Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
naxos 5 yazdı:greek team'i kandirmak lazım. faruk abi, ahmet abi, serkan ne diyorsunuz?....
İnşallah bir terslik olmasa Affet
Bul
Nasipse geleceğim , şimdiden adam toplamaya bile başladım arkadaşlardan , gerekirse sevk rapor olayına bile girerim vallahi...Siyirdim İnşallah bir aksilik çıkmaz...Affet
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Alkishayırlı olsunAlkis
her şeyi çok yakından takip edeceğim
umarım bir aksilik olmazda hep birlikte güzel bir org.olur
Bul
Değerli Arkadaşlar...

Çok güzel ve görülmemiş bir organizasyon olması için çalışacağız..Bir çok ilklere imza atacağız.Gerek etkinlikler bakımından ,gerek eğlence olarak ,gerekse katılım açısından en büyük organizasyonu gerçekleştireceğiz.Bazı konularda ,özellikle aktif üyelerimiz ile teker teker irtibat kurularak fikirleri alınacak ve bu doğrultuda çalışmalar yapılacaktır..
Örnek olarak bu güne kadar Türkiyede hiç denenmemiş ve duyulmamış olan surf kamışlar ile ,belli bir ağırlığı en uzağa atma yarışması türünden basit ve eğlenceli yarışmalar düşünebiliriz.Ve bunun gibi daha neler....
Daha çok vakit olmasına rağmen bunu buraya yazma nedenim ,hiç olmazsa fikir olarak ilk ortaya atan forumun burası olmasını istememdir.

Mutlaka yapacağımız her şey beraberce alınacak kararlar ile olacaktır..

Heyecanınız hiç kaybolmasın..Sevgiler....
Bul
ahmet abi planladıkların güzel ve fazla vakit almayan şeyler inşallah hepsini yerine getiririz,
örneğin surf kamışla belli bir ağırlığı en uzağa atma yarışması zevkli olur,
müzikli eğlenceye zaten kimse hayır demez Gulumse,zaten daha önceden yapılan organizasyonlarda ud,kanun,saz çalınıyordu bunu artırarak kurulacak orkestraya herkes zevkle eşlik edecektir.
zaten bu seferki organizasyonu önceden planlanan ve hazırlanan programla yapacagımızdan herşey daha tertipli olacaktır.
keşke zamanı 4-5 güne yayabilsek çok daha fazlasını yapabilsek.
bunları burada tartışıp programlıyıp şubat sonu herşeyi düzenlenmiş program yapılmış olarak konuyu hazırlamalıyız.
şubatta tam tarihide belirledikmi isim listesini oluşturmaya başlarız.
şimdiden eş dost arkadaşlardan katılmak isteyenler var tahminimce baya kalabalık bir organizasyon olacak AlkisSeerf
Bul
Sesi güzel olanlar koro oluşturur ve faslı şahane geceler olucaktır herhal
Bul
ALTAYLI yazdı:Sesi güzel olanlar koro oluşturur ve faslı şahane geceler olucaktır herhal
ercan abi o kalabalık içinde yenilip içilenlerden sonra kimse kötü sesli olmaz zaten herkesin sesi herkese güzel gelir SmileGulumseSeerf
Bul
şimdiden heyecan yaptımSiyirdim süper olacağı kesin
ölüm kalım olmazsa oradayım. organizasyon konusundada her türlü yardıma hazırım..
Bul
LeVrEkCi yazdı:ercan abi o kalabalık içinde yenilip içilenlerden sonra kimse kötü sesli olmaz zaten herkesin sesi herkese güzel gelir SmileGulumseSeerf
Ahbe abicim sen bizim Bahriyeliyle beni dinlemedin ondan öyle diyorsun.
Bul
ALTAYLI yazdı:Ahbe abicim sen bizim Bahriyeliyle beni dinlemedin ondan öyle diyorsun.
araya kaynatırız abi bendede ses yok GulumseSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,483 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,494 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,949 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,775 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,380 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,133 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,022 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,550 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi