Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hüseyin abi son resimlerde çok güzel gerçekten,kayaların yansımasının suya vurduğu resim gerçekten çok güzel..ellerinize sağlık,bu arada pişirilmiş balık resimleri vardı çok dikkatli bakmadım bu saatte
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
saol aytekin ciddi bu aylarda eskişehire gelirsen beraberde gidebiliriz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
Ne denilir ki,
Ekip sağlam,Dostluk baki,
Balık tam oynamış, süper,
Mis gibi gözleme koktu,,,
Allah nazardan saklasın,
Hepinizin ellerine sağlık,,,
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
ilerya yazdı:.
Ne denilir ki,
Ekip sağlam,Dostluk baki,
Balık tam oynamış, süper,
Mis gibi gözleme koktu,,,
Allah nazardan saklasın,
Hepinizin ellerine sağlık,,,
Çok teşekkürler niyazi, buyur gel her zaman başımızın üstünde yeriniz hazır gözlemeleri ve balıkları beraber yiyelim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
araphüso26 yazdı:saol aytekin ciddi bu aylarda eskişehire gelirsen beraberde gidebiliriz
hüseyin abi allah razı olsun..ama bu yıl çok zor.ama seneye mutlaka uğrayacam,inşallah hep beraber gideriz şöyle güzel bir kamp yaparız,allah izin verirse..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 364
Konuları: 9
sarıyer barajı av raporunu hazırlayan ve emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
çok güzel olmuş
sazanlarda harika dogrusu kıskandım valla afiyet olsun

Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Muhabbetiniz bol ve daim olsun arkadaşlar. Manzaralar, balık, gözleme, semaver her şey harika. Paylaşım için teşekkürler. Darısı başımıza inşallah. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kılçık yazdı:Muhabbetiniz bol ve daim olsun arkadaşlar. Manzaralar, balık, gözleme, semaver her şey harika. Paylaşım için teşekkürler. Darısı başımıza inşallah. Rast gele.
Vedat bey sağolun teşekkürler, inşallah sizler daha iyisini yaparsınız..
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
abi gene balık gene sazan gene aynı kadro valla abi gene götürmüşsünüz balıkları

barajda çok büyük anlaşılan

he birde şamandıralı oltaya sazan geldiğini ilk sizden duyuyorum valla süper

pişirilmiş balıklarda iştah kabartıyor .bende şimdi anneme dedim buzluktaki balıkları çıkarda balık yiyek diye . herşey güzel iyi abi elinize emeğinize sağlık afiyet olsun

.:::::::::::RASGELE::::::::::