Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım.
nihatkr yazdı:Orhan abi seni burada gormek çok güzel

Sevgili Niko kardeşim, yeni bir ortam, eski ve yeni balıkçı dostlarla güzel paylaşımlarda bulunacağım için ben de çok mutluyum.
Sevgiler, hoşça kal.Gulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
maxtar yazdı:Hoşgeldiniz... Alkis

Hoş buduk, bu güzel ilgilerinize çok teşekkürler.Gulumse
Bul
Bende diğer arkadaşlar gibi diğer amator balıkcı sıtelerınde avlarınızı ılgı ıle ızlemekteyım. Buraya aramıza ailemize hoş geldin orhan abicim.Sizden ögrenecegimiz çok sey var sevgiyle kalın AlkisAlkisAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
pencuse yazdı:HOŞGELDİN ORHAN BABA PAYLAŞIMLARINI BAŞKA FORMLARDA GÖRMÜŞTÜM.
BURADA OLMAN ÇOK GÜZEL. DAHA GÜZEL AVLARINI PAYLAŞMAN DİLEĞİYLE.Alkis

Cihan kardeşim bana gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler, inanıyorum ki burada güzellikler içersinde, balık avlarımız konusunda çok güzel paylaşımlarda bulunacağımız için şimdiden heyecanlıyım. Sevgiler.Gulumse
Bul
Orhan abi, Ailemize hoş geldiniz Smile keyifli avları birlikte paylaşmak o heyacanı raporlarınızda yaşamak dileğimle Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Hoşgeldin Orhan abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim aramıza hoş geldin Seerf

Çok teşekkürler sevgili Salih kardeşim, aranıza geldiğim için ben de çok memnunum ve sevinçliyim, bu duyguyu gerçekten yaşıyorum, geriye doğru bakıyorum da seninle ilk başlardan beri bu balıkçı sitelerinde olduk, birbirimizi şahsen tanımasak da, dostlukların ve arkadaşlıkların ana temelini teşkil eden SEVGİ, SAYGI, HOŞGÖRÜ yü, aramızda bu güne kadar devam ettirdik....inşallah bu güzel dostluğumuzun ömür boyu sürmesini dilerim.Gulumse
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Çok teşekkürler sevgili Salih kardeşim, aranıza geldiğim için ben de çok memnunum ve sevinçliyim, bu duyguyu gerçekten yaşıyorum, geriye doğru bakıyorum da seninle ilk başlardan beri bu balıkçı sitelerinde olduk, birbirimizi şahsen tanımasak da, dostlukların ve arkadaşlıkların ana temelini teşkil eden SEVGİ, SAYGI, HOŞGÖRÜ yü, aramızda bu güne kadar devam ettirdik....inşallah bu güzel dostluğumuzun ömür boyu sürmesini dilerim.Gulumse

Orhan abicim sizinle balıkçılık forumları olmadığı günlerden beri balık dostuyuz, umarım bu güzel dostluğumuz hiç bozulmaz,Gulumse

burada zaten öyle güzel bir dostluk var ki kelimelerle anlatılmaz, yaşanır SeerfSeerf

aramıza hoş geldin, iyiki de geldinAlkisAlkis
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim sizinle balıkçılık forumları olmadığı günlerden beri balık dostuyuz, umarım bu güzel dostluğumuz hiç bozulmaz,Gulumse

burada zaten öyle güzel bir dostluk var ki kelimelerle anlatılmaz, yaşanır SeerfSeerf

aramıza hoş geldin, iyiki de geldinAlkisAlkis

Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum.GulumseGulumseGulumse
Bul
blue_zaire yazdı:Bende diğer arkadaşlar gibi diğer amator balıkcı sıtelerınde avlarınızı ılgı ıle ızlemekteyım. Buraya aramıza ailemize hoş geldin orhan abicim.Sizden ögrenecegimiz çok sey var sevgiyle kalın AlkisAlkisAlkis

Sevgili Fevzi, benim de sizlerden her zamam öğreneceğim çok yeni balık avı bilgileri de olacaktr, sevgiler.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 2,029 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kalamar Baba hoşgeldin... Bahadır Sarıca 33 4,987 23-09-2010, 13:15
Son Yorum: kalamar baba
  Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. aygroup 57 5,696 20-10-2009, 00:51
Son Yorum: meteor
  bende aranızdayım dede 26 3,830 26-03-2009, 14:42
Son Yorum: dede