18-08-2011, 00:12
haşimim pazar günü pazardaydım .tezgahtarlık yaptım .bi alo desene be sende mübarek
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET
Kocaeli Karamürsel Çamdibi Barajı
|
18-08-2011, 00:12
haşimim pazar günü pazardaydım .tezgahtarlık yaptım .bi alo desene be sende mübarek
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
18-08-2011, 02:29
Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele.
18-08-2011, 03:12
murki yazdı:Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele. fırsatları değerlendirme diye buna denir bizimde haberimiz olsun bakarsın bizde rahatsız ederiz ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
18-08-2011, 10:19
murki yazdı:Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele. araphüso26 yazdı:fırsatları değerlendirme diye buna denir bizimde haberimiz olsun bakarsın bizde rahatsız ederiz Ne rahatsızlığı arkadaşlar başımızın üstünde yeriniz var.. ![]()
18-08-2011, 14:02
valla güzel yerler elinize sağlık.
18-08-2011, 15:01
Alıntı:
Orjinal Gönderi : murki Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele. Alıntı: Orjinal Gönderi : araphüso26 fırsatları değerlendirme diye buna denir bizimde haberimiz olsun bakarsın bizde rahatsız ederiz HAŞİM77 yazdı:Ne rahatsızlığı arkadaşlar başımızın üstünde yeriniz var..Aslında güzelde buluşma olur. ![]()
18-08-2011, 15:19
murki yazdı:Alıntı: Hadi bakalım yakında bir Çamdibi org. olursa şaşmam ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
21-08-2011, 12:36
emeklilik işte böyle olsa gerek.. allah bizlerede nasip etsin inşallah....
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
21-08-2011, 23:48
HAŞİM77 yazdı:Ahh mazi hadi arkadaşlar bir şeyler yapalım ramazandan sonra ramazan bitiminden seneye yaz mevsimine kadar büyük ihtimal tek hakkım var org için,işle alakalı çok yoğun bişiler olacak gibi görünüyor, ama halledince Allah izin verirse her saat ayrı orga katılırım,bu sene ortak nerede derse (boğaz yada tekirdağ) oraya kaçacağım gibi bişi işte ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|