Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beşiktaş Çarşıdan ALTAYLI geçti :)
monawar yazdı:cok guzel bir bulusma olmus yilllarca anlatilir.yorumlardan yazilanlardan kafamda canlandirdim ordaymis gibi oldum boyle bulusmalarin dostluklarin daim olmasi dilegiyle en kotu gununuz boyle olsun
Teşekkürler abicim gerçekten harika bir geceydi76
Bul
Yazılanlara şöyle bi göz gezdirdim genel bi cevap vereyim dedim Siyirdim çünki 10 mesajdan altı kurtarmaz bu sefer Happy.

1) Kaptan harbi güzel içiyor ona ayak uydurmaya çalışan direk perte çıkar Siyirdim
2) Son terkosla içilen çaydan sonra hepimiz kelle olduk Happy çaydaki klor oranı 2-3 bardaktan sonra insan yaşamsal sınırlarını aşabilir ve bizi bitirirdi ki Ercan abi ikinciyi içti Happy
3) Nihat abiyi arama sebebim yolda bi çevirme aksiliği oldumu diyeydi Smile driver kısmında hata olmayacağından emindim ve çevirme olup bi sıkıntı çıksaydı daha fazla ısrar etmediğim için kendimi suçlu hissederdim.
4) Bir çok fıkra anlatıldı ama bence en kralı uçmayı öğrenen arkadaştı Siyirdim
5) Yakın bir zamanda İstanbulda yapma ihtimalimiz olmaz ise sırf tekrarını yaşayabilmek için İzmir yolları görünmektedir Smile tadı halen damağımda muhteşem bir buluşma idi.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
İzmir in İstanbul çıkartması güzel olmuş , Seerf

(Lakin masada Tekirdağ yerine İzmiri gördüm) HappyHappy

Muhabbetiniz daim olsun ...Gulumse
Bul
Günaydın,

Çok güzel bir akşam olmuş. Hem muhabbeti hem masası hem keyifleri süpermiş. Orada olmak vardı ama ilk defa konturpiyede kaldım. Gerçi gelecek olanda gelmedi ama iş işten geçmişti o saatten sonra. Kısmet sonrakilere inşallah.

Ama resimlerden de anlaşıldığı kadarıyla iyi bir gece olmuş. AlkisSeerf
Bul
Maşallah ne güzel bir ortam daha. Sitemizin farkı bu işte.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Allah bu balıkçı sitesi ailesine hep böyle mutluluklar versin.. ne kadar harika kareler.. sarsılmaz bir birlik ve beraberlik olması güven verici..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Mufi yazdı:İzmir in İstanbul çıkartması güzel olmuş , Seerf

(Lakin masada Tekirdağ yerine İzmiri gördüm) Happy

Muhabbetiniz daim olsun ..
Abi çok teşekkür ederiz, her daim bekleriz Smile ilk sarızeybekti o bitince masada izmir talep gördü zaten onu açınca resim çekmek aklımıza geldi Siyirdim zihin açıcı özelliğide var galiba.Seerf
nihatkr yazdı:Günaydın,

Çok güzel bir akşam olmuş. Hem muhabbeti hem masası hem keyifleri süpermiş. Orada olmak vardı ama ilk defa konturpiyede kaldım. Gerçi gelecek olanda gelmedi ama iş işten geçmişti o saatten sonra. Kısmet sonrakilere inşallah.

Ama resimlerden de anlaşıldığı kadarıyla iyi bir gece olmuş. Seerf
Nihat abi, bizler oldukça her daim mümkün karelerdir bunlar Smile Seerf

bucalı yazdı:Maşallah ne güzel bir ortam daha. Sitemizin farkı bu işte.
Aynen öyleyiz vede muhteşemiz Seerf
Krizoberill yazdı:Allah bu balıkçı sitesi ailesine hep böyle mutluluklar versin.. ne kadar harika kareler.. sarsılmaz bir birlik ve beraberlik olması güven verici..
Doğru bir teşhis, sanalıda gerçeğide aynı muhteşem dostluklar paylaşıyoruz.Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Harika geçen saatler, Allah dostluğumuzu muhabbetimizi ve ağız tadımızı bozmasın..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
[quote=MaVrUşGiL]Yazılanlara şöyle bi göz gezdirdim genel bi cevap vereyim dedim Siyirdim çünki 10 mesajdan altı kurtarmaz bu sefer

1) Kaptan harbi güzel içiyor ona ayak uydurmaya çalışan direk perte çıkar
2) Son terkosla içilen çaydan sonra hepimiz kelle olduk Happy çaydaki klor oranı 2-3 bardaktan sonra insan yaşamsal sınırlarını aşabilir ve bizi bitirirdi ki Ercan abi ikinciyi içti
3) Nihat abiyi arama sebebim yolda bi çevirme aksiliği oldumu diyeydi Smile driver kısmında hata olmayacağından emindim ve çevirme olup bi sıkıntı çıksaydı daha fazla ısrar etmediğim için kendimi suçlu hissederdim.
4) Bir çok fıkra anlatıldı ama bence en kralı uçmayı öğrenen arkadaştı Siyirdim
5) Yakın bir zamanda İstanbulda yapma ihtimalimiz olmaz ise sırf tekrarını yaşayabilmek için İzmir yolları görünmektedir Smile tadı halen damağımda muhteşem bir buluşma idi.
Bekleriz kardeşim yeterki gelinSmilePert felan SnifsinfBizde yanlış olmaz abicimBoboama siz yine bana uymayınSeerf76
Bul
Mufi yazdı:İzmir in İstanbul çıkartması güzel olmuş , Seerf

(Lakin masada Tekirdağ yerine İzmiri gördüm) HappyHappy

Muhabbetiniz daim olsun
İzmir olsun çamurdan olsun abicim. Hatta buyrun beraber olsun

[quote=nihatkr]Günaydın,

Ama resimlerden de anlaşıldığı kadarıyla iyi bir gece olmuş. AlkisSeerf

Bence muhabbeti kaçırdın be abisi76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALTAYLI'nın bursa mudanya keyfi. yycolak 15 2,424 02-12-2012, 23:29
Son Yorum: ALTAYLI
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,971 27-04-2012, 08:51
Son Yorum: Cahit Acun
  ALTAYLI yine Yalova'ya uğradı.. Lakerda 17 3,919 18-05-2011, 22:44
Son Yorum: yalova tatar
  ALTAYLI   (Ercan Mertbilek) ve Ben H.A.R.U.N 16 3,802 09-07-2007, 16:27