Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkinalar
serdar arkadaşım balıklar süper salınacak cinsten değiller nelerin yapılacağını bizlerden dağa iyi biliyorsun afiyet olsun rast gele.
Bul
bucalıfikret yazdı:serdar arkadaşım balıklar süper salınacak cinsten değiller nelerin yapılacağını bizlerden dağa iyi biliyorsun afiyet olsun rast gele.

abi tabiki burda herkes herkesden bişeyler öğreniyor ben kimseden iyi biliyorum demedim ama gel gör ki bu resimleri buraya koymayın der gibi yorum yapmışlar yani ozaman kaldırsınlar konuyu ciddi anlamda koyduğuma pişman oldum bide belirttim abi yani iğneleri yuttuğunu falan bilme meselesine gelincede ewet biliyorum abi kendimce iyi biliyorum ama kimseden iyi bilmiyorum saygılar sizede rastgele
Bul
Serdar pişman olacak bir şey yok paylaşım yapmışsın arkadaşlarda yorumlarını yapmış İğneyi yutmuş diyorsun eywallah ama bak Hürriyet abimizden ben birşey daha öğrendim iğneyle beraber salmak gibi nekadar geçerli olur bilemem ama daha önceleri düşünmedim değil
Paylaşımına Teşekkürler
Bul
serdar arkadaşım zannedersem yanlış anlaşılma olmuştur mesajında dediğin gibi iğneleri yutmuş ufakta olsa büyükte olsa yapılacak bir şey yoktur sen yinede pişman olma tamammı arkadaşım rast gele afiyet olsun .
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Serdar pişman olacak bir şey yok paylaşım yapmışsın arkadaşlarda yorumlarını yapmış İğneyi yutmuş diyorsun eywallah ama bak Hürriyet abimizden ben birşey daha öğrendim iğneyle beraber salmak gibi nekadar geçerli olur bilemem ama daha önceleri düşünmedim değil
Paylaşımına Teşekkürler

harun bende bilmiyordum iğneyle salınıp yaşadığını sitemizin sayesinde öğrenmiş oldum bundan sonra ufaklar iğneyi yuıttumu iğneyle birlikte geldiği yere saygılar.
Bul
serdar arkadaşım eskiden hepimiz eşkina konusunda boy limiti ve ufaklar hakkında bilgimiz yoktu ama internet siteleri ve sitemiz aracılığı ile bilinçlenmeye başladık kanun kurallara göre balıkçılık yapmaya başladık bide sen yazmışsın denizcilik fakültesi okudum diye senin bizden daha iyi bilmen gerekirki tutulma boy ve limitleri vardır balıkların eşkinanında boy tutulma limiti 25 cm dir senin balıkların 25 cm üzeri ise sorun yok fikret abide yorum yazmış süper balıklar diye fikret abi balıklar ufak sizinde böyle yorum yazmanızı anlamadım bence yanlış tamam kabul eskiden bizde ufak eşkina tutuk ama şimdi sitemiz sayesinde daha bilinçli balıkçılık yapmaya çalışıyoruz bu na gayret gösterelim değilmi ben bildiğim doğruları yazdım ve gerçeklerde bunlar araştırmalarıma göre önemli olan burada birbiri mizi tenkit etmek değil doğruları bilmmemiz gerekir ha biz doğruları yazalım da gerisi size kalmış bide sitede ufak eşkinalar çok görüldü diye yazmış serdar arkadaşımız ufak eşkina paylaşımları olduğu zaman altaki mesajlarada bakarsanız nasıl yorumlar yazıldığını görmeniz lazım ben bana göre yazdım eşkina avını çok severek yaparım ama ufak eşkinaları gördümü üzülürüm ki bunu yapanda denizcilik fakültesi okumuş bi arkadaşımız yapması beni daha da üzer saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bucalıfikret yazdı:harun bende bilmiyordum iğneyle salınıp yaşadığını sitemizin sayesinde öğrenmiş oldum bundan sonra ufaklar iğneyi yuıttumu iğneyle birlikte geldiği yere saygılar.
Fikret reis belki yaşamayabilir ama en azından %50 şansı var kovaya attınmı hiç şansı yok
Birde Tamam iğneyi yuttu yapacak birşey yok dediğinizde en azından resimlenecek bir görüntü değil böyle durumlarda resimlemenin anlamı yok

Serdar arkadaşım bu düşünce ve yorumlarımıza alınma sakın bu yorumları burada uluorta yapıyoruzki bilen bilmeyen görsünde ona göre tedbirini alsın diye yani ya iğneyle denize salsın yada limit altlarını yayınlamasın diye
Bu çabamız hepimiz için gelecek nesiller için bu pencereden bakmanı rica edeceğim
Bul
hürriyet beye katılıyorumGulumse
Bul
doktor yazdı:serdar arkadaşım eskiden hepimiz eşkina konusunda boy limiti ve ufaklar hakkında bilgimiz yoktu ama internet siteleri ve sitemiz aracılığı ile bilinçlenmeye başladık kanun kurallara göre balıkçılık yapmaya başladık bide sen yazmışsın denizcilik fakültesi okudum diye senin bizden daha iyi bilmen gerekirki tutulma boy ve limitleri vardır balıkların eşkinanında boy tutulma limiti 25 cm dir senin balıkların 25 cm üzeri ise sorun yok fikret abide yorum yazmış süper balıklar diye fikret abi balıklar ufak sizinde böyle yorum yazmanızı anlamadım bence yanlış tamam kabul eskiden bizde ufak eşkina tutuk ama şimdi sitemiz sayesinde daha bilinçli balıkçılık yapmaya çalışıyoruz bu na gayret gösterelim değilmi ben bildiğim doğruları yazdım ve gerçeklerde bunlar araştırmalarıma göre önemli olan burada birbiri mizi tenkit etmek değil doğruları bilmmemiz gerekir ha biz doğruları yazalım da gerisi size kalmış bide sitede ufak eşkinalar çok görüldü diye yazmış serdar arkadaşımız ufak eşkina paylaşımları olduğu zaman altaki mesajlarada bakarsanız nasıl yorumlar yazıldığını görmeniz lazım ben bana göre yazdım eşkina avını çok severek yaparım ama ufak eşkinaları gördümü üzülürüm ki bunu yapanda denizcilik fakültesi okumuş bi arkadaşımız yapması beni daha da üzer saygılar.

ben doğruları biliyorum da solungaçları zarar görmüş bir hayvanında yaşamayacağını iyi biliyorum abimizin iğneyle salma fikri çok doğrudur fakat bu balığın ağız dudak gibi yerlerine takıldığında atılması mümkündür solungaçlara kadar saplanan yada balığın farinks dişlerine kadar inmiş takılmış bir iğnenin atılması neredeyse imkansızdır yinede paylaşım yaparken daha dikkatli olucam balıkları burada polemik yapılsın diye koymadım zaten boy limitlerindende haberim var şunuda tekrarlayayım kimseden iyi bilmiyorum kendimce iyi biliyorum saygılar
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Fikret reis belki yaşamayabilir ama en azından %50 şansı var kovaya attınmı hiç şansı yok
Birde Tamam iğneyi yuttu yapacak birşey yok dediğinizde en azından resimlenecek bir görüntü değil böyle durumlarda resimlemenin anlamı yok

Serdar arkadaşım bu düşünce ve yorumlarımıza alınma sakın bu yorumları burada uluorta yapıyoruzki bilen bilmeyen görsünde ona göre tedbirini alsın diye yani ya iğneyle denize salsın yada limit altlarını yayınlamasın diye
Bu çabamız hepimiz için gelecek nesiller için bu pencereden bakmanı rica edeceğim

yok harun abi alınmak gibi birşey olurmu hiç amatörüz biz bu işi keyif için yapıyoruz herkes birbirinden bişeyler öğreniyor burda iğne konusunda açıklama yaptım abi saygılar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi