Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Karamürsel Çamdibi Barajı
haşimim pazar günü pazardaydım .tezgahtarlık yaptım .bi alo desene be sende mübarek
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele.
Bul
murki yazdı:Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele.

fırsatları değerlendirme diye buna denir bizimde haberimiz olsun bakarsın bizde rahatsız ederizSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
murki yazdı:Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele.

araphüso26 yazdı:fırsatları değerlendirme diye buna denir bizimde haberimiz olsun bakarsın bizde rahatsız ederizSiyirdim

Ne rahatsızlığı arkadaşlar başımızın üstünde yeriniz var..Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
valla güzel yerler elinize sağlık.
Bul
Alıntı:
Orjinal Gönderi : murki
Baraj küçük gözüksede manzara harika, org.dan haberimiz olursa rahatsız etmek isteriz. Rastgele.
Alıntı:
Orjinal Gönderi : araphüso26
fırsatları değerlendirme diye buna denir bizimde haberimiz olsun bakarsın bizde rahatsız ederiz
HAŞİM77 yazdı:Ne rahatsızlığı arkadaşlar başımızın üstünde yeriniz var..Gulumse
Aslında güzelde buluşma olur.Gulumse
Bul
murki yazdı:Alıntı:
Orjinal Gönderi : murki
Alıntı:
Orjinal Gönderi : araphüso26
fırsatları değerlendirme diye buna denir bizimde haberimiz olsun bakarsın bizde rahatsız ederiz

Aslında güzelde buluşma olur.Gulumse

Hadi bakalım yakında bir Çamdibi org. olursa şaşmam Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
emeklilik işte böyle olsa gerek.. allah bizlerede nasip etsin inşallah....Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Ahmet biz emekli değiliz eğerki olursa sende gel buyur.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ahh mazi hadi arkadaşlar bir şeyler yapalım ramazandan sonraSiyirdim

ramazan bitiminden seneye yaz mevsimine kadar büyük ihtimal tek hakkım var org için,işle alakalı çok yoğun bişiler olacak gibi görünüyor, ama halledince Allah izin verirse her saat ayrı orga katılırım,bu sene ortak nerede derse (boğaz yada tekirdağ) oraya kaçacağım gibi bişi işteSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi