04-03-2010, 12:04
Lapsetur yazdı:Bir ara hemstır'ları boyayıp Pikaçu diye sattıklarını duymuştum. Abi sendemi öyle yaptınpikaçu mu yuhh

akvaryum merakı olanlar
|
04-03-2010, 12:04
Lapsetur yazdı:Bir ara hemstır'ları boyayıp Pikaçu diye sattıklarını duymuştum. Abi sendemi öyle yaptınpikaçu mu yuhh ![]()
04-03-2010, 12:18
pikaçuuuuuuuuuuuuuu
![]() ![]() muhabbet kuşu 55-65 adet arası hamster 20-30 adet arası güvercin 3- 5 adet arası balık tavuk horoz köpek evde muhabbet kuşu üretirken yani 50-60 tane iken aynı zamanda hamster da üretmeye başladım siz düşünün hali ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
04-03-2010, 12:29
450 lt lik tropheus akvaryumumu bosalttım bende..yuksek elektrık malıyetı yuzunden kıs aylarında 150-200 tl faturayı gorunce maalesef zevkımden vazgectım..akvaryum konusunda prof sayılırım bende
![]() yardımcı olmaya calısırım ![]() ayrıca tum malzemeler duruyor ozellıkle akvaryum satılık ihtiyacıolan bırıne cok ucuza verebılırım hiç br ticari çıkar düsünmeden...
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
04-03-2010, 13:26
Bu akvaryum işi pahalı bir hobi aslında. Sonuçta balıkları akvaryumun içinde seyretmek zevkli oluyor
04-03-2010, 17:53
Evet biraz pahalı olduğu doğrudur.Ama öyle abartıldığı kadarda değil.Şahsen siğara içmeyen kahveye gitmeyen biri olarak oaraya harcanan paradan daha az maliyetli olduğu kanısındayım.ALdığım zevkin ve bana vermiş olduğu rahatlatıcı özelliğinde yanma kar olduğu kanaatindeyim.
Saygılar. LeVrEkCi yazdı:http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=371 Çok güzel olmuş Nihat abi. Hayırlı olsun. Bir de akvaryumlarımız veya tanıtım gibi bir başlık da açılabilir. Orada da kendi akvaryumlarımızı paylaşırız.tavsiyelerde bulunuruz.
Sazanları özledim...
04-03-2010, 23:29
Lapsetur yazdı:Bu akvaryum işi pahalı bir hobi aslında. Sonuçta balıkları akvaryumun içinde seyretmek zevkli oluyor Oktay abi , zamanla balıkların üremesi ve sonrasında satılmasıyla masraflar azalıyor. Mesela yem masrafları falan bu şekilde rahatlıkla karşılanabilir. Ayrıca hobiyi ucuzlatmak için de çeşitli yöntemler var
Sazanları özledim...
04-03-2010, 23:35
LeVrEkCi yazdı:bende bulaşacam akvaryuma da şu ara olmaz ileride istediğim gibi bişey yapmaya niyetliyim. Nihat abi yapmaya karar verdiğinde haber verirsin bana elimden gelen herşeyi yaparım.
Sazanları özledim...
04-03-2010, 23:36
rusan yazdı:Çok güzel olmuş Nihat abi. Hayırlı olsun. Bir de akvaryumlarımız veya tanıtım gibi bir başlık da açılabilir. Orada da kendi akvaryumlarımızı paylaşırız.tavsiyelerde bulunuruz.ekledim rusan,başka bişey aklına gelirse ekleriz.
05-03-2010, 00:01
LeVrEkCi yazdı:ekledim rusan,başka bişey aklına gelirse ekleriz. Teşekkürler Nihat abi
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Akvaryum ve balıkların bakımı | tatar35 | 1 | 12,477 |
26-07-2011, 15:35 Son Yorum: Uzun_ahmet |