Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
Arkadaşlar uzun yıllardır yaşadığım böbrek rahatsızlığım son 3 aydır bana illahlah deirtmiş ve çaresiz bırakmıştı.Böbreğimin içine gömülmüş olan üst üste iki kesme şeker büyüklüğündeki taş ancak çekenlerin bileceği bir acıyla karşı karşıya bırakmış ve ameliyat olamıyor idim.Çünkü gömülü ve böbrekte büzüşme yapıyor ve kırılamıyor idi.Yapılacak ilaç desteği ile parçalanacak ve penisten girilerek operasyon düşünülüyor idi.
Bir arkadaşımın ofisinde bu konuları konuşurken tanıştığım biri benim yaşadıklarıma yakın rahatsızlık yaşadığını ve bir dostunun tavsiyesi üzerine Almanya'dan ilaç getirttiğini anlattı ve tavsiyede bulundu.
Hassas mide'lerin bile rahatça kullanabileceği bu bitki özlü ilacı bende getirttim ve şimdi taşlarımdan kurtulmuş vaziyette sizlere tavsiyede bulunabiliyorum.
ROWATINEX adlı bu ilaç bilenler bilir çocukluğumuzda küçük top drajeler halinde balık yağları verirlerdi annelerimiz aynen öyle bir yapıda ve 100'lük kutuda. Almanya ve bir çok Avrupa ülkesinde ekolojik ürünler satan mağazalarda bile satılmaktadır.Yani reçete bile gerektirmiyor.Hiç bir yan tesiri olmayan bu ürün tam 40 yıldır satılmakta ve Ülkemizde bulunmamaktadır.(burada yorum size ait)Sanırım bu sektörü yöneten ve yürütenler bizleri çok çok düşünüyorlar!
Günde 4 kez aç karnına alınabilen bu ilacı ben sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce alarak tam 45 günde (Ramazan'da ara verdim) bu illetten kurtuldum. Küçük parçalar ve kum halinde çok rahat bir dökümle taşları attım. Başlamadan önce çekilen filmlerim ile dökmeye başladığım ve son durumdaki filmlerim bunun en güzel çekim hatırası olarak saklamaktayım.
Sağlık gibi şaka bile götürmeyecek böylesi hassas bir konuda yaşadığım olaylar ve bire bir tavsiyede bulunduğum kişilerin kullanımlarından sonra siz forumdaki tüm arkadaşlara rahatlıkla bu konuyu aktarabiliyorum.
Uzunzamandır deniz ve balık üzerine sizlerle görüşüp paylaşımda bulunamadım.Yeni katılan tüm üyelere hoş geldiniz derken eski arkadaşlara da selam olsun
Sevgiyle ve sağlıkla kalın.
Bul
üstad filmlerinin fotolarını sskozgur@yahoo.com adresine gönderebilirmisin?(ilaçlı film çekilmişsindir muhakkak)
Bul
gelmiş geçmiş olsun. insallah tekrarlamaz....
Bul
hocam geçmiş olsun... bir de polikistik böbrek rahatsızlığına çare bulunsa havalara uçacağım. annemde ve iki kardeşimde var tedavisi yok. eğer bu konuda bir gelişme duyarsanız lütfen haberdar edin. herkese sağlık ve mutluluk diliyorum
bilgin şaşmaz
Bul
Gelmiş geçmiş olsun arkadaşım..:0507:
Bul
arkadaşım bu böbrek hastalıkları berbat birşey..sağlıkçı olduğum için iyi bilirim..geçmiş dönemde acil servisre çalıştığım yıllarda gecenin bir yarısı böbrek ağrısıyla gelen hastalar olurdu..hemen ağrıyı kesmezdik..ağrı nedenini kesinleştirip ona yönelik analjezi uygulardık..sabaha kadarda ağrının geçmediği durumlar olurdu...bu durumlardada narkotik ilaçlar kullanırdık hasta anca rahatlardı..koca adam karşında ağlıyor ağrıdan..berbat..sen yaşamışsın..biliyosun..o yüzden arkadaşlar bol sıvı tüketelim böbrekler çalışsın...günde 2-3lt olsun..yiyecekleri güzel yıkayalım..içinde kum,çamur vs . kalmasın...arkadaşım ilaçcın ismini yazdım..çok teşekkürler..çok çok geçmiş olsun..allah tekrarını nasip etmesin..saygılar.sevgiler..76
Bul
üstad taş düşürdüm agrısını iyi bilirim geçmiş olsun .yanlız bitkiselde olsa ilaç ilaçtır kullanacaklar yinede doktoruna danışmadan ilaç kullanmasın derim ben.saygılar
Bul
çok çok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz
Bul
xxl üstat,geçmiş olsun.Ozaca merakımı mazur gör,doktormusun
Bul
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Sağlıkla ve sevgiyle kalın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,184 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi