Yorumları: 464
Konuları: 19
duyduğum kadarıyla eminönü civarında bazı aktarlar hazırlanmış şekilde eşkina taşını ilaç olarak satıyolarmış artı prostatada iyi geldiği söyleniyo ben bir kaç gün içinde eşkinaya gidicem eğer yakalarsam isteyene yollaya bilirim rahatsızlığı olan herkeze acil şifalar dilerim geçmiş olsun..
Yorumları: 30
Konuları: 1
big fish onur yazdı:duyduğum kadarıyla eminönü civarında bazı aktarlar hazırlanmış şekilde eşkina taşını ilaç olarak satıyolarmış artı prostatada iyi geldiği söyleniyo ben bir kaç gün içinde eşkinaya gidicem eğer yakalarsam isteyene yollaya bilirim rahatsızlığı olan herkeze acil şifalar dilerim geçmiş olsun..
valla denemediğimiz bi o kaldı gönderisen sevinirim

))
[/quote]
valla denemediğimiz bi o kaldı gönderisen sevinirim

))
[/quote]
Eşkina balık taşı: Büyüklüğüne göre, 5 veya 8 adet eşkina taşı alınır, yarım litre limon suyu sıkılarak cam şişeye doldurulur. İlacın kullanımı acil ise, taşlar ezilerek toz haline getirilir. Acil değil ise 4 parça yapılıp, limon suyunun içine konarak bir fincan sızma zeytin yağı da ilave edilerek yaz mevsimi ise buz dolabında 4,5 ayarında iki gün, kış günü ise donmayacak şekilde dışarıda 1-2 gün bekletilir.
İlaç her sabah idrara çıktıktan sonra, aç karnına limonata bardağının 2/3 oranda doldurularak içilir. İçmeden önce bir fincan zeytinyağı içilmesi iyi olur. Ağır mide rahatsızlığı ve ameliyatı olanlar dikkat etmeli veya doktora danışmalı
herkez taşları düşürdü herhalde kimseden ses seda çıkmıyor

)))))))))))))))
Yorumları: 3
Ben bu forumda yeniyim. Ancak Yaklaşık 30 yıldır böbrek taşı problemim var. Bir kaç defa kırdırdım, ameliyat oldum. Bu güne kadar yaklaşık 100 adet taş düşürdüm. 1988 yılından beri ROWATİNEX kullanıyorum.Onun sayesinde birkaç defa ameliyattan kurtuldum. Her bünyede aynı etkiyi göstermeyebilir. Ancak ne olursa olsun bu ilacı kesinlikle tavsiye ederim.Rahatsızlık çeken dostlara geçmiş olsun. Ben ilacı yemeklerden yarım saat nce 1 adet olarak kullanıyorum. İlacın tam etki göstermesi yaklaşık 1 ay sürüyor. Taşı eritiyor. Çoğu zaman düşürdüğümün farkına bile varmıyorum. Benim taşlarım Kalsiyum Oksalat. Bugüne kadar denemediğim kocakarı ilacı gitmediğim içmece kalmadı. Çözüm Rowatinex.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
öncelikle aramıza hoş geldin tuna bey bilgi içinde saol
bentuna yazdı:Ben bu forumda yeniyim. Ancak Yaklaşık 30 yıldır böbrek taşı problemim var. Bir kaç defa kırdırdım, ameliyat oldum. Bu güne kadar yaklaşık 100 adet taş düşürdüm. 1988 yılından beri ROWATİNEX kullanıyorum.Onun sayesinde birkaç defa ameliyattan kurtuldum. Her bünyede aynı etkiyi göstermeyebilir. Ancak ne olursa olsun bu ilacı kesinlikle tavsiye ederim.Rahatsızlık çeken dostlara geçmiş olsun. Ben ilacı yemeklerden yarım saat nce 1 adet olarak kullanıyorum. İlacın tam etki göstermesi yaklaşık 1 ay sürüyor. Taşı eritiyor. Çoğu zaman düşürdüğümün farkına bile varmıyorum. Benim taşlarım Kalsiyum Oksalat. Bugüne kadar denemediğim kocakarı ilacı gitmediğim içmece kalmadı. Çözüm Rowatinex.
ewet her bünyede aynı etki yapmadığına katılıyorum.taşı düşürdükten sonrada bazı doktorlar bunu önleyici olarka öneriyor ama doktorlar günde 2-3 lt idrar yapacak kadar su içldiğinde zaten taş oluşumunun %80 önlediğini söylüyor.Bu bilimsel olarakta kanıtlanmış bi durum bence bol bol su için ha ben içemem okadar diyosan bi alternatif rowatinex.
Yorumları: 1
Konuları: 0
merhaba hocam acaba bana abu rovatinex ilacının 500 luk olanından getirtme yolunu öğretir misiniz numaram 05056184817
Yorumları: 537
Konuları: 62
Ercan bey büyük geçmişler olsun.Önemli olan şifanıza kavuşmanız.Azimde önemli.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Arkadaşlar bu konu bildiğiniz gibi çok uzun zamandır gündemini koruyor. Ben bu rahatsızlığı yaşadıktan sonra ne kadar çok böbrek taşı sıkıntısı çeken olduğunun farkına vardım. Maalesef bir hayli fazla. Konuyu açarken bunu çok düşünüp açmıştım. Daha öncede söylediğim gibi Avrupa'nınbir çok ülkesinde satılıyor Almanya'da tanıdığı olanlar aktardan bile aldırabiliyor. Bu arada bunu kullanıp teşekkür telefonu açan o kadar çok kişi olduki ben bile sayısını bilmiyorum. Siz doktorunuzla konuşup kullanın