Yorumları: 2,599
Konuları: 2
yycolak yazdı:Ben iki yıldan fazladır siteye yazılmış her yazıyı muhakkak okurum Hüseyin abicim mutlaka onlarıda okumuşumdur.Ama bazen gülerim bazen ağlarım.Zamanla sende yaşayacaksın bu gidişle.Burada çok içli-dışlıyız.Birbirimizi çok severiz.Seni zaten sevdik.Sende bizi seveceksin mutlaka..

seni sevmeyen ölsün derler ama ben öyle demem kaynar suda haşlansın günaydın hayırlı işler
hus213 yazdı:seni sevmeyen ölsün derler ama ben öyle demem kaynar suda haşlansın günaydın hayırlı işler
yalçın şimdi televizyonda dinledim yangın özdereye kadar geldi fakat söndürüldü dedi sşzin orada her hangi bir şey yoktur inşallah
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hus213 yazdı:seni sevmeyen ölsün derler ama ben öyle demem kaynar suda haşlansın günaydın hayırlı işler
Öyle deme be abi.Kimseye bir şey olmasın.
hus213 yazdı:yalçın şimdi televizyonda dinledim yangın özdereye kadar geldi fakat söndürüldü dedi sşzin orada her hangi bir şey yoktur inşallah
Burada bir şey duymadık.Kötü olmuş ne yazık.
Abicim,günaydınlar falan yoklamada daha güzel duruyor.Hemde ilgilenen de olur.
Muhabbete oraya bekleriz.

Yorumları: 2,169
Konuları: 27
aramıza hoş geldiniz hüseyin abi burası dosluğun saygının ve sevginin sonsuz olduğu yer ben buraya 2006 da girdim bir daha da çıkamadım hala burdayım.
BABUÇ yazdı:aramıza hoş geldiniz hüseyin abi burası dosluğun saygının ve sevginin sonsuz olduğu yer ben buraya 2006 da girdim bir daha da çıkamadım hala burdayım.
hoşbulduk kardeşim dostluk kadar güzel bir şey yoktur ama asıl dostu bulmak zordur inşallah bu dostlugumuz daim olur rastgele bahtın,şansın bol olsun
BABUÇ yazdı:aramıza hoş geldiniz hüseyin abi burası dosluğun saygının ve sevginin sonsuz olduğu yer ben buraya 2006 da girdim bir daha da çıkamadım hala burdayım.
hus213 yazdı:hoşbulduk kardeşim dostluk kadar güzel bir şey yoktur ama asıl dostu bulmak zordur inşallah bu dostlugumuz daim olur rastgele bahtın,şansın bol olsun
Şu güzelliğe dikkat çekmek istiyorum abiler:
Sitemizde 12 yaşında da üye var 65 yaşındada.Ortak nokta ise balık.Harika değilmi.Babuç abim gençleşti.Artık daha olgun bir üyemiz oldu.Değişiklik iyidir değilmi.İyiki varsınız.
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
yalçınım yaşamasını bilirsen heryaş güzeldir allah herkese sağlıklı yaşam versin ömür dediğin nedirki devamını dilerm güzel günlerimiz hep böyle olsun
BABUÇ yazdı:yalçınım yaşamasını bilirsen heryaş güzeldir allah herkese sağlıklı yaşam versin ömür dediğin nedirki devamını dilerm güzel günlerimiz hep böyle olsun
Allah sizleri başımızdan eksik etmesin abicim.