Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ordudan somon avi
bahriyeli yazdı:abi gerçekten özledik seni. bir video çalışması yapsan sesini sazını duysak şimdi iyi gelirdi gerçekten.özlem avı ikinci planda bıraktı abi özür ,av harika yemekten tattık bizde ellerine sağlık nice bereketli güzel avlara rastgele.selamlar saygılar.AlkisSeerfAlkis
ismailim afiyet olsun sazın sesini de duyacaksınız inşallah bu meretten pek anlamıyorum ama anlayan arkadaşlardan yardım isteyecem her avın peşine bir parça iyi gider değilmiGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
BALIK and OZAN yazdı:valla benimde canım cekti,olsada tutsak..geçen haftalarda bizim bölgeye yakında dereye girmişti balıklar o zaman gitmedik..
bu cevabı nedimle ikinize vermek isterdim ama beceremedim aynı kareye sığdırmaya diyeceğim şu orduda bir eviniz var unutmayın arkadaşlar bu çağrım sitedeki tüm arkadaşlarım içim geçerlidir
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Mehmet Ali Abi;
yakaladığın balıklar kadar; yaptığın balık yemeği de harika... pazarda satılan suni labalık ile bende denemek istiyorum. bizde köyde kırmızı benekli yakaladığımızda manci dediğimiz senin yemeğe benzer yemek yapıyoruz. çok harika oluyor ama malum kırmızı benekli bulmak yolda altın bulmak kadar zor olduğu için birkaç yılda bir denk geliyor....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
mehmet ali abi somonlar harika bereketli olsun Seerf ziyafer sonrası müzik şöleni ise harikulade AlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ordudan barbun ve levrek avı istavritci 27 5,855 08-07-2009, 22:16
Son Yorum: Ege
  ordudan balık avı ve manzara istavritci 59 8,667 29-04-2009, 22:08
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi