Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sarıyerden sonra karadeniz
bugün sarıyerden karadenize bir gideyim dedim hem balık meraları bakar hem yüzülecek bir yer bulurum sevdasıyla vurdum sarıyer tepelerine yola ne yerler var ne manzaralar bildiğiniz gibi değil ve sanırım olta atılsa ne balıklar alınır,denemek lazım aklımızın bir ucunda dursun rumeli feneri ve garipçeköy e gittim daha başka meralarda var kışın bol bol gezerim resimlerim birgünde olta atarız inşallah

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Buralarda balık olmaması (bilhassa taş balıkları) mümkün değil gibime geliyor.4 ve 5 nci fotodaki koya bayıldım.Zıpkın için de verimli bir meraya benziyor.Paylaşım için teşekkürler Nihat..
Bul
Resimler çok güzel Nihat abi.Özellikle 4. resimdeki koy çok güzel görünüyor. Yanlız yüzmek için biraz deniz pis görünüyor sanki yoksa resimlerden mi kaynaklanıyor.
Sazanları özledim...
Bul
rusan deniz kıyıya yakınlar pis ama biraz açık pırıl pırıl karadeniz harika,birdahaki gidişimde hazırlıklı gideceğim sırf denize girmeye.
erden abi haklısın bende aynen öyle düşünüyorum buradan başka ne koylar var bilemessin iş yerime 7-8 km mesafede neler varmış bilmiyormuşum.
Bul
nihat abii cok güzeL yerLer tam daLınacak yerLEr birde bizim sarozdaki buyuk kemikliyi andırıyo buyuk kayaLar sankii cok saol bizimLe payLastıgın için böyLe güzeL biryeri insaLLAh fırsat olurda oraLarada daLarız gezeriz.Alkis
Bul
çok güzel fotoğraflar çekmişsin.paylaşım için tşklr nihatAlkisAlkis
Bul
çok güzel yerler buralar gerçekten Nihat.. ama ben kendi kayalık meramı hiçbirşeye değişmem. .Bobosularda iyice ısınmış bu arada

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
balikoltasi yazdı:çok güzel yerler buralar gerçekten Nihat.. ama ben kendi kayalık meramı hiçbirşeye değişmem. .Bobosularda iyice ısınmış bu arada
birol orada hiç gece balığı denedinmi sen eşkina türü balık aldınmı yani
Bul
LeVrEkCi yazdı:birol orada hiç gece balığı denedinmi sen eşkina türü balık aldınmı yani

gece denedim ama gelincik geldi sadece. ileride attığım yerde pek oltanın takılacağı kaya yok. yani dip düz. o yüzden eşkina olmayabilir. ama daha yukarılarda kayalık yerler var diyorlar. ben hiç denemedim oralarda. boğazda eşkinayı göç mevsiminde aramak gerek diyorlar ama sonbaharda çinekopa atmaktan eşkinayı düşünemiyorum.
Bul
resimler manzara harika yalnız son resimdeki evleer bütün güzelliği götürmüş her yer beton yığını teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Karadeniz cenneti Amasra; murki 19 3,617 29-08-2008, 11:34
Son Yorum: murki
  karadeniz esintileri-çaykara kaşalot 11 3,278 19-01-2007, 11:52