Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezayi kabul etmiyorum
her açıdan çok güzel..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
aygroup yazdı:Faruk...

Kesinlikle kabul etmiyor ve olayı abarttığını düşünüyorum..Benim bizzat gördüğüm insan vücudununu çok güçlü olduğudur..Ne kadar zorlarsan o kadar çalışır.Tabii zorlamazsan da yatmaya alışır..(tabii bir rahatsızlığın yoksa...)

Ben 54 yaşında en az 6 saat devamlı dalıyorum.Gerekirse fazla da giderim.Bütün mesele inançla ve isteyerek yapmak...

Senin bu yaşlılık sözlerin kendine haksızlık oluyor.Bence bir düşün dediklerimi...

Selamlar...
abi helal olsun sanaAlkis
yaslilik sozlerine gelince ,birazda espri olsun diye yaziyorum...kotumu yapiyorum yoksa...
sozun dogrusuna gelirsek..simdi acik ve net soyliyeyim...9kimse uzerine alinmasin)denizde balikcilik ugruna cok kisiye vermem kendimi..bunu burada cok kisi bilir..belki sarfettigim caba biraz fazladir...fakat bu yaptigim balikciligi merak ile yapiyorum,vucudum yorulabilir,fakat gonlum dinleniyor
kisacasi denizde tekneme bindigimde..27..yasindayim
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi sen rahat ava hayata fazla bırakmışsın kendini,yemle at pareketeyi balık dolsun gel eve yat olmaz öyle şnolkelle dalışın bence yaşı falan olmaz 80 yaşınada gelsen dalarsın haa agoşona yatma tamamdırGulumse65 yaşında 6m2 yelkenle windsurf yapan tanıdıklarım var abi sen ne yaptın yawww.ben yazdıklarına anca gülerim bencede kendine haksızlık yapıyorsun Bobo
Nihat az evvel Ahmet abiye yazdim...ayni seyleri yazmiyayim...
sadece buraya bir cumartesi -pazar programimi yazayim..hani sen dedin ya,at paragati gel eve yat diye..dinle simdi..
paragati yemleyip gidip atiyorum..tmmsonra saat 22:00 filan oluyor,limana ciktigimda..son gaz eve..tabii program var,arkadaslarla.ailece yemek programi..hemen,bir dus ve uzerimi degistirip..yemege..
gitmisik saat 22:45te yemege,yarin paragat toplayacagiz diye24:00 kalkacck halimiz yok herhalde..saat oluyor 01:00veya01:30 civarlari eve geliyoruz..faruk saat o5:00te kalkiyor..paragati toplayip ,sirti yapip eve geliyor;;..duuuur daha bitmedi
eve geldim..biraz sonra saat oglen 12:00-13:00 arasi bir telefon,arkadaslar plajda..haydi dogru yeniden plaja...
Faruk super boy hafta sonu paragat ugruna deli gibi kosuyor..
iste abi banim paragatciligim cumartesi atildiginda boyle cileliSiyirdim
cuma attigimda ,bu kosturmaca olmuyor,sadece dukkanda uyukluyorumSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:abi helal olsun sanaAlkis
yaslilik sozlerine gelince ,birazda espri olsun diye yaziyorum...kotumu yapiyorum yoksa...
sozun dogrusuna gelirsek..simdi acik ve net soyliyeyim...9kimse uzerine alinmasin)denizde balikcilik ugruna cok kisiye vermem kendimi..bunu burada cok kisi bilir..belki sarfettigim caba biraz fazladir...fakat bu yaptigim balikciligi merak ile yapiyorum,vucudum yorulabilir,fakat gonlum dinleniyor

Yekneye binerken bende otuzundayımda,bide inerken sorSiyirdimHeheHappy
Bornova - izmir
Bul
Can ARSLAN yazdı:her açıdan çok güzel..tebrikler
tesekkurler Can..sizlerede rastgeleSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Yekneye binerken bende otuzundayımda,bide inerken sorSiyirdimHeheHappy
HappyHappyHappy
abi halen guluyorum....
cok yasa emi..
vallahi cok dogruHappy
Bul
takılıyorum sana faruk abi neler yaptığını hepimiz görüyoruz ben o kısmı ile sana takılayım dedim yoksa balık peşinde koşuşturman takdire değer ve ayak uydurması zor cinsten. Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:takılıyorum sana faruk abi neler yaptığını hepimiz görüyoruz ben o kısmı ile sana takılayım dedim yoksa balık peşinde koşuşturman takdire değer ve ayak uydurması zor cinsten. Alkis
yok be Nihat farkindayim..sadece firsat oldu ,bu cumartesi kosturmami buraya yazdim..muhabbet olsun diye..ama inan arada yoruldugumu hissediyorum..fakat tatli yorgulukSeerf
bu cuma atma olayi cok uyuyor bana ,
Bul
Albatros-gr yazdı:abi helal olsun sanaAlkis

Haaa...Şöyle...

Alabalığa giderken bende 26..........Ama Arkadaşlar yardım etmese dönüşte arabadan inmek çok zor..Benimle kafa buluyorlar..""İlk insanlar senin gibi dört ayak yürüyorlardı...Aslına döndün"" diye...HappyHappy

Ama ertesi gün yine 26....Happy
Bul
aygroup yazdı:Haaa...Şöyle...

Alabalığa giderken bende 26..........Ama Arkadaşlar yardım etmese dönüşte arabadan inmek çok zor..Benimle kafa buluyorlar..""İlk insanlar senin gibi dört ayak yürüyorlardı...Aslına döndün"" diye...HappyHappy

Ama ertesi gün yine 26....Happy
HappyHappyHappy
olduk 3 abi..
sen-ben Orhan abi...Happyayni konumdayiz balikcilik sonrasiSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi