saat 20 gibi meraya ulaştık ama çok dalga vardı ama bizdede balık tutma hırsı vardı dalga şiddetini kestiği zamanlar güzel balık yaptı ara ara da çok dalga yaptı kaya diplerini çok karıştırdığı için balıkçılık pek yapamadık ama 24 adet eşkina tutuldu 1-2 tane ufakta var ama onlar iğneyi midelerine kadar yuttukları için çerrahi müdahale yapılması gerekti bu yüzden almak zorunda kaldık 3-5 tane aynı boydakiler ise itina ile salındı 8 adet iskorpit yakalandı 3 adeti ufak diye salındı 5 adeti alındı 15 -20 adet te gelincik yakalandı onlarda itina ile kedilere ziyafet çekildi .
cep telefonu ile resimler çekildiği için biraz karanlık çıkmış olabilir kuusruma bakmayın önce konuyu atıyorum bilgisayarda problem var resimler 2 dakika sonra kusuruma bakmayın.
cep telefonu ile resimler çekildiği için biraz karanlık çıkmış olabilir kuusruma bakmayın önce konuyu atıyorum bilgisayarda problem var resimler 2 dakika sonra kusuruma bakmayın.
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=