11-08-2008, 11:57
çok güzel görüntüler imrenmemek elde değil.
ellerinize sağlık

sarozdan sinarit videosu
|
11-08-2008, 11:57
çok güzel görüntüler imrenmemek elde değil.
![]() ![]() ![]()
11-08-2008, 12:08
Lakerda yazdı:Balığı tanımadığımdan değil yendiğini bilmiyordum Orhan Bey.Arasıra oltama denk gelir,üstüne basıp iğneyi çıkarır ve denize iade ederim.Forumdan türlere baktım gördüm tavası yapıldığını söylüyor oradada.30-40 cm.kadar da büyüyebiliyormuş.Belki o boyları yemeğe değer ama bana denk gelenler ortalama bir istavrit boyundaydı hep. Mehmet bey balığı tanımamanız mümkün değil,her denizimizden çıkan balıklardan.Yemediğinizi anladığım için bilgi için yazdım yakaladıklarımın Nihatın yazdığı gibi tulumunu çıkardıkdıktan sonra doğru tavaya.Rasgele.
Bornova - izmir
11-08-2008, 12:14
H.A.R.U.N yazdı:Abi arap kalamara ahtapota kitlenmiş durumda bilgine Benim yakaladıklarım kene gibi adamın ellerine yapışıyor,pantolonu çorabının içine sokana nasıl yakalatacağım bakalım. ![]()
Bornova - izmir
11-08-2008, 13:04
Çok güzel bir video olmuş emeği geçen herkese teşekkürler..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
11-08-2008, 13:05
orhanekmekci yazdı:Benim yakaladıklarım kene gibi adamın ellerine yapışıyor,pantolonu çorabının içine sokana nasıl yakalatacağım bakalım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
11-08-2008, 13:08
güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
![]() ekmekçi arap her balığı yakalar ![]() ![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
11-08-2008, 16:09
doktor yazdı:mehmet abim eline emeğine sağlık çok güzel hazırlamışsın videoyu fotoraf makinasından kameraya çekim bu kadar oluyor demekki daha güzel kaliteli bi video için bi dahaki sefere kasetli videoyu götürecem saygılar.Yanlış bilgi Doktor.Makinen harika çekim yapmış. Senden aldığım orijinal dosyalar PC de pırıl pırıl görünüyor. Ben filmi hazırladıktan sonra paylaşım sitesine gönderebilmek için fim dosyasını en küçük boyutta(ekonomik) kaydettim.Yoksa yüksek kalite kayıt olsaydı google'a yüklemek saatler alırdı..
11-08-2008, 16:17
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi trakonya baya büyük videoda büyüklüğü belli olmamış.tekneyi kullanan kaptan balık öldükten sonra iğnesini makasla kesti sonra balığa bir tulum çıkarttı bembeyaz ve kılçıksız eti var hepimiz ufakda olsa tadına baktık gayet lezzetli olmuştu.Nihat çıplak ayakla demedim tabiki ![]() ![]() Alışkanlık, hep ayağımda çizme vardır. Teknede de herkesin ayağında terlik.çizme,ayakkabı vb.olabileceğini düşündüğüm için ''çıplak ayakla basmayın'' deme gereğini duymadım. Elle tutmaya çekindiğimiz bir balığa da kimse çıplak ayakla basmaz herhalde. ![]() Yine de sen hatırlatma yapmışsın,sağol..
11-08-2008, 17:02
ali abi fırat abi ersin abi ve diger abilerin çok güzel keyifli ve berektli olmuş afiyet olsun sizin saenizde bene bu işi ögrencem
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|