08-10-2008, 00:19
Tebrikler Birol
Haberler de güzel çinekoplar da güzel , inşallah böyle devam eder de bu sene lüfere doyarız
Afiyet olsun

Boğaziçi'nin Çinekopları-1
|
Tebrikler Birol
![]() ![]() ![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada bu salya yeniden başlamış. Boğazda bile var. Bütün fincanlar ve misina berbat oldu. Yemli avcılığı bozuyor. Balık olmadığı halde üzerinde, olta biraz bekleyince dibe yapışıyor ve gülle gibi oluyor
![]()
08-10-2008, 00:23
balikoltasi yazdı:Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada bu salya yeniden başlamış. Boğazda bile var. Bütün fincanlar ve misina berbat oldu. Yemli avcılığı bozuyor. Balık olmadığı halde üzerinde, olta biraz bekleyince dibe yapışıyor ve gülle gibi oluyor evet o musubet tekrar geri geldi, ağlara zarar veriyor , oltacılarıda bezdiriyor maalesef.
08-10-2008, 00:37
maşallah güzel av, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
08-10-2008, 00:47
çinekop un başlaması mutluluk verici. Uzun zamandır balığa gitmedim Dün galatayı bir dolaşayım dedim. Şöyle bir kovaları dolaştım öğlen üstü. Her kovada 5-6 bazılarında 10*15 çinekop ve sarıkanat gördüm Öğlene kadar çinekop çaparisi ile almışlar. Yemli için hazırlıkları bitirip artık sarıkanat avına başlama zamanı gelmiş. Herkese rastgelsin....
08-10-2008, 07:30
Birol bereket versin Pazartesi günü indirmiş herkez şu balık sarıkanat olsaydı ne olurdu sanki neyse bu balığada yemli yapmak işime gelmiyor ama ne varsa onunla yetineceğiz bende tarabyada baktım rapala yedirdim 5 cmliklerim azdı akşam istoçtan yüklüce temin ettim her rengim var ayrıca river sea lar yoldaymış 1.5 aya kadar gelir dediler tektar anlaşmışlar üreticiyle hayırlısı bakalım balık kalırsa
08-10-2008, 08:06
birol gerçekten güzel haber.senin avda süper geçmiş,tebrikler,bereketli olsun.anlatımında süper,aynı heyecenı yaşadım yani,paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
08-10-2008, 08:36
birol arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar çok güzel görünüyorlar devamı daha bol gelir inşallah afiyet olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK= |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|