Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI
LeVrEkCi yazdı:sende iyi ayak uydurdun amcaoğlu,rusana göre sen iyi kalktın ayağa Gulumse,
sizden sonra çalışmayan makinenin bulaşıkları yıkarken rusan bütün evi o kafayla önce elektrikli süpürgeyle çekt sonra viledaladı akşama kesin baygın halde uyumuştur Siyirdim,bulaşıkları yıkadım bitirdim makine çalıştı kafayı yedim HappySiyirdim
içilen alkolü düşününce ertesi gün herkesin ayakta olması güzeldi Seerf

Nihat abi sabah siz balıktayken uyandığımda (ki beni uyandırmak normal bir zaman da bile çok zordur belki Erdek'ten hatırlarsınız) çok kötüydüm. Murat ve Ozan abilerimin hazırladığı o güzel kahvaltıyı bile yiyemedim. Ama tekrar yattıktan sonra kendime geldim. Akşam eve gittiğimde hiç birşeyim yoktu. Akşam için yemek falan bile yaptım Siyirdim Murat abiyle içtiğimizin dışında ne içersek içelim ertesi gün öyle olmazdım ama o nedense ertesi gün de kandan çıkmıyor Snifsinf
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Nihat abi sabah siz balıktayken uyandığımda (ki beni uyandırmak normal bir zaman da bile çok zordur belki Erdek'ten hatırlarsınız) çok kötüydüm. Murat ve Ozan abilerimin hazırladığı o güzel kahvaltıyı bile yiyemedim. Ama tekrar yattıktan sonra kendime geldim. Akşam eve gittiğimde hiç birşeyim yoktu. Akşam için yemek falan bile yaptım Siyirdim Murat abiyle içtiğimizin dışında ne içersek içelim ertesi gün öyle olmazdım ama o nedense ertesi gün de kandan çıkmıyor Snifsinf

yav ne içtiniz siz çok merak ettim şimdi,o nedir acaba Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
benim hatırladığım 3 adet 100 lük 2 adet 75 lik 1 litre absolut Seerf
birazda arpa suyu vardı sanırım.
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:benim hatırladığım 3 adet 100 lük 2 adet 75 lik 1 litre absolut Seerf

yav bende diyorum marketlerde niye alkol yok,eee siz bitirmişsiniz,ne yaptınız böyle maşallah,hatırlatında muhabbeti açılırsa ben kullanmıyorum diyeyim. Smileinsan komaya girer yahu.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Birkaç resimde ben ekleyim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
BALIK and OZAN yazdı:benim hatırladığım 3 adet 100 lük 2 adet 75 lik 1 litre absolut Seerf

Ozan absolut a biz dokunmadık Murki ile Rusan içti. Zaten fark oradan doğuyor Smile Siyirdim
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Ozan absolut a biz dokunmadık Murki ile Rusan içti. Zaten fark oradan doğuyor Smile Siyirdim

haklısın.içirmez olsaydım.bu saki fena içiyor..ama pert oluyor..şimdi olsaydı redbull absolut off ne giderdi.Seerf
Seerf
Bul
kıskandım,imrendim ve şansıma kalayı koyverdim,,deseler inanmazdım Ereğlide org var ve ben orada olmayacağım,ortamı bildiğimden kafayı daha beter sıyırıyorum,Ozan hariç oradaki herkesle aynı masada ve muhabbette bulundum,ancak Ozanın imrendiğim muhabbetine ne yazık ki yine denk gelemedim,özel insanlarla güzel bir yerde bulunmayı kaçırmak,gelde dellenme,hepinize kucak dolusu sevgiler,Nihat abi çağrın bile yetti,icabet edemediğim için özür dilerim,eyvallah kıymetli ortağımAlkisSeerf
Bul
AKDENİZ bölgesinde neden hiç birbirine yakın üye yok en çokta bu gibi durumlarda koyuyorSnifsinf
Yakında her avlandıgım meralara forum amatör balıkçı sitesinin linkini yazacamSiyirdim
Bul
bu kadar hainlik etmeyin.her gün yeni resimler ekleyip bize işkence yapmayın.
her gün bir sonraki günden daha fazla imreniyoruz yahu.
gene kabardım bu gazla bu geceyi dışarıda sabahlıyacağım,inşallah bir şeyler olur.
Her şey güzelmiş.ekip şahane,
uyumlu,
takım çalışmasına yatkın,
balıktada, masadada ustalardan oluşmuş,
cıvıl cıvıl bir ekip.AlkisAlkisAlkis
böylesine güzel nice günleriniz olsun.Seerf
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,202 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,949 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,171 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,481 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,363 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,863 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,112 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,037 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,038 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,764 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi