BALIKSIZ TESEKKUR [SIZE=2]Bu gun saat 11 de,esim ile denize tekne ile soyle bir dolasmiya gittik. Hava deniz hersey guzel.[/SIZE]
Gomulu olan savas baltalarimi (kizilderililer gibi)cikardim. Aklimda iki mera vardi.Ilkine gittim,dalislar yaptim,ufak sargoslar,melanurlar ufak....atis yapmadim-ciktim.Oradan ikinci meraya gectim,orada bir bot 3 dalgic vardi..Faruk dedim,kendini zorlama...bu is senden gecmis...
Kahvemizi yaptik,biraz sirti gezdik,bir safrit...onuda esimin ricasi uzerine hemen saldim...(sabah cok guzel sirti varmis)
neyse kismet artik bizim aksamki pareketeye
Bu gunku denememden memnunum..suyun alti bambaska..4-5 sene sonra ayni heyeceni yasadim
Vallaha gençlere taş çıkartmışsın Faruk abi.Tebrikler sana
Eşinizle birlikte güzel bir gün olmuş.Balıksız olması hiç de önemli değil.Sözünüzü de yerine getidiniz.Darısı diğer söz verenlerin başına.(Hocam yaz geldi.Tatil başlasın, Faruk abininkinden büyük sinaritini bekliyoruz)
Salınan balık için yengeye ayrıca teşekkürler.Tam bir amatörbalıkçı dostluğu örneği.Selamlarımla...
kasap100 yazdı:Vallaha gençlere taş çıkartmışsın Faruk abi.Tebrikler sana
Eşinizle birlikte güzel bir gün olmuş.Balıksız olması hiç de önemli değil.Sözünüzü de yerine getidiniz.Darısı diğer söz verenlerin başına.(Hocam yaz geldi.Tatil başlasın, Faruk abininkinden büyük sinaritini bekliyoruz)
Salınan balık için yengeye ayrıca teşekkürler.Tam bir amatörbalıkçı dostluğu örneği.Selamlarımla...
Uzun_ahmet yazdı:sağlık olsun faruk abi ikinci meraya girmemenin sebebi sizden başka dalıcıların olmasımıydı yoksa rahatsız etmek istememeyişinizdenmi?
Ayni merada,baska dalgic var iken ..hep girmekten kacinmisimdir...bazilari acemi oluyor..ve oyle oluncada cok tehlikeli oluyorlar
basimdan seneler once bir deneyim gecti de...diger zipkin yapan arkadaslarada,tavsiyem bilmedigi kisilerin yaninda zipkin avi yapmasinlar
aynen katılıyorum faruk abi,zaten sendede 3-5 kez dalarım ondada mümkünse ya tanıdıklar olacak ya kimse olmayacak o şekilde girerim.zıpkın işi şakaya gelmez.
görüntüler için teşekkürler.selamlar.
LeVrEkCi yazdı:aynen katılıyorum faruk abi,zaten sendede 3-5 kez dalarım ondada mümkünse ya tanıdıklar olacak ya kimse olmayacak o şekilde girerim.zıpkın işi şakaya gelmez.
görüntüler için teşekkürler.selamlar.
sagolasin Nihat...artik bu isi senin gibi genclere birakiyorum....
fakat bu gun cok keyif aldim
Albatros-gr yazdı:sagolasin Nihat...artik bu isi senin gibi genclere birakiyorum....
fakat bu gun cok keyif aldim
yok abi benide aşar ben suyun altını görmek dünyadan kopmak bazende oğluma o duyguyu yaşatmak için kısa süreli dalışlar yapıyorum yoksa uzun süre suda duramıyorum,oltayla balık varken zıpkınla av bana göre değil
LeVrEkCi yazdı:yok abi benide aşar ben suyun altını görmek dünyadan kopmak bazende oğluma o duyguyu yaşatmak için kısa süreli dalışlar yapıyorum yoksa uzun süre suda duramıyorum,oltayla balık varken zıpkınla av bana göre değil
Yok be Nihat..seni asmaz abi..sen daha terketme...su yoklama konusunda bir ricam var,,,bir baksana
Kamil ILIPINAR yazdı:faruk ustam eskiyi şöyle biran hatırlamak güzel oluyor dimi yinede ara ara kısada olsa tekrarlamakda fayda var
Dogrusu Kamil acaip keyif aldim..biraz yoruldumama neyse,,lafin dogrusu bizim takim sampiyonlar ligi icin degil,ikinci lig`ten dusmeyelim de yeter
dedigin gibi arada ..bir yoklamak fena olmaz