Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu tesekkuru kabul edermisiniz
Aretlik VİP ayın avcısı üyeliğin hayırlı olsun AlkisAlkisAlkis Zıpkın işine gelince bırak aretlik o spora bizden gençler baksın Hehe
Bul
vip üyeliğin hayırlı olsun faruk abi
Bul
alperburdur yazdı:vip üyeliğin hayırlı olsun faruk abi zıpkında da çok iyi olduğuna eminim teşekkür edişine de teşekkürler abicim
tesekkurler Alper...o zipkinda iyi olusumuz tarih kitaplarina karistiSiyirdim
neyse zaman gelsin, bir gayret gosterecegizSiyirdim
Bul
adem77 yazdı:vip üyeliğin hayırlı olsun faruk abi
tesekkurler adem ,sizlerede rastgeleSeerf
Bul
mariner8 yazdı:Aretlik VİP ayın avcısı üyeliğin hayırlı olsun AlkisAlkisAlkis Zıpkın işine gelince bırak aretlik o spora bizden gençler baksın Hehe
tesekkurler arakadasimSeerf
birak o isleri deme ,bir kere soz verdik...sende geleceksin foto cekmeye...artik...bir seyler yapacagiz...ne olursa..ya alkislayacaklarAlkis
veya bir yuuuuuuh sesi duyacagizHadiordanBobo
Bul
yalova tatar yazdı:faruk kaptan teşekkür ne demek vede en önemlisi geçmiş olsun msj imiş ne alaka kendeni zorlama sen lazımsın bir dost olarak ALLAH göstermesin aşa VİP üyeliğin hayırlı olsun tekrar AlkisSeerf

bide şunu sorayım yunanistanda çekirdeksiz zeytin varmış doğrumudur ? varsada nasıl tedarik edebilirim fidesinden bu konuda yardım bekliyorum Affet
Erden dun sana cevap yazmadim,cunku org.oldugunu biliyordum.
Ben cumartesi o ise baktim.Ilk olarak carsiya ,kendi urettikleri zeytinleri satmaya gelen 2 ureticiye sordum...oyle bir seyden haberdar olmadiklarini soylediler.
Daha sonra fide(fidan )satan yerlere sordum ,boyle fidan yok dediler. Son olarak tarim muhendisi olan iki genc kardesimiz var,ziraat ilaclari satiyorlar ve fidanda satiyorlar...onlardan kesin ve dogru cevap alirim dedim...malesef oyle bir fidan yok dediler..yardimci olamadim ,kusura bakma.
Bul
faruk abi vip üyeligin hayırlı olsun.hazirandaki zıpkın raporlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.AlkisAlkisAlkis
Bul
izmirli erdal yazdı:faruk abi vip üyeligin hayırlı olsun.hazirandaki zıpkın raporlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.AlkisAlkisAlkis
tesekkurler Erdal..sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Benim yeğen de zıpkıncıdır. Anlatır dı "agoşan" v.b teknikleri. Suyun altını görerek gezerek av yapmak da bir başka güzel.Ben de bir ara yaptım ama sinüzitim olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Bul
ufuktan26 yazdı:Benim yeğen de zıpkıncıdır. Anlatır dı "agoşan" v.b teknikleri. Suyun altını görerek gezerek av yapmak da bir başka güzel.Ben de bir ara yaptım ama sinüzitim olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Abi su alti apayri bir dunya...hele-hele taslik bolgeler tabii(avin bol oldugu yerler)insan kendini unutuyor
deniz suyu sinuzite iyi gelir derler,sen faydasini gormedin mi?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi