Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler
uzman42 yazdı:Cahit Bey
İlginiz için teşekkürler , verdiğiniz bilgileri notlarıma ekleyip vermiş olduğunuz numaradan arkadaşlara ulaştım. Yardımlarınız için teşekkürler , iyi çalışmalar dilerim...
Biraz fazla oldum sanırım ama GES seçimlerinde model tavsiyeleriniz varsa mesajınızı bekliyorum... ( Levrek ve çinekop için)

Asla sayın Hocam.Benim için çok kıymetlisiniz.Her zaman yanınızdayım.GES konusunda size tavsiye edeceğim rapala,renklerini benim keşfettiğim,Burak ve Burç Karadeniz kardeşlerimin imalatı olan,kafası kırmızı,vücudu fosforlu sarı olan rapaladır.

[Resim: ag9iqwmkgvcx58i3t0a_thumb.jpg]

İkinci olarak önereceğim rapala ise,yaldızlı çiçek,yaldızlı baklava dilimli olanlardır.Size önerdiğim bu rapalaları hem Lüfer,hem de Levrek avlarınızda kullanabilirsiniz.

[Resim: gbdcyukv6ogd3b859op_thumb.jpg]
Bul
kasap100 yazdı:Eminim ki, sizin gibi değerli bir üstadla sohbetin keyfi bir başka olacaktır. Umarım bir gün böyle bir imkanımız olur.
Selamlarımla...

Sizin gibi asil bir kişilikle tanışmak,sohbet etmek beni çok çok mutlu eder.Kendinize çok iyi bakın.Esen kalın..
Bul
Cahit Acun yazdı:PROLOGIC... Bu iş için şu ana kadar en iyi sonuç aldığım kamış.İki boy tavsiye ediyorum.Birincisi 240 Cm(15-40 gram atarlı).Bu kamışı sahilde ve suyun içine girdiğinde kullanırsın.270 Cm ya da 300 Cm(20-60 gram atarlı) olanınıda deniz seviyesinden yüksekte olursan kullanırsın.Rast gelsin...
not ettim ve mutlaka uygulayacağım,teşekkürler cahit abi.
Cahit Acun yazdı:Sevgili arkadaşlarım,

"Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı" ve daha bir çok raporum ve Burak Karadeniz kardeşimin,"uzun olta ile Lüfer avı" başlıklı raporu,başkaları tarafından kopyalanarak,sanki kendi raporları imiş gibi sitelerde yayınlanmaktadır.Bu durumlarla karşılaştığınızda lütfen bu sahtekarları,site yöneticilerine şikayet ediniz ve sitelerden uzaklaştırılmasını sağlayınız.Hepinize şimdiden teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kalın...
bu tarz olaylar ne yazık sık sık olmaktaymış,2 sene önce benim levrekleri başka sitelerde tutmuş gibi yayınlmışlar bende keyifle gülmüştüm resimlere Gulumsehemen hemen her siteye levrekci ismiyle kayıtlıyım hemen hemen her site sahibi yada yöneticisini tanırım ama özel bir durum olmadıkça pek gezemem bakamam,ama denk gelirsede asla affetmem Gulumse
Cahit Acun yazdı:Sizin gibi asil bir kişilikle tanışmak,sohbet etmek beni çok çok mutlu eder.Kendinize çok iyi bakın.Esen kalın..
cahit abi istanbulda oldugumuza göre elbet bigün denk geliriz o denk gelmeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim Gulumsesarıyere yolun düşerse ana caddede aydınlar parke mağazası benimdir mutlaka beklerim.saygılar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:not ettim ve mutlaka uygulayacağım,teşekkürler cahit abi.

bu tarz olaylar ne yazık sık sık olmaktaymış,2 sene önce benim levrekleri başka sitelerde tutmuş gibi yayınlmışlar bende keyifle gülmüştüm resimlere Gulumsehemen hemen her siteye levrekci ismiyle kayıtlıyım hemen hemen her site sahibi yada yöneticisini tanırım ama özel bir durum olmadıkça pek gezemem bakamam,ama denk gelirsede asla affetmem Gulumse

cahit abi istanbulda oldugumuza göre elbet bigün denk geliriz o denk gelmeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim Gulumsesarıyere yolun düşerse ana caddede aydınlar parke mağazası benimdir mutlaka beklerim.saygılar.

Sevgili Nihat,

Eskiden Kavaklara çok gelirdim.Bir kadeh rakımı içerken,Lüfer yemenin tadına varırdım.Ne oldu eskidim mi ne? Uğramaz oldum.Ama bir gün seni tanımak,sohbet etmek için mutlaka gelirim.Kendine iyi bak.
Bul
Değerli arkadaşlarım;son üç yıldır Saros Körfezi'inde ekim-şubat ayları arasında at çek ile yaptığımız levrek avlarımızda çeşitli kandırıcılar kullandık ve denedik.Genellikle polyesterden yapılan el yapımı cam sahtelerden daha iyi verim aldık.Cahit kardeşimin bu sahteleri önermesinin başlıca nedeni budur.Cam sahtelerin levrek avında iyi çalıştığını bizzat deneyerek görünce,kardeşim ile bu sahteyi kendimiz yapmak için yaklaşık 6 ay uğraştık ve sonunda başardık.Biz adına cam sahte verdiğimiz bu kandırıcıları satmıyoruz ve hiç bir ticari bir amaç gütmeden sadece kendimiz ve yakın dostlarımız için hobi amaçlı olarak yapıyor ve kullanıyoruz.
Sevgi ve saygılarımla.
Bul
merhaba cahit abi balıkçılığımda levrek avı yapmadım.Sizlerin bu yazısını okuyarak gerekli donanımları satın aldım.Böyle bir av organizasyonu yaptığınızda lütfen bilgimiz olsun.Sizlerle tanışmak ümidi ile selamlar......
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,708 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,873 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,543 01-10-2014, 23:29
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,553 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan Lüfer avı ve teknikleri Cahit Acun 44 5,718 14-02-2012, 22:01
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 9,144 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,841 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,151 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,676 26-12-2010, 23:09
  At-çek Levrek avcılığında dikkat edilmesi gereken hususlarSevgili arkadaşlarım,, Lev Cahit Acun 30 6,615 14-09-2010, 09:00

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: