Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28/6/2007 küçükyalıdayız
lodosun arkası yağmurdur beyler lodosun gözü yaşlı olur... hem ne oluyoruz başladık yıne oradan oraya koşturmaya hadi bakalım orayada gelırız ınşallah. akşam üstü samatyadan bir kaç tane sarıkanat aldım. guzeldı balıklar sabah aydınlanmadan gelıyormuş yarın denemek ıstıyorum bakalım ne olacak.
Ooo maşallah biz gelmeden millet balığı bitirmiş yahu.. Smile)
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:ben kaçtım herkese hayırlı geceler uyuyabilirsek uyuyacaz sıcaktan bu arada izmirden amca ogluyla konuştum 45 dereceymiş gerçi bugün benim arabada 41-42 yi gördüm gözümle ya allah kolaylık versin harun hadi, ii geceler herkese

nihat eniştenin arabasında 63 derece yazıyordu.şok oldum.eve kaçtım.ev 28 derece.
Bul
arkadaşlar saat 23:00 itibariyle av bölgemizden ayrıldık arkadaşların dediği kadar balık aldık ama kafayı yedik yemsizlikten bostancıdan balık halinden yarım kilo istavrit aldık istavritler hoşaf olmuş yanımızda bulunsun diye nasıl olsa orada tutarız diye fazla önemsemedim orada 8 tane istavrit tuttum canlı yem 16 çinekop demek canlı yem at çek hoşaf yemle balık tutmadık desem yalan olmaz yarın mutlaka ama mutlaka canlı yem onları da gelirken buzla beraber olsun çünki poşetin için de sıcaktan balıklar pişiyor ona göre hazırlıklı olalım
Gerçektende çok güzel bu sıralar o bölge.Fakat canlı, taze yem olmadan gelmiyor balık malesef. Dün akşam sıcaktan bunalıp kaçtım biraz sahile, fakat 3 tane kraça tutabildim. Balıkçıdan da hoşaf dediğiniz balıklardan aldım bir miktar. 3 kraçayıda bütün olarak taktım ( büyük balık tutabilmek için ) 1 adet Sarıkanat, 1 adet çinekop aldım. Daha sonra hoşafları taktım tık yoktu. Balıkları oradaki bir dedeye verip evin yolunu tuttum. Belkim bu akşamda takılırım yanınıza. Lakin taze, canlı kraçayı nereden bulurum bilmiyorum. Fakat akşam çok ince takımla ve 8m lik sallama takımla saat 7:30-8:30 arası tek tek güzel kraça alanlar vardı. Eğer sallama takımlarınız varsa getirmenizi tavsiye ederim. Çapari ise kesinlikle yeşil tüy, beyaz iğne ve çok ince takım olmalı. Gelemezsem hepinize iyi avlar dilerim.
Bul
ben erken çıkıp kalenderde tutmaya çalışacam olmassa sahilde tutanlardanda alırım bi şekilde taze yem bulmaya çalışırım cengiz reisde getirecek yem
Bul
balığı kıyıdanmı yakalıyorsunuz yemi nasıl takıyorsunuz yaprakmı
DUANLAMI YAŞIYORUM,BEDDUANLA ÖLECEĞİM
Bul
kıyıdan tutuluyor sanırım mantarlı takımla tutucaz
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:kıyıdan tutuluyor sanırım mantarlı takımla tutucaz
yem ozaman istavrt yaprak takılacak
DUANLAMI YAŞIYORUM,BEDDUANLA ÖLECEĞİM
Bul
Evet arkadaşlar, Kıyıdan, mantarlı takım ve yaprak yem ile avlanıyor. Fakat kraçalar çok küçük olduğundan ben çok varsa bütün olarak takıyorum. daha iri balık vuruyor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi