Yorumları: 1,808
Konuları: 99
09-03-2010, 18:40
(Son Düzenleme: 09-03-2010, 18:42, Düzenleyen: Cahit Acun.)
uzman42 yazdı:Cahit Bey
İlginiz için teşekkürler , verdiğiniz bilgileri notlarıma ekleyip vermiş olduğunuz numaradan arkadaşlara ulaştım. Yardımlarınız için teşekkürler , iyi çalışmalar dilerim...
Biraz fazla oldum sanırım ama GES seçimlerinde model tavsiyeleriniz varsa mesajınızı bekliyorum... ( Levrek ve çinekop için)
Asla sayın Hocam.Benim için çok kıymetlisiniz.Her zaman yanınızdayım.GES konusunda size tavsiye edeceğim rapala,renklerini benim keşfettiğim,Burak ve Burç Karadeniz kardeşlerimin imalatı olan,kafası kırmızı,vücudu fosforlu sarı olan rapaladır.
İkinci olarak önereceğim rapala ise,yaldızlı çiçek,yaldızlı baklava dilimli olanlardır.Size önerdiğim bu rapalaları hem Lüfer,hem de Levrek avlarınızda kullanabilirsiniz.
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
kasap100 yazdı:Eminim ki, sizin gibi değerli bir üstadla sohbetin keyfi bir başka olacaktır. Umarım bir gün böyle bir imkanımız olur.
Selamlarımla...
Sizin gibi asil bir kişilikle tanışmak,sohbet etmek beni çok çok mutlu eder.Kendinize çok iyi bakın.Esen kalın..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Cahit Acun yazdı:PROLOGIC... Bu iş için şu ana kadar en iyi sonuç aldığım kamış.İki boy tavsiye ediyorum.Birincisi 240 Cm(15-40 gram atarlı).Bu kamışı sahilde ve suyun içine girdiğinde kullanırsın.270 Cm ya da 300 Cm(20-60 gram atarlı) olanınıda deniz seviyesinden yüksekte olursan kullanırsın.Rast gelsin...
not ettim ve mutlaka uygulayacağım,teşekkürler cahit abi.
Cahit Acun yazdı:Sevgili arkadaşlarım,
"Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı" ve daha bir çok raporum ve Burak Karadeniz kardeşimin,"uzun olta ile Lüfer avı" başlıklı raporu,başkaları tarafından kopyalanarak,sanki kendi raporları imiş gibi sitelerde yayınlanmaktadır.Bu durumlarla karşılaştığınızda lütfen bu sahtekarları,site yöneticilerine şikayet ediniz ve sitelerden uzaklaştırılmasını sağlayınız.Hepinize şimdiden teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kalın...
bu tarz olaylar ne yazık sık sık olmaktaymış,2 sene önce benim levrekleri başka sitelerde tutmuş gibi yayınlmışlar bende keyifle gülmüştüm resimlere

hemen hemen her siteye levrekci ismiyle kayıtlıyım hemen hemen her site sahibi yada yöneticisini tanırım ama özel bir durum olmadıkça pek gezemem bakamam,ama denk gelirsede asla affetmem
Cahit Acun yazdı:Sizin gibi asil bir kişilikle tanışmak,sohbet etmek beni çok çok mutlu eder.Kendinize çok iyi bakın.Esen kalın..
cahit abi istanbulda oldugumuza göre elbet bigün denk geliriz o denk gelmeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim

sarıyere yolun düşerse ana caddede aydınlar parke mağazası benimdir mutlaka beklerim.saygılar.
Yorumları: 612
Konuları: 22
Değerli arkadaşlarım;son üç yıldır Saros Körfezi'inde ekim-şubat ayları arasında at çek ile yaptığımız levrek avlarımızda çeşitli kandırıcılar kullandık ve denedik.Genellikle polyesterden yapılan el yapımı cam sahtelerden daha iyi verim aldık.Cahit kardeşimin bu sahteleri önermesinin başlıca nedeni budur.Cam sahtelerin levrek avında iyi çalıştığını bizzat deneyerek görünce,kardeşim ile bu sahteyi kendimiz yapmak için yaklaşık 6 ay uğraştık ve sonunda başardık.Biz adına cam sahte verdiğimiz bu kandırıcıları satmıyoruz ve hiç bir ticari bir amaç gütmeden sadece kendimiz ve yakın dostlarımız için hobi amaçlı olarak yapıyor ve kullanıyoruz.
Sevgi ve saygılarımla.
Yorumları: 11
Konuları: 1
merhaba cahit abi balıkçılığımda levrek avı yapmadım.Sizlerin bu yazısını okuyarak gerekli donanımları satın aldım.Böyle bir av organizasyonu yaptığınızda lütfen bilgimiz olsun.Sizlerle tanışmak ümidi ile selamlar......