Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H.A.R.U.N-GURHAN-LeVrEkCi 29-30/4/2008
yıldırıms74 yazdı:Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
bak atladı hemen şükrü evlenmeden avvel buradan çıkmazdı hergün buradaydı güyaaa ama güyaaa kız kaçırdı memleketten ogünden beri sadece seyirci sesi soluğu çıkmıyor en son kız kaçırmadan 1 gün önce organizasyona gelmişti ogünden beri sadece ve sadece ziyaretçi sıkıysa yazsın hahahaha dikkat et seninde son organizasyonun olmasın Gulumse
yok yok yenge işi biliyor murat buradan sana zarar değil fayda olduğunu görüyor tebrikler yengeeeeyeeee Alkis
Bul
kulaşım çınladı acep nedendir:p:p:p
Bul
hahahahaaa uzun yazamıyorsun dimi valla yenge mesaj sayına bakacak haberin olsun hemen sileyim istersen kızmasın bak oklavayla kovalayacak karışmam kurtarmamda Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:hahahahaaa uzun yazamıyorsun dimi valla yenge mesaj sayına bakacak haberin olsun hemen sileyim istersen kızmasın bak oklavayla kovalayacak karışmam kurtarmamda Siyirdim

o katıldığım organizasyon kız kaçırmadan evvel değildi

evlendikten 15 sonraydı evimiz kurulmamıştı daha. ve ben işe başlamam gerektiği için önceden gelmiştim. organizasyonun olduğu gece eşim istanbula geliyodu yoldaydı.

şimdi ise çorluya taşındım daha evi yerleştiremedim 3 gün oldu taşınalı evimi yerleştireyim buradayım yine.
fazla yazamamamın sebebi işlerim yoğun bu aralar

görüşmek üzere nihat

daha satrançta yeneceğim seni

ilk organizasyona da katılmaya çalışacağım sözüm söz

ben lazım nihat kılıbıklığın eseri olmaz bende Bobo
Bul
hahaha santrançta yenecekmiş beni hahahahaaa yaww şükrü çok güldürdün beni yine sen çok yaşa emi.
çorlu hayırlı olsun çorlu çok güzeldir sakindir bi ara bende düşünmüştüm çorluda iş kurmayı
bu işin kılıbıklığı olmaz şükrü 15 günlük evli gelirsen organizasyona bidaha gelemessin tabii Smile))
şükrü sen beni kırk yıl çalışsan santrançta yenemessin.Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:hahaha santrançta yenecekmiş beni hahahahaaa yaww şükrü çok güldürdün beni yine sen çok yaşa emi.
çorlu hayırlı olsun çorlu çok güzeldir sakindir bi ara bende düşünmüştüm çorluda iş kurmayı
bu işin kılıbıklığı olmaz şükrü 15 günlük evli gelirsen organizasyona bidaha gelemessin tabii Smile))
şükrü sen beni kırk yıl çalışsan santrançta yenemessin.Gulumse

hehehehehe

nihat sadece bir maç yaptık
levrekte eline su dökemem ama satrançta iddialıyım

organizasyon konusunda eşim asla kısıtlamaz beni ve oda benimle birlikte seve seve katılır
Bul
GURHAN yazdı:Ben size söylemiştim daha once formulü. Alın doktordan bir rapor ayda en az 2 kere balıga cıkması şarttır yazdırın receteye olsun bitsin.
Aman Gürhan ayda 2 kereye hanımların lafı bile olmaz sonra derler bak doktor bile ayda 2 kere dedi sen niye öyle gün aşırı gidiyosun lafı falan olur Happy
Ayda 2 kere çatlarım bee
Bul
fish or die yazdı:tabi abi şimdi ercan abiyle yaptığım sırtı muhabbetinide gördü bu arada yakınen takip eder siteyi sağolsun. Smile artık sende gidersin arada dedi balık yeriz tazesinden bende hayır dermiyim hiççççççç Happy
Murat önce hayır diyecen sonrada senin hatırını kırarmıyım gidim baaari diyecen hehehe nasıl İstemem yan cebime koy misali Smile
Bul
vay vayyyyyyyyy neler oluomuşta haberimiz yokmuş heheheehehe bende layt sitede 3-4 tane var sanıodumRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ortam ve balıklar süper. Allah muhabetinizi eksik etmesin.
Dünyanin balıkçı gibi olmasini istiyorum
Biraz sicaklık paylaşmak için...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,877 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,158 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,599 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,503 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,818 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,197 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,236 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,680 09-10-2015, 22:40
  28\08\2015 levrekci levrek avı LeVrEkCi 27 3,419 11-09-2015, 17:52
Son Yorum: BALIK and OZAN
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,495 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi