olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
05-04-2009, 11:25
ufuktan26 yazdı:Benim yeğen de zıpkıncıdır. Anlatır dı "agoşan" v.b teknikleri. Suyun altını görerek gezerek av yapmak da bir başka güzel.Ben de bir ara yaptım ama sinüzitim olduğu için bırakmak zorunda kaldım.Abi su alti apayri bir dunya...hele-hele taslik bolgeler tabii(avin bol oldugu yerler)insan kendini unutuyor deniz suyu sinuzite iyi gelir derler,sen faydasini gormedin mi? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|