Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Cahit Acun yazdı:Güzel sözleriniz için teşekkürler ediyorum..Üsdat kardeşlerim ellerinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.Sizin yaptığınız avlar onları hep mutlu ediyor.İnanki sadece ben demezler.Onlar senin büyüğün.İncitme,kırma onları.Onlar yazmasada sen yinede yaz.Büyürsün...Sağlıcakla kal..Yanaklarından öpüyorum.Sevgiler.
cahit ağabey diyelim siz okadar emek vermişsiniz trofe tutmuşsunuz bu işi yaparken maddi imkanlarınızı ve bilgilerinizi kullanmışsınız diğeeride kendi imkan ve bilgileri ile çaba göstererek gümüş tutmuş inan verilen emek =çaba 3.şahıs olarak benim için aynıdır.neticede ava değer verip rapor koymuş üstad olan kişi gümüş tutanın raporuna yazacağı olumlu cümle ve yönlerdimelerle onu yüceltecektir ateşleyecektir. neticede paylaşım sitesiysek ve onurlandırılması gereken kişiler varsa tüm üyelerdir.büyüklerime saygım vardır ağabey fakat küçüklerine sevgi göstermeleri şartı ile tekrar teşekkür ediyorum
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Cahit Acun yazdı:Sevgili Ufuk,teşekkürler ediyorum.İnşallah sanada nasip olur.Onu avlamayı çok istediğini biliyorum.Raporumda yazmıştım ama dikkatinden kaçmış olmalı.Rapalaların kendi ağırlıkları 32 ve 28 gram.Yani herhangi bir ağırlığa gerek kalmadan rahatlıkla atabiliyorsun.Kendine iyi bak.Sevgiler.
Yok abicim kaçırmadım onu okudum.Fakat rüzgarlı hava rapalanın uzağa gitmesine engel olmuştur belki diye düşündüm.Teşekkürler,selamlar..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
araphüso26 yazdı:cahit ağabey diyelim siz okadar emek vermişsiniz trofe tutmuşsunuz bu işi yaparken maddi imkanlarınızı ve bilgilerinizi kullanmışsınız diğeeride kendi imkan ve bilgileri ile çaba göstererek gümüş tutmuş inan verilen emek =çaba 3.şahıs olarak benim için aynıdır.neticede ava değer verip rapor koymuş üstad olan kişi gümüş tutanın raporuna yazacağı olumlu cümle ve yönlerdimelerle onu yüceltecektir ateşleyecektir. neticede paylaşım sitesiysek ve onurlandırılması gereken kişiler varsa tüm üyelerdir.büyüklerime saygım vardır ağabey fakat küçüklerine sevgi göstermeleri şartı ile tekrar teşekkür ediyorum
Büyüklerine olan saygını takdirle karşılıyorum.Bu saygıya mutlaka sevgi göstereceklerdir.Kucak dolusu sevgiler kardeşime...Sağlıcakla kal...
ufuktan26 yazdı:Yok abicim kaçırmadım onu okudum.Fakat rüzgarlı hava rapalanın uzağa gitmesine engel olmuştur belki diye düşündüm.Teşekkürler,selamlar..
Rüzgarı arkamıza aldık.O yüzdende bu konuda sıkıntı çeKmedik.Esen kal..
Yorumları: 360
Konuları: 4
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Cahit Acun yazdı:Nasıl bir heyecan anlatamam Yalçın.Öyle bir basıyorki kaçacak diyorum,misinayı koparacak diyorum ve o soğukta bütün her yerimden ter fışkırıyor.Düşün artık.Bana katıldığın için teşekkürler ediyorum, kocaman yürekli,sevgi dolu kardeşim...
canım abim benim ne güzel sözler etmişsin.layık olma gayretindeyim her zaman.hep trofeler tutasın inşallah.
yycolak yazdı:canım abim benim ne güzel sözler etmişsin.layık olma gayretindeyim her zaman.hep trofeler tutasın inşallah.
Yüce Allah'ım o trofeleri sana da nasip etsin.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler kardeşime...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Duaların yerini bulmuş Cahit bey,emeğiniz karşılıksız kalmamış

toriklerin maşallahı varmış.Afiyetle
Bornova - izmir