Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
cevaplar için hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim oncelikle.

biz yaklasık bir yil kadar once eskina balıgının tasını balıkcı bir yakınımzdan temin etmistik ancak haftalarca aylarca hattalimon suyunda beklettik ve tas erimedi. en son demirhavanda falan dovduk ama iri taneli oldu. o sekilde çocuga direktas benzeri birseyler yedirip içirmekte benim içime sinmedi veremedik suyundan verdik limonlu su kısmında.
bu arada nefrologumuza durumu soyledigimzde malum dr lar alternatif tıp a çok guvenmez hatta bazıları karsı çıkar o da yorumsuz kaldı deneyin isterseniz dedi.
ben inanmak istiyorum bunların yararlı olacagına ama aklım mantıgımda sunu almıyor sayet bunlar yararlı ise neden urologlar nefrologlar insanlara bunları onermiyor ?
yada bazı kisilere etki eden iyi gelen bitkiler bazıkisilerde hiçbir değisim saglamıyor
geçmis yillarda at kuyrugu yok avokado vs bir suru karısımlar yedirdik içirdik denedik. bunları kuçuk çocukta uygulamanın ne kadar zor oldugun tahmin edersiniz buyuk insanlar bile bu kadar zorlanırken.
ama soyle bir avantajımız varsimdiye kadar hiç agrı çekmedi oglum. çocukların kanalları daha esnek olurmus tas geçerken buyuklere nazaran daha az agrı yaparmıs. belki o yuzden bilemiyorum artık sukrediyoruz agrı yok diye. ama suanki taslar 5 mm oldu ve artık sanırım agrısız dusmeyecekler onada razıyız agrı olsun ama bobregi zarar gormesin.

ilgili arkadaslara ozel mail ile ulasacagım çok sagolun
Bul
altaylı merhaba

mail henuz gelmemis adresimi tekrar yazayım en iyisi sirket adresimi yazayım daha çabuk gorurum epinar@yunsa.com

birde kullanan tanıdıklarınız arasında çocuk varmı acaba ?
olumsuz herhangi birseyi olmasında bosa olursa olsun buna razıyız artık. ilacın prospektusunu bir eczacı arkadasımızdan temin ettik faksla yolladı elined ilacda varmıs cuma gunu nefrologl ile konusup onada bir danısıp ilaca baslayacagız.
Bul
esra hanım ailece hepinize geçmiş olsun ALLAH tan acil şifalar diliyorum .ercan abi cevabı yazmış,bide eşkina taşları çok yavaş erir sizde sadece suyunu içireceksiniz zaten.tekrar geçmiş olsun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
merhaba erden bey,

tasların bize limonlu suda bekletipi ezilip içirilmesi soylendi
tas kalıntılarını vermeyin denmedi
bu alternatif tıp urunlerinide bilerek tam adabıyla kullanmak gerek iste
biz iyiki çocga tas falan yutturmadık bu eritiyor diye. kim ne dese inancakhaldeyiz artık ama iyitartmak gerekiyor çocuk olunca daha birozenli olmak zorundayız .
saolun bilgiler iç in
Bul
haklısınız çocuk için her şeye değer ilk tercih tabiiki uzman hekimler ,sonra alternatif tıp
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Esra hanım size hemen dönememin sebebi acil çıkış yapmam gerektiği içindir. Bu saatlerde pek açtığım görülmez. Sadece oğlunuz ile ilgili gelişme için baktım yarın sabah erkenden size dönbüş yapıcam. Çocuklarımız yaşamımızdaki en önemli unsurlar ve yaşam gayemizdir. Sizi çok iyi anlıyor ve tekrar acil şifalar diliyorum
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=5708
Eşkina taşıyla ilgili bu linkdede tarifler var çok geçmiş olsun
Alternatif tıpa bende inanırım nede olsa limon zeytinyağı ve bir balığın vucudundan çıkan bir maddeyi kullanıyoruz sentetik suni birşey değil ama bu konuda şuna inandım bünyeye göre değişiyor etkili olma durumu bunuda denemenizde fayda var haa fayda vermediyse demekki oğlumuzun bünyesi bu yöntemi kabul etmiyor demektir ama bir zararı olacağınıda düşünmüyorum
Benimde 1-2 ay önce damar sıkışması gibi bir durum oldu 3 ayrı doktora gittim 3 ünün reçeteside ayrı telden çalıyordu hangisine güveneceğimi şaşırdım hapları kestim ve iğneye başladım çok şükür şu anda iyiyim yine kendi araştırmalarım sonucu oldu
Bul
harun bey

sizede çok geçmis olsun. insan değisik dr sonuçları karsıısnad ne yapacagını sasırıyor ama bilincl idikkatli ve kulagı delik mi derler oyle olmakta fayda varsurekli kendimiz arastırmalıyız birseyleri artık internet gibi harika bir imkan vardainsanlar aynı dertten muzdarip kisilerle bir araya gelip konu hakkında fikir alısverisi yapabiliyorlar.

ilgil likni inceleyecegim çok tesekkurler
Bul
hanımefendi geçmiş olsun oğlunuza acil şifalar dilerim.inşallah iyileşir.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
esra hanım ben bu ilacı kullandım müspet bir faydasını görmedim zararına görmedim diye bilirim ama benim taşım büyüktü kırdıma yolu ile kurtuldum beraberinde avakado yaprağını suyunuda kullandım, ama taşımın kırılması 2 seansta bitti belki daha kolay olmasını sağlamış olabilir.çok geçmiş olsun ve acil şifalar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,191 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi