Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
deniz yıldızları.
selam arkadaşlar,
bi ara sitemizede konu olmuştu deniz yıldızlarının hikayesi diye hatırlarsınız belki kumsaldaki
deniz yıldızlarını tekrar suya atan adam gibi burada birbirimize sevdamıza kısaca bizim için
yaşamımımızın bir parçası olan balık tutkusunu hep taze tutan buradaki tüm dostlara sonsuz
selam diyorum bizler birer yıldızız ve o yıldızı yaşatmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya
çalışıyoruz bu forum siteside bizleri bu amaç uğruna birleştiriyor herkese sonsuz teşekkürler
ediyorum sizde bir yıldız görürseniz karaya vurmuş alın onu atın denize sorarlar ise binlerce
yıldız var ne değişecek onu atsan sizde dersiniz onun için değişti ama evet ben bu siteye
geldiğimden beri benim açımdan çok şey değişti hadi bir yıldızda siz atın denize hepinize
selamlar arakadaşlar sağlıcakla kalın.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
İsmail seni iyi anlıyorum düşüncelerine katılıyorum yıldızları seviyoruz
Bul
ismail bir yıldız değil hepsini denize atalım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bahriyeli duygusal bi zamanına geldi heralde güzel olmuş yıldızları severim hele al bayraktaki başkadır sevgilerimleRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
İsmail güzel bir benzetme ve yaklaşım teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
evet hüseyin aynen öyle oldu buradaki arkadaşlığı ve sıcaklığı doyasıya yaşıyorum.
atalım erden abi hepsini atalım denize karada deniz yıldızı kalmasın teşekkürler.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
teşekkürler ismail abi.
Bul
yalova tatar yazdı:ismail bir yıldız değil hepsini denize atalım
iki laz baluğa çıkmışlar tekneyi balıkla doldurmuşlar geri dönüyorlar fakat fırtına patlamazmı . tekneyi kullanan başlamış dua etmeye,yarabbi sana bir paluk gurban edeceğum ne olur bizi karaya çıkar ama fırtına dinmemiş,yarabbi sana bir kasa baluk kurban edeceğum bizi kurtar ama fırtına yine dinmemiş,yarabbi sana teknedeki baluğun hepsini kurban edeceğum deyince öbür arkadaşı hemen işe atlamış napaysun paluğun hepsini nereye vereysun demiş.dua eden elini ağzına götürüp arkadaşına sen sus ben ALLAHI kandirirum demiş.yıldızların hepsinmi denize atarsak ortalıkta star kalmaz tatar.Nayirolamaz
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KaRaDeNiZ En sevdiğim deniz :) MaVrUşGiL 18 2,847 14-11-2011, 16:50
Son Yorum: nihatkr
  dünyanın en büyük deniz akvaryumları sirenia 9 4,016 18-10-2011, 17:24
Son Yorum: muratt
  Deniz kizlari-esfaneler 1 sirenia 7 2,223 08-10-2011, 20:27
Son Yorum: araphüso26
  Deniz kizlari-efsaneler2 sirenia 2 3,018 08-10-2011, 14:50