Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-çek ile Torik avım
ufuktan26 yazdı:Cahit abi,bu güzel av ve rapor için ne denilebilirki. AlkisAlkisAlkis Ellerinize emeğinize sağlık.Güzel paylaşımın ve içeriğindeki bilgiler için de ayrıca teşekkürler.Afiyet olsun Seerf

Merak ettiğim birşey var,rapalaları ağırlıksız mı kullandınız.Çok uzaktan almadınız sanırım balıkları.
Selamlar...Gulumse

Sevgili Ufuk,teşekkürler ediyorum.İnşallah sanada nasip olur.Onu avlamayı çok istediğini biliyorum.Raporumda yazmıştım ama dikkatinden kaçmış olmalı.Rapalaların kendi ağırlıkları 32 ve 28 gram.Yani herhangi bir ağırlığa gerek kalmadan rahatlıkla atabiliyorsun.Kendine iyi bak.Sevgiler.
Bul
Cahit Acun yazdı:Güzel sözleriniz için teşekkürler ediyorum..Üsdat kardeşlerim ellerinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.Sizin yaptığınız avlar onları hep mutlu ediyor.İnanki sadece ben demezler.Onlar senin büyüğün.İncitme,kırma onları.Onlar yazmasada sen yinede yaz.Büyürsün...Sağlıcakla kal..Yanaklarından öpüyorum.Sevgiler.

cahit ağabey diyelim siz okadar emek vermişsiniz trofe tutmuşsunuz bu işi yaparken maddi imkanlarınızı ve bilgilerinizi kullanmışsınız diğeeride kendi imkan ve bilgileri ile çaba göstererek gümüş tutmuş inan verilen emek =çaba 3.şahıs olarak benim için aynıdır.neticede ava değer verip rapor koymuş üstad olan kişi gümüş tutanın raporuna yazacağı olumlu cümle ve yönlerdimelerle onu yüceltecektir ateşleyecektir. neticede paylaşım sitesiysek ve onurlandırılması gereken kişiler varsa tüm üyelerdir.büyüklerime saygım vardır ağabey fakat küçüklerine sevgi göstermeleri şartı ile tekrar teşekkür ediyorumAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cahit Acun yazdı:Sevgili Ufuk,teşekkürler ediyorum.İnşallah sanada nasip olur.Onu avlamayı çok istediğini biliyorum.Raporumda yazmıştım ama dikkatinden kaçmış olmalı.Rapalaların kendi ağırlıkları 32 ve 28 gram.Yani herhangi bir ağırlığa gerek kalmadan rahatlıkla atabiliyorsun.Kendine iyi bak.Sevgiler.

Yok abicim kaçırmadım onu okudum.Fakat rüzgarlı hava rapalanın uzağa gitmesine engel olmuştur belki diye düşündüm.Teşekkürler,selamlar..Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
araphüso26 yazdı:cahit ağabey diyelim siz okadar emek vermişsiniz trofe tutmuşsunuz bu işi yaparken maddi imkanlarınızı ve bilgilerinizi kullanmışsınız diğeeride kendi imkan ve bilgileri ile çaba göstererek gümüş tutmuş inan verilen emek =çaba 3.şahıs olarak benim için aynıdır.neticede ava değer verip rapor koymuş üstad olan kişi gümüş tutanın raporuna yazacağı olumlu cümle ve yönlerdimelerle onu yüceltecektir ateşleyecektir. neticede paylaşım sitesiysek ve onurlandırılması gereken kişiler varsa tüm üyelerdir.büyüklerime saygım vardır ağabey fakat küçüklerine sevgi göstermeleri şartı ile tekrar teşekkür ediyorumAlkis

Büyüklerine olan saygını takdirle karşılıyorum.Bu saygıya mutlaka sevgi göstereceklerdir.Kucak dolusu sevgiler kardeşime...Sağlıcakla kal...
Bul
ufuktan26 yazdı:Yok abicim kaçırmadım onu okudum.Fakat rüzgarlı hava rapalanın uzağa gitmesine engel olmuştur belki diye düşündüm.Teşekkürler,selamlar..Gulumse

Rüzgarı arkamıza aldık.O yüzdende bu konuda sıkıntı çeKmedik.Esen kal..
Bul
Cahit abi Allah içinize sindirsin tebrikler gerçekten müthiş balıklar. Sevgiler - saygılar abi.AlkisAlkisAlkisSeerf
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Cahit abi Allah içinize sindirsin tebrikler gerçekten müthiş balıklar. Sevgiler - saygılar abi.AlkisAlkisAlkisSeerf

Teşekkürler sevgili Atakan.Sağol.Sevgiler.
Bul
Cahit Acun yazdı:Nasıl bir heyecan anlatamam Yalçın.Öyle bir basıyorki kaçacak diyorum,misinayı koparacak diyorum ve o soğukta bütün her yerimden ter fışkırıyor.Düşün artık.Bana katıldığın için teşekkürler ediyorum, kocaman yürekli,sevgi dolu kardeşim...

canım abim benim ne güzel sözler etmişsin.layık olma gayretindeyim her zaman.hep trofeler tutasın inşallah.Alkis
Bul
yycolak yazdı:canım abim benim ne güzel sözler etmişsin.layık olma gayretindeyim her zaman.hep trofeler tutasın inşallah.Alkis

Yüce Allah'ım o trofeleri sana da nasip etsin.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler kardeşime...
Bul
Duaların yerini bulmuş Cahit bey,emeğiniz karşılıksız kalmamışAffet toriklerin maşallahı varmış.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  The fastest in the sea...torik Cahit Acun 25 4,017 25-12-2013, 11:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Torik Cahit Acun 20 3,046 09-12-2013, 09:51
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,601 25-10-2013, 09:00
  Spin ile Lüfer avım Cahit Acun 27 4,173 13-09-2013, 13:30