yalova tatar yazdı:he h e he allah kolaylık versin dimi köylüm işte bizde o dert yok sadece sandalda oda kalabalık olunca ,ara sıra akıntıda olta karışması onuda sırayla at çek ,stressiz işçilik
erden abi istarvitler karadenize cıktı galiba bu arallar hiç rapor yok abi senden ,,,,,,,
taykan doğru söylüyon kış kış lamadıkta ama ne oldu bende anlamadım kısmetse salı gününden itibaren raporlarım gelmeye başlar.açılıcam artık denize sters bastı kıyıdan seyretmek kesmiyo,İZMİR için balık yapmam lazım arkadaşlara sözüm var onlara marmara balığı yedircem
yalova tatar yazdı:taykan doğru söylüyon kış kış lamadıkta ama ne oldu bende anlamadım kısmetse salı gününden itibaren raporlarım gelmeye başlar.açılıcam artık denize sters bastı kıyıdan seyretmek kesmiyo,İZMİR için balık yapmam lazım arkadaşlara sözüm var onlara marmara balığı yedircem
Erden izmire marmara balığı götür bizede izmir kurdu getir unutma kurt istiyorum arkadaş o dana gibi boru kurtlarından
ottoman fishing team yazdı:bazı insan ben ne diyorsam o dur diyo nuh diyo peygamber demeyiyo ,,,,,,,,,,nerelere gidiyorsunuz balıga bogazda durumlar nasıl,,,,,,,,,,,
valla ben emirgana gidiyorum ama pek öyle tadı tuzu yok,balık çok açıkta oda 5 tane 6 tane çekiyosun kol yormaya değmez.balık mayısın 15-20 sini bulur.en güzeli evde oturup takım yapmak kurşun dökmek.