Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
greenpeace den istek var
Güvertedeyim hadi arkadaşlar herkez gemiye
Bul
Ben de gemideyim..
Bul
Bende geldim ama gemiyi kaçırmışım kaçta kalktı bu yaa Smile
Ben bir adım ileri gidip tel verdim
Bul
bende gemideyimAlkis
Bul
Gemiadamı sayısı 1800'dü.

Varlığından bile haberdar olmadığımız Kumsal Köpekbalıkları için kumsal tümüyle kapatılabiliyor da (Tamamen yerinde bir uygulama, gönülden destekçisiyim!) binlerce kişinin ekmeğini kazandığı, memleketin protein açığını ehven harcamayla kapattığı bir sektörde, zamanında yasaklama konmuyor, konsa da denetlenmiyor, katliam yapanların yanına kalıyor! (Balık komşularda, nedense! )

İzmir Karaburun'da rastladım 5-6 yıl önce: Kıyıya yığılmış yüzlerce kasada boyu 4-5 santimi aşmayan balıklar yığılıydı. Sardalya mı neyse artık!

Emekli bir subay, yazlığından izleyip trolcüleri bildiriyor bir bir. Tık yok!

Sahil Güvenlik, evine bir kilo balık götürüp götüremeyeceği meçhul oltacıya ceza yazıyor, av belgesi yok diye!!

Nesini söyleyim caanım efendim??
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Bende gemiye binmeye gidiyorum...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orkinos avı 45 gün sürüyor ve akdenize kıyısı olan ülkeler kota dahilinde avlanıyor aslan payı fransız -italyanların sonra ispanya yunanlılar bizede kıbrıs rumları kadar kota veriliyor dardenel vs firmalar libya-suriye kotalarını alıp balığa tekne çıkarıyorlar soru çok aslında
bu eylem balığın en az yakalandığı yerde neden yapılıyor ispanya fransada neden yapılmıyor ve sezon başında neden kotaları aşmadıkki daha vs vs vs
bence gemiye değil dolmuşa biniyoruz eskidende altın işi vardı hani pijamalı köylüler falan altından almanya gizli servisleri çıkmıştı
Bul
günaykaptan yazdı:orkinos avı 45 gün sürüyor ve akdenize kıyısı olan ülkeler kota dahilinde avlanıyor aslan payı fransız -italyanların sonra ispanya yunanlılar bizede kıbrıs rumları kadar kota veriliyor dardenel vs firmalar libya-suriye kotalarını alıp balığa tekne çıkarıyorlar soru çok aslında
bu eylem balığın en az yakalandığı yerde neden yapılıyor ispanya fransada neden yapılmıyor ve sezon başında neden kotaları aşmadıkki daha vs vs vs
bence gemiye değil dolmuşa biniyoruz eskidende altın işi vardı hani pijamalı köylüler falan altından almanya gizli servisleri çıkmıştı
ramazan bey greenpeace tüm dünyada her koşulda eylemlerini doğa için gerçekleştiren bir topluluk sadece Türkiye suları değil heryerdeler.
fazla siyasete gerek yok lütfen dikkat.
Bul
ben geminin seren direğinde yerimi aldım arkadaşlar
Bul
bende gemideyim artık
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum