Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alt bedenlerde Boncuk ve Pul ?????
Ben bu kurtlardan çanakkalede gördüm kordolda canlı balık satılan bir yer var orada satıyorlar ama o arkadaşların bende tlf falan yok nasıl temin edilir bilmiyorum.:ben bir araştıracağım.
Bul
altan kardeş araştır bizede yazşimdiden teşekkürler
Bul
ben bu kurdu ilk izmirde gördüm.Orada tanıştım!!!ve sahil boyunca balık malzemesi satan yerlerde vardı.1 pakette 10 adet var.ve sana 2 paket akşama kadar idare eder.paket fiyatı ise 1,5 milyondu.neyse bandırmayada giderim ama bundan orda yok.Aslında vardır. ama uğraşıpta çıkarmak gerekirmiş.fakat bilmediğim bir şey var.bu kurt nereden çıkarılıyor.Denizden mi.karadan mı.
Bul
abi bende onu merak ediyorum bu kurt nereden çıkıyor bilen varsa yazsın lütfen
Bul
arkadaşlar boru kurdu, denizin dibinde aynı kağıttan yapılmış tüpe benzer maddeler olur.onların içinden çıkar. o yüzden boru kurdu denmiştir. birde denizin dibinde veya kıyıda çamurdan çıkan kurt vardır. onunlada balık tutulur. ama boru kurdu daha değişik, sağlam ve serttir.
Bul
Levrekçibaba ve levrek avlamayı iyi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum
Levrek yakalamak için canlı teke demiştik bire birdir peki bu tekeyi nasıl tacağız ölmemesi ve kıpırdaması için. 72
Ben karagöz ve sarıgöze de teke kullanıyorum tekenin kuyruk altından kafaya kadar kancayı içinde dolandırıyorum iri karagözler aldım
Peki Levrek için nasıl takacağım ? Mad
Bul
ABİ NASIL TÜP YA NASIL YANİ?BİR KEZ TANIK OLDUM.BEN GEBZEDE OTURUYORUM BİR SABAH DENİZE İNDİM İSTAVRİT ALMAYA HİÇ BİRŞEY TUTAMADIM.AMA BENDEN BAŞKA 2 KİŞİ VARDI ADAMLAR TA-ÇEK YAPIYORDU İSPARİ.BAKTIM BU KURTTAN KULLANIYOLAR BEN DE İSTEDİM VERDİLER.VE SÜPPER BALIK ALDIM.ÇOK VERİMLİ AMA NERDEN ÇIKTIĞINI SÖYLEMEDİLER.SİZ BİLİYOSANIZ SÖYLEYİN NRDEN VE NASIL ÇIKARILIR BU KURT?
Bul
arkadaşlar kıyıda kaya diplerinde kumun icinden kürekle cıkarıyolar fosforlu oldugu icin balıgın tercih ettigi en önemli yemlerden birisidir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sarı boncuk ile sazan avı Weasel 17 7,994 03-10-2006, 11:30
Son Yorum: Weasel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi