Evet arkadaşlar en son 30-11-2008 den sora bu gün ancak balığa gidebildim nedeniyse iş yoğunluğu ve havaların soğuk ve rüzgarlı olmasıydı Eh nihayet kurtları döktüm
Bu sabah hava hafif yağışlıydı buna ragmen arkadaşım marangoz Ahmet ile balığa gittik 2009 yılında oltama ilk tutulan balık iyice boyda bir karagözdü eh ondan sonra arkası geldi çok güzel keyifli balıkçılık yaptık herkeze bizim gibi ve daha iyi avlar diliyorum
Yem = tuzlu sülines ve buzlu mamun ( mamun daha verimliydi )
İgneler No 3 ve 4 çapraz nikel
(İkinci fotoda marangoz Ahmet)
Yılın ilk karagöz raporu da sizden geldi Ahmet Abi , tebrikler Bana gülenler olabilir ama doğrusu karagözün tadını mercandan da çok severim Afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yeni yılın bu ilk balık avında oldukça bereketli bir av günü yaşamışsınız sizi ve arkadaşınızı kutlarım bu güzel görüntülerin devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Balık avlarınızı göremiyoruz derken maşallah,Maşallah Ahmet kardeş adaşınla ne bereketli av böyle kaç kulaçtan aldınız bunları. Daha bollarına inşallah.Afiyet olsun.
thunderbolt yazdı:Yılın ilk karagöz raporu da sizden geldi Ahmet Abi , tebrikler Bana gülenler olabilir ama doğrusu karagözün tadını mercandan da çok severim Afiyet olsun
Bereketli olsun, güzel av yapmışsınız.
Nedim abi ikiside güzel balıktır ama hangisi dersen aynen senin gibi düşünüyorum.