03-11-2009, 15:46

ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
A Rh (+)
Albatros sezonu kapatti
|
03-11-2009, 15:46
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
03-11-2009, 16:09
fish or die yazdı:faruk abi bereketli bir sezonun ardından albatros görevini başarıyla yerine getirmenin huzuruyla dinlenmeye çekilmiş yeni sezona daha bol avların olur inşallah buarada seni kimse bırakmaz abi orlarda yoldan geçen tekneye ıslık çalsan gelip alıralbatros dinleniyor...yeni sezona dinlenik ciksin o zaman sen bir seyler bilirsin,ben oltalarimi alip,her pazar sabahi limanin burnunda durayim..tekne gecerken daha islik..bakalim sistem tutacak mi ![]() bestvz yazdı:Albatros sezonu kapattı Ama Faruk abı senden raporlar gelecegınetesekkurler Fuat,yine baliga gidecegimiz kesin,fakat yazin oldugu kadar haftada en az iki defa gitmek mumkun degil..hava sartlari ve saatler ..musade etmiyor...sizlerede hayirli kis sezonu Salih Reis yazdı:Faruk abicim biz sezonu daha yeni açıyoruz daha, sen tekneyi karaya aldın !tesekkurler Salih..bizim burada bu ay icinde herkez yavas-yavas teknelerini cikarir...daha biraz tutacaktim,fakat kuvvetli lodos tahmini verince,dun cikardim artik sizin sezonu yeni actiginiza sevindim,artik sizin avlarinizi zevkle izleyecegiz rastgele Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi hayırlısı olsun, seneye albaros la daha bol ve bereketli avlara diyorum..tesekkurler Ahmet asagida not`ta dedigim gibi..albatros sezonu kapatti,albatros-gr degil... sizlerede hayirrli kis sezonu [ quote=mariner8;244725]Hayirlisi olsun arkadas ![]() ![]() Kusura bakma turkce harflerlen yazamiyorum baskasinin PC sinden yaziyorum[/quote] sagol arkadas..havalarda sogudugu gibi....birde lodos uyarisi gelince,ani bir karar ile karaya aldim...daha biraz tutabilirdik,fakat havalar da yardim etmiyor yazilar bana yabanci degil....benim hep boyle ![]()
03-11-2009, 16:13
yalova tatar yazdı:hayırlı olsun faruk albatrosa iyi dinlenmelertesekkurler Erden....teknenin boya-badana deyince..bakimi yani(zehir surulmesi)filan diyorsan..bu isler tekne suya atilmazdan ...evvelsezon basi evdeki boya-badana isi diyorsan..onlar bitti cok sukur ![]() Krizoberill yazdı:tesekkurler Ahmet kiyidan pek fazla gitmiyorum(benim balikcilik oltalarim v.s....hepsi teknede av icin ) fakat tekneleri treylerde olan arkadaslarin tekneleri ile ,pazar gunu guzel bir hava yakaladigimizda ,tekne ile gidiyoruz
03-11-2009, 16:21
[quote=Albatros-gr]albatros dinleniyor...yeni sezona dinlenik ciksin
o zaman sen bir seyler bilirsin,ben oltalarimi alip,her pazar sabahi limanin burnunda durayim..tekne gecerken daha islik..bakalim sistem tutacak mi ![]() faruk abi albatros dinlensin ama faruğun kurtları kim durduracak hele yunanistandan raporaar gelirse ![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
03-11-2009, 16:29
fish or die yazdı:faruk abi albatros dinlensin ama faruğun kurtları kim durduracak hele yunanistandan raporaar gelirsekurtlar hep tepisiyor... sakin duramiyoruz ki ![]() abi mariner8 kizdi.. bulun aramizi simdi bozdugunuz gibi ![]() ozellikle,Huseyin (araphuso)isi sakata goturdu yok efendim,ahmetten sakli toplanmisik,onu cagirmamissik...yapti yapacagini hemde oyle bir yazdi ki..sanki burada kendisi gordunmu bak benim isi de bozdu.... ya ahmet ile arami bulsun..veya bana kisin kullanmaya bir tekne alsin ![]() secim onun ![]()
03-11-2009, 17:41
karar verildi ceza araphüsoya kesilecek
![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
03-11-2009, 17:49
Faruk abi hayırlısı olsun...
Şimdi bakım onarım zamanı ... Greek team seni boş bırakmaz ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
03-11-2009, 17:50
fish or die yazdı:karar verildi ceza araphüsoya kesilecek Kışlık tekne alsın,şöyle 15 metre falan ![]() ![]()
Bornova - izmir
03-11-2009, 18:10
fish or die yazdı:karar verildi ceza araphüsoya kesilecekac abi ...ac uyeler karar versin...ne yapilacagina..bu Huseyin`e.. baska turlu olmiyacak ![]() bak Orhan abi..oylamis bile kasap100 yazdı:Faruk abi hayırlısı olsun...tesekkurler Bahadir...cok sagol bende oyle diyorum..herhalde birakmazlar
03-11-2009, 18:45
Abicim bakım onarım derken yine bir eğlence, İnşallah daha güzel avlara. Rastgele.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
2011 balık sezonu | LeVrEkCi | 33 | 7,298 |
11-05-2011, 09:14 Son Yorum: Uzun_ahmet |
|
2010 - 2011 Av Sezonu Hayırlı Olsun | Uzun_ahmet | 14 | 5,070 |
16-06-2010, 02:12 Son Yorum: bahriyeli |
|
2009 sezonu kapanmıştır gelsin 2010 | LeVrEkCi | 19 | 3,555 |