Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masraflar Benden.
Uzun_ahmet yazdı:Ali güle güle harca paranı bundada vardır bir hayır..

Ahmet Bey teşekkür ederim.Masraflar herkesin kendinden.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Büyük ikramiye çıkanlar dua etsin ben oynamadımSmile

Oynamış olsaydım, kimseye bir şey çıkmayacaktı, bir çoğuda çoktan oynamış, yazık dedim paraları heba olmasınSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
hayırlısı olsun Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
eeeeeeeeeeeeeeeee artık org larda herkes cepten takılcak bizlere çıkmadı başka kuponlaraHappy
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:Büyük ikramiye çıkanlar dua etsin ben oynamadımSmile

Oynamış olsaydım, kimseye bir şey çıkmayacaktı, bir çoğuda çoktan oynamış, yazık dedim paraları heba olmasınSmile

Hemşerim sen oynasaydında sana çıksa idi uzuyan kol bizden olsun.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
bizim göl işide taklaya geldi yaaaa olsun bende sizi iznik gölüne götürürüm artık ne yapalım
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
zaten bu kadar büyük parayı alan insan fazla yaşayacağına inanmıyorum iyi ki balıkçılarımızdan birine çıkmamış camiamız eksilme olurdu yoksaHadiordan
Bul
dincobey yazdı:zaten bu kadar büyük parayı alan insan fazla yaşayacağına inanmıyorum iyi ki balıkçılarımızdan birine çıkmamış camiamız eksilme olurdu yoksaHadiordan
SiyirdimSmilebi bakıma buda doğru belkide 1 kişi eksilirdik,para çıkan kişi ne işim olur diyebilirdi burada heheheheeee.
yavv ben o zaman kendimi direk balıkçılıga adardım yani o kadar para çıksa başka ne düşünürdümki saglık sıhhat ve balıklar ama kılıçlar,orkinoslar dev yayınlar off offf dünyadan resimler videolar gönderirdim artık.
1-2 sene öyle gider bi kitap yazacak malzeme çıkartırdım sonrada gelir ereğlideki meramda en baba levrekleri tutardım.

ne sabahmı oldu rüyaymıymış tüh tüh tüüühhhhhh SiyirdimSnifsinf
Bul
LeVrEkCi yazdı:SiyirdimSmilebi bakıma buda doğru belkide 1 kişi eksilirdik,para çıkan kişi ne işim olur diyebilirdi burada heheheheeee.
yavv ben o zaman kendimi direk balıkçılıga adardım yani o kadar para çıksa başka ne düşünürdümki saglık sıhhat ve balıklar ama kılıçlar,orkinoslar dev yayınlar off offf dünyadan resimler videolar gönderirdim artık.
1-2 sene öyle gider bi kitap yazacak malzeme çıkartırdım sonrada gelir ereğlideki meramda en baba levrekleri tutardım.

ne sabahmı oldu rüyaymıymış tüh tüh tüüühhhhhh SiyirdimSnifsinf
Ruyasi, bile guzel olmasi lazim..ben buradan okurken kendimden gectimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir yarışmada benden olsun LeVrEkCi 51 5,120 14-12-2009, 00:58
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi