Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
ALTAYLI yazdı:Ben ilaca ağrılarımın artıp acil hastaneye gitmemden 8 gün sonra başladım
ve ilk taşımı 7nci günün gecesinde attım diğer döküşlerim 15-20 gün içinde oldu. işin ilginci rahat bir döküm oldu. Tabi bu taşın cinside önemli bana konu ile ilgili dönen bazı arkadaşlar daha az zamanda bazıları ise daha uzun zamanda dökmüşler. Çok şükür

abicim öncelikle geçmiş olsun peki senin taşın büyüklüğü neydi ve sendede parçalar ve kum halindemi düşüm oldu ?
Bul
64müjde bir taşımı daha düşürdüm.nasıl oldu derseniz, rowatinexi getirtmiştim fakat henüz kullanmamıştım.ancak son gittiğim doktorun da önerisiyle sürekli ip atlıyordum ve bol su içiyordum.bir de bu aralar ev taşıma derdine çok hareketliydim.sanırım bunların etkisi oldu.üstelik bu sefer taşımı yaklaşık 10 dakikalık bir ağrı ile kolayca düşürdüm.ağrı başladığı anda arkadaşlara ip atlamalarını tavsiye ederim.keşke daha önce yapsaydım diyorum.herkese sağlıklı günler...
Bul
ha bir de kiraz sapını kaynatıp iki gece önce bir bardak içmiştim.belkide o etkili oldu.
Bul
Geçmiş olsun. Acısını bilirim bir geceyarısı sancıyla hastaneye gitmiştim. İki büklüm kıvranırken acildeki doktor parmak uçlarımda yukselerek daldan bir şey koparır gibi yapmamı istedi. Ve sonra birden kendimi bırakmamı söyledi. Topuklarımın üstüne hızla bastığımda ağrının geçmesine inanamamıştım. Kurtulmanıza sevindim Allah kimseye yaşatmasın zorlu derttir.
Bul
BİR GÜLÜCÜK yazdı:ha bir de kiraz sapını kaynatıp iki gece önce bir bardak içmiştim.belkide o etkili oldu.

Kirazın kendisi ve kiraz sapı sindirimi hızlandırır. İdrar söktürücü bir etkisi vardır. Buna devam edildiğinde kilo kaybı da yapar.
Bul
BİR GÜLÜCÜK yazdı:64müjde bir taşımı daha düşürdüm.nasıl oldu derseniz, rowatinexi getirtmiştim fakat henüz kullanmamıştım.ancak son gittiğim doktorun da önerisiyle sürekli ip atlıyordum ve bol su içiyordum.bir de bu aralar ev taşıma derdine çok hareketliydim.sanırım bunların etkisi oldu.üstelik bu sefer taşımı yaklaşık 10 dakikalık bir ağrı ile kolayca düşürdüm.ağrı başladığı anda arkadaşlara ip atlamalarını tavsiye ederim.keşke daha önce yapsaydım diyorum.herkese sağlıklı günler...

senin adına çok sevindim ben rowatinex i 17 gündür kullanıyorum henüz taşlar düşmedi benim taş sert herhalde birde 1 cm büyüklüğünde ondan olabilir bu kadar büyük olunca taş herhalde ip atlasak düşmesi mümkün değilSmile) ilk başlarda 3 öğün 2 adet alıyordum 10 günden sonra 1 düşürdüm acaba eritip mi gidecek yoksa anlamdan mı düşürüyorum ama gözle gördüğüm bişey olmadı şuan neyse geçmiş olsun kardeş.
Bul
BİR GÜLÜCÜK yazdı:64müjde bir taşımı daha düşürdüm.nasıl oldu derseniz, rowatinexi getirtmiştim fakat henüz kullanmamıştım.ancak son gittiğim doktorun da önerisiyle sürekli ip atlıyordum ve bol su içiyordum.bir de bu aralar ev taşıma derdine çok hareketliydim.sanırım bunların etkisi oldu.üstelik bu sefer taşımı yaklaşık 10 dakikalık bir ağrı ile kolayca düşürdüm.ağrı başladığı anda arkadaşlara ip atlamalarını tavsiye ederim.keşke daha önce yapsaydım diyorum.herkese sağlıklı günler...
Geçmiş olsun bende 2 ve 3ncü taşımı oğlumun evini taşırken düşürmüştüm. Kiraz sapları ve bol su bu işte çok etkili rowatınex te üstüne binince iş bitmiş çok sevindim darısı aynı ağrıdan müzdarip arkadaşlarımızın başına
Bul
AL yazdı:Üstadım geçmiş olsun.. iyi olmanıza sevindim.
böbrekler ile ilgili eşkina taşlarından takviye ilaç oluyordu. okumanızı tavsiye ederim. hatta bu konuyla ilgili proje olarakta tubitaka sunulmuş bir makale vasr sanıyorum...

secgiler.,

bu taşlardan kullanan arkadaş var mı aranızda bir kaç yerde okudum iyi geliyormuş ama bulunması zormuş herhalde
Bul
Akın balıkçılarda bulunabilir. Sormanda fayda var. Ben bizim buralarda görüyorum balıkçılar eşkina taşı bulunur diye reklam bile yapıyor.
Bul
GURHAN yazdı:Akın balıkçılarda bulunabilir. Sormanda fayda var. Ben bizim buralarda görüyorum balıkçılar eşkina taşı bulunur diye reklam bile yapıyor.

Ewet bu işi ticarete döken uyanıklar bile varmış.Ben bi kaç kişiye sordum bulamadılar valla.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,235 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: