Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros sezonu kapatti
Sad faruk abi inan özlemle raporlarını beklicez. Kıyı balıkçılıgına devam edermisin faruk abi..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
fish or die yazdı:faruk abi bereketli bir sezonun ardından albatros görevini başarıyla yerine getirmenin huzuruyla dinlenmeye çekilmiş yeni sezona daha bol avların olur inşallah buarada seni kimse bırakmaz abi orlarda yoldan geçen tekneye ıslık çalsan gelip alır
albatros dinleniyor...yeni sezona dinlenik ciksin
o zaman sen bir seyler bilirsin,ben oltalarimi alip,her pazar sabahi limanin burnunda durayim..tekne gecerken daha islik..bakalim sistem tutacak miSiyirdim/
bestvz yazdı:Albatros sezonu kapattı Ama Faruk abı senden raporlar gelecegıne
cok emınım .Raporlarındakı kahve resmın ve balıkları sabırsızlıkla
beklıyorum .Zannetmıyorum dostlar senı mutlaka cagıracaklar dır .

Saygılarımla
tesekkurler Fuat,yine baliga gidecegimiz kesin,fakat yazin oldugu kadar haftada en az iki defa gitmek mumkun degil..hava sartlari ve saatler ..musade etmiyor...sizlerede hayirli kis sezonu
Salih Reis yazdı:Faruk abicim biz sezonu daha yeni açıyoruz daha, sen tekneyi karaya aldın ! Snifsinf

yeni sezonda kazasız belasız nice avlar dilerim. Gulumse
tesekkurler Salih..bizim burada bu ay icinde herkez yavas-yavas teknelerini cikarir...daha biraz tutacaktim,fakat kuvvetli lodos tahmini verince,dun cikardim artik
sizin sezonu yeni actiginiza sevindim,artik sizin avlarinizi zevkle izleyecegiz
rastgele
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi hayırlısı olsun, seneye albaros la daha bol ve bereketli avlara diyorum..

Tabiki sezonu siz kapatmamışsınızdır..Wink
tesekkurler Ahmet
asagida not`ta dedigim gibi..albatros sezonu kapatti,albatros-gr degil...
sizlerede hayirrli kis sezonu
[ quote=mariner8;244725]Hayirlisi olsun arkadas Gulumse Eh artik kayiklari cikarma zamani geldi ,bende bu gunlerde cikaririm herhalde Seerf
Kusura bakma turkce harflerlen yazamiyorum baskasinin PC sinden yaziyorum[/quote]
sagol arkadas..havalarda sogudugu gibi....birde lodos uyarisi gelince,ani bir karar ile karaya aldim...daha biraz tutabilirdik,fakat havalar da yardim etmiyor
yazilar bana yabanci degil....benim hep boyleSiyirdim
Bul
yalova tatar yazdı:hayırlı olsun faruk albatrosa iyi dinlenmeler Affet boya badana işleri vardır artık.
tesekkurler Erden....teknenin boya-badana deyince..bakimi yani(zehir surulmesi)filan diyorsan..bu isler tekne suya atilmazdan ...evvelsezon basi
evdeki boya-badana isi diyorsan..onlar bitti cok sukurSiyirdim
Krizoberill yazdı:Sad faruk abi inan özlemle raporlarını beklicez. Kıyı balıkçılıgına devam edermisin faruk abi..
tesekkurler Ahmet
kiyidan pek fazla gitmiyorum(benim balikcilik oltalarim v.s....hepsi teknede av icin )
fakat tekneleri treylerde olan arkadaslarin tekneleri ile ,pazar gunu guzel bir hava yakaladigimizda ,tekne ile gidiyoruz
Bul
[quote=Albatros-gr]albatros dinleniyor...yeni sezona dinlenik ciksin
o zaman sen bir seyler bilirsin,ben oltalarimi alip,her pazar sabahi limanin burnunda durayim..tekne gecerken daha islik..bakalim sistem tutacak miSiyirdim/

faruk abi albatros dinlensin ama faruğun kurtları kim durduracak hele yunanistandan raporaar gelirse Siyirdim bence sen ahretlikle ( mariner8 ahmet abi) iyi geçin teknesi suda hala SiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:faruk abi albatros dinlensin ama faruğun kurtları kim durduracak hele yunanistandan raporaar gelirse Siyirdim bence sen ahretlikle ( mariner8 ahmet abi) iyi geçin teknesi suda hala SiyirdimHappy
kurtlar hep tepisiyor...
sakin duramiyoruz kiSiyirdim
abi mariner8 kizdi..
bulun aramizi simdi bozdugunuz gibiSiyirdim(mesaj araphusoya)
ozellikle,Huseyin (araphuso)isi sakata goturdu
yok efendim,ahmetten sakli toplanmisik,onu cagirmamissik...yapti yapacagini
hemde oyle bir yazdi ki..sanki burada kendisi
gordunmu bak benim isi de bozdu....
ya ahmet ile arami bulsun..veya bana kisin kullanmaya bir tekne alsinSiyirdim
secim onunSeerf
Bul
karar verildi ceza araphüsoya kesilecek Siyirdim anket açayım araphüso arayı bulsunmu yoksa kışlık tekne alsınmı SiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Faruk abi hayırlısı olsun...
Şimdi bakım onarım zamanı ...
Greek team seni boş bırakmazSeerfAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
fish or die yazdı:karar verildi ceza araphüsoya kesilecek Siyirdim anket açayım araphüso arayı bulsunmu yoksa kışlık tekne alsınmı SiyirdimHappy

Kışlık tekne alsın,şöyle 15 metre falanSiyirdimHappy
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:karar verildi ceza araphüsoya kesilecek Siyirdim anket açayım araphüso arayı bulsunmu yoksa kışlık tekne alsınmı SiyirdimHappy
ac abi ...ac
uyeler karar versin...ne yapilacagina..bu Huseyin`e..
baska turlu olmiyacakSiyirdim..
bak Orhan abi..oylamis bile
kasap100 yazdı:Faruk abi hayırlısı olsun...
Şimdi bakım onarım zamanı ...
Greek team seni boş bırakmazSeerfAlkis
tesekkurler Bahadir...cok sagol
bende oyle diyorum..herhalde birakmazlar
Bul
Abicim bakım onarım derken yine bir eğlence, İnşallah daha güzel avlara. Rastgele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 balık sezonu LeVrEkCi 33 7,298 11-05-2011, 09:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2010 - 2011 Av Sezonu Hayırlı Olsun Uzun_ahmet 14 5,070 16-06-2010, 02:12
Son Yorum: bahriyeli
  2009 sezonu kapanmıştır gelsin 2010 LeVrEkCi 19 3,555 07-11-2009, 22:27
Son Yorum: turna
  balık sezonu başlıyor. LeVrEkCi 16 2,981 09-08-2008, 16:45
Son Yorum: araphüso26
  yılın ilk av sezonu bigbaro 1 1,954 18-04-2006, 16:33