18-06-2008, 17:16
çok güzel resimler ilker teşekkürler ülkemizin her köşesi ayrı güzel
bu arada tavukta afiyet olsun.
balığa hasret yaşamak zor
Adıyaman Gölbaşından
|
18-06-2008, 17:16
çok güzel resimler ilker teşekkürler ülkemizin her köşesi ayrı güzel
balığa hasret yaşamak zor
18-06-2008, 17:39
ilker abi çok güzel bir yer burası..resimlerle bizde gezmiş olduk..göl çok büyük gerçekten güzel balık vardır orda ama tırıvırıyla bitmesiyse tabiki..ama en güzel manzarada tuzda tavuk manzarası
![]()
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
18-06-2008, 20:18
ilker harika yerlermiş oralara gitte olta atma.. bari sallama şeklinde olta kullansaydın..resimlerde çok güzel teşekkürler dostum....
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
18-06-2008, 22:49
İlker çok güzel yerlermiş,eline,emegine sağlık.
Köprü kaç ton.geliyor merak ettim,sende göstermiyorsun ama bayağı kuvvetliymişsin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
18-06-2008, 22:59
İlker görmediğimiz ne yerler varmış daha görüntüye göre güzel sular var oralarda müsait ortamlar var şimdilik keşif olmuş ona göre hazırlıklı gelirsin bi daha
Şu Almanlarda ne iyi insanlarmış üşenmemiş parasına acımamış gelmiş bizim ülkemize köprü yapmış adamlar ![]()
18-06-2008, 23:12
Eline sağlık.
Balık tutan görmedim diyorsun ama, 8. fotoda sanki bir vatandaş olta atıyor gibi! ![]()
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler.. BAYTAR yazdı:Eline sağlık.ruhan abi evet ben ırmakmı gölmü diye belirtmemişim.ırmakta bentin orda tutan vardı ama o da dsi nin görevlisi olabilir o kısımda tutmak yasakmış.makinalar göle su basıyormuş.oltalar ve makina zarar görüyormuş.ama gölde tutan yoktu.
19-06-2008, 16:09
resimler için teşekkürler. şu "malabadi" köprüsü değil mi o köprü?
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA (1967, Tokat)
19-06-2008, 16:24
BalıkcıSerdar yazdı:resimler için teşekkürler. şu "malabadi" köprüsü değil mi o köprü?Şarkı ve türkülere konu Malabadi Köprüsü Diyarbakır-Silvan karayolu üzerinde; Batman Çayı'ndadır Serdar Bey.. Alıntı Foto : www.batman.gov.tr
19-06-2008, 23:40
Ülkemizde keşfetmediğimiz ne yerler var. Teşekkürler ilker.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|