26-04-2012, 14:16
Ercan bey,maşallah pembelerin kuyusunumu buldun?

Altaylı Ercan Çeker MERCAN
|
26-04-2012, 17:07
Lakerda yazdı:Maşallahınız var kaptan,bereketli olsun.Koyduğun başlığı hak etmiş gerçekten..Kaptan'ım teşekkür ederim. Yoruldum ama gerçekten keyifliydi. doktor yazdı:Tebrik ederim Ercan abim güzel balıkçılık yapmışsınız balıklar güzel afiyet olsun saygılar. Sağolasın abicim aynen afiyetle boğuldular. Hatta bir bölümü kısmetse bu akşam yerini bulucak
26-04-2012, 17:17
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Ercan abi gözlerimin pası gitti.Bu ne güzelliktir.Sağolasın kardeşim senin pabuç gibiler gibi olmasa da oldukça güzeldiler. Dr.Güner yazdı:Ercan bey,maşallah pembelerin kuyusunumu buldun?Güner hocam aynen dediğin gibi kuyu meram da vardı ama, o sulara ulaşmak için daha 30 dakika yolumuz vardı yani 110-120 mt.ye gitmemiz gerekirdi. Bu av için de şikayetimiz yok tabii ki ![]()
26-04-2012, 17:36
mErcan abiii çok güzel balıklar tutmuşsunuz.O saatte mera güzel balık yapmış.boş döndürmemiş.Ekipte senin takımları güzel kullanmış.
hepinizin ellerine sağlık.böyle stres attıran nice güzel avlara.
26-04-2012, 19:49
tahsinmersin yazdı:mErcan abiii çok güzel balıklar tutmuşsunuz.O saatte mera güzel balık yapmış.boş döndürmemiş.Ekipte senin takımları güzel kullanmış.İnşallah abicim, Birgün denk getirsekte senden şu kıyı işini biraz olsun öğrensem. Barış'a da söyleyip duruyorum da ne hikmetse hiç denkleyemiyoruz. ![]()
26-04-2012, 20:30
AKDENİZ TEAM ekibi olarak daha büyüklerine bol avlara rastgele.
27-04-2012, 06:46
Muhabbetiniz daim , dostluklar kalıcı olsun ..
![]()
27-04-2012, 08:56
Vay vay vay..Bu ne muhteşem rapordur.Mercan'lar desem süper.Kardeşime yakışır bir rapor.Afiyet,bal şeker olsun..Offf of of..Akşama boğmaca olmuştur bunlar.Hemde yeşillenmiştir......
![]() ![]() ![]()
27-04-2012, 11:23
ellerine sağlık mercanlar bi harika... ekip arkadaşlara da teşekürler hani iyi bir av olmuş.. paylaşımlarınıza da teşekürler ...
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
27-04-2012, 20:26
AkDeNiZ TeaM yazdı:AKDENİZ TEAM ekibi olarak daha büyüklerine bol avlara rastgele.AKDENİZ TEAM Ben de sizlere teşekkür ederim. Sizlerinde keyifli avlarnızı bekliyoruz. Mufi yazdı:Muhabbetiniz daim , dostluklar kalıcı olsun ..Muvaffak bey teşekkürler Aynen dediğiniz gibi muhabbet te şen balıkta şendi ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|