Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turanköy e yolculuk var..
kamil abi geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Bul
teşekkürler arkadaşlar benimde şuan yapabileceğim bişi yok akciğerler su toplamış ilaç tedavisi cevap vermeyince yatırmak zorunda kaldık.ilaç yüklemesi yapılacak serumla karıştırıp bu yüzden yatırdılar
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil gecmiş olsun annene acil şifalar versin.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
kısmet olursa yarın bende katılmayı düşünüyorum,muratla konuştum bugün öglenleyin yola cıkıyorlar.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
ben kendimi garanti görüyordum geçen haftaya kadar geçen hafta doktorilaç yazıp gerekirse önümüzdeki hafta yatırırız dedi içime kurt düştü Hadiordan geçen hafta direk yatırsaydı bu hafta erdekdeydim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:annemin hastaneye yattığından dolayı turanköye gidip gidemeyeceğim muallakda kaldı murkinin haberi var cumada olsa kaçabilirsem gitmeye çalışacağım Baby o kadarda istiyordum gitmeyi ama aklıma gelen başıma geldiBaby

Kamil reism geçmiş olsun, herşeyde vardır bir hayır, en önemlisi sağlık..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tedirgin SaZaN yazdı:abi ilkinde zaten orada buluşacağız vede bursada önemli bi işe yetişme telaşıya transit geçtim,ikincisinde de ailece giderken bir an önce varalım diye veletler kafamı yediler,o sebepten yine İznik yolundan gitmek zorunda kaldım,inşallah Murat abinin dediği gibi bu sefer çayına görücü gelebiliriz kısmetseSeerf

Beklerim her zaman gel buyur.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
murki yazdı:Yav bi sefer gelipte uğramadan geçtim zaten. içimde uhde kaldı. bu sefer banko.

Beklerim zaman olursa uğrayın.Alkis

Kamil ILIPINAR yazdı:annemin hastaneye yattığından dolayı turanköye gidip gidemeyeceğim muallakda kaldı murkinin haberi var cumada olsa kaçabilirsem gitmeye çalışacağım Baby o kadarda istiyordum gitmeyi ama aklıma gelen başıma geldiBaby

Geçmiş olsun abi acil şifalar dilerim.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
kamil abim geçmiş olsun allah şifalar versin.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
fabrikada çalışırken saat 23. 20 ömer aradı yoldalar bandırmaya varmışlar az bir yolları kaldı
murat muratın amca oğlu basri abi ve ömer.öncü ekip erdek timi yolda. herkese selamları var.benim durumun son gün cumartesi günü belli olacak gidebilirsem süper olacak.cumartesi günü izmir tarafından katılmak isteyen olursa haberleşelim.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi