Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anadolu yakası kuleli önü
kuleli önü nerede oluyor tam olarak tatilde bende gitmek istiyorum .tam olarak asyayı pek bilmiyorum nasıl gidebilirim.merter civarından.ayrıca boğazdan da tutulur diye orası tam olarak nerede.
Bul
Boğaz köprüsünün Anadolu ayağının sağ tarafında kalıyor( yüzünü Boğaza dönersen).En iyisi " Google Maps" den baksana Ahmet.Daha iyi görürsün. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
google görüyorum ama otobüste hangi semte gidecğini göstermiyor)üsküdaramı gidecem vb.nasıl ulaşım oraya
Bul
ssevdim yazdı:google görüyorum ama otobüste hangi semte gidecğini göstermiyor)üsküdaramı gidecem vb.nasıl ulaşım oraya

Beykoz otobüsleri gider bildiğim kadarıyla.Kulelinin oradan geçiyor.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
nesemmelek yazdı:ustalarım sizlere sorularım var aslında oltamı yeni aldım keşke onu almadan önce de sizlere danışsaydım ama neyse...

4.20 surf kamış kullanıyorum bana biraz ağır ve uzun geliyor ama zamanla alıştım kas yaptım artık Smile genelde akşam üstü 6 gibi gidiyoruz açık yeşil beyaz iğneli kullanıyorum fakat bu çapariye 8 buçuktan sonra gelmiyor değiştirmem mi gerek ne takmalıyım ? ve şuanda rapala atsak palamut yada başka bişey tutma şansımız var mı?

Merhaba melek hanım,

4,20 sörf herzaman en iyi boy olarak görülür ama tabiki bu ata bilen için. Boyu 160-165 olan birinin 4,20 bir kamışa hakim olması elbette 175-190 olana göre daha zordur. O nedenle 3-60 / 3,90 sörf kamışların bayanlar için daha uygun olduğu düşüncesindeyim.

yer olarak kuleli olduğu düşünülür ve en hafif kurşunun 125-150 gr arasında olduğu baz alınırsa. 3,60-3,90 kamışlarla Yorulma oranı daha aza indirilecektir. Tabi bu makinanızın ağırlığı ilede değişkenlik gösterir.

Akşam karanlığında biz genelde daha açık renklere yöneliriz istavrit için Ya beyaz sim yada açık yeşil, içerisinde parlak sim olan çapariler.. Ve kesinlikle beyaz iğne.

Beyaz sim olunca zargana arada atlayabilir çaparilere. ama ben çaparime bir zargananın takılmasını hiç sevmem çünkü takımı mahveder. Palamuta gelince Smile nekadar uzağa atıp dibe indirmeden çekmeye başlarsanız ozaman takılma ihtimali herzaman vardır akın zamanı.
Bul
ssevdim yazdı:kuleli önü nerede oluyor tam olarak tatilde bende gitmek istiyorum .tam olarak asyayı pek bilmiyorum nasıl gidebilirim.merter civarından.ayrıca boğazdan da tutulur diye orası tam olarak nerede.

Üsküdardan küçüksu otobüslerine bin, yol üzerinde gördüğün dışı çarşafla örtülü enbüyük binaya geldiğinde in Smile Kuleli tamiratta ya o bakımdan. Şaka biryana.

Küçük su otobüslerine bindiğin zaman zaten soluna bakarak gidersen kamışların ve insan kalabalığının olduğu balık tutulan ilk en kalablık yerdir. (Kuzguncuğu saymıyorum orası kuru kalabalık)
Bul
haftaiçi nasıl oluyor kalabalık olurmu ayrıca hang saatler genelde balık yapar.tatildeyken bir haftaiçin gitmek istiyorum
Bul
melek kardeş öncelikle doğru yerdesin hoşgeldin balık avların bereketli olur inşallah
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
bugün kadıköydeydim oradan metrobüse bindim sonra aklıma geldi bir kuleliye gideyim.bulmakta zor olmadı 5 civarıydı atan en az 3,4 tane çekiyordu.o zman bende tutasım geldi.ama olta yoktu ama fırlatmakta orada ustalık ister gibi.ve 60 yaşlarında bir teyze bile tutuyordu şaşırdım)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  anadolu yakası son balık durumu BÖRTEÇİNE 26 7,141 02-10-2007, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi